[Brain] Va invitam la "Cercul de Brainstorming"

Day 1,984, 06:27 Published in Romania Romania by GeluRomanu
Voi incepe, inainte de toate prin a multumi tuturor celor care pe 25.04.2013, au ales sa voteze cu Brainstorming Party, va multumim inca o data si suntem mandri ca avem niste sustinatori atat de fideli (mai mereu Brainstorming Party a reusit sa atraga mai multe voturi raportat la nr. de membri). Va multumim!

In al 2-lea rand, va invit duminica, 28.04.2013, ora 21:30 - 21:45 ( cu o marja de 10-15 min.) pe chatul nostru #erbp, sa luati parte la noul nostru proiect intitulat "Cercul de Brainstorming"

Ce este cercul de brainstorming, o sa va intrebati ...

Ei bine, este o activitate al carui scop va fi incercarea de a uni comunitatea din eRomania, si de a gasi posibile/eventuale solutii pentru bunul mers al eRomaniei.

Pe scurt, este vorba despre o sesiune de dezbateri pe diverse teme, erepublicane, din RL, sau poate chiar combinate (comparatii erep v. rl, etc).

Dezbaterile se vor organiza, dupa cum spuneam mai sus, pe chatul nostru #erbp, intr-un cadru decent, organizat si civizilizat. Injuriile sau cuvintele ofensatoare nu vor fi tolerate. Cei care vor utiliza astfel de cuvinte, vor primi kick instantaneu, drept avertisment, iar daca va continua se poate ajunge chiar la excludere. Nu dorim acest lucru, scopul fiind acela de a uni oamenii si nu de a ii inrai si mai tare.

Dezbaterile vor fi libere, dar cu respectarea regulilor de bun simt ale dialogului. Nu se va vorbi in acelasi timp, ci pe rand, astfel incat sa fie o comunicare cum nu se poate mai buna, si de ce nu, tinerii prezenti chiar sa plece cu un bagaj de cunostiinte solid de la aceste sesiuni.

TEMA PENTRU SESIUNEA DE BRAINSTORMING DE DUMINICA ESTE " eROMANIA INCOTRO?".
Toate lumea este invitata sa participe, indifirent, de varsta, exp., strenght, UM , cetatenie, sau orice alte criterii de diferentiere a membrilor.

Acestea fiind spuse, noi, echipa Brainstorming Party, va asteaptam, duminica la locul si ora mentionata, sa participati intr-un numar cat mai mare.

PS: Nu promit dar este posibil, in limita fondurilor disponibile, sa fie premiati anumiti useri, ce se vor remarca prin prezenta si participarea proprie la dezbateri. (repet, e posibil, nu inseamna ca va fi o certitudine premierea).

Va multumesc pentru timpul vostru,
Toate cele bune,
GeluRomanu.


[img]http://prntscr.com/1ezxmr[/img]