МоС - ПОЈАЧИВАЧИ ШТЕТЕ (Booster)

Day 4,374, 04:32 Published in Serbia Serbia by Ministarstvo Obrazovanja Srba


Поштовани еГрађани еСрбије,

Да напоменемо да је ово министарство свих грађана и да не препознаје различиту политичку обојеност појединаца. Трудићемо се да радимо за добробит свих грађана како је истакла и наша председница.

Зато смо се одлучили да овај чланак буде упутсво (како је модерно рећи - туторијал) у вези коришћења појачивача (бустера). То је уједно био једини захтев у уводном тексту. Зато Вас молимо да тражите од нас да напишемо чланке најразличитијих тема а на нама је да пронађемо експерте за одређене области. Скрените нам пажњу на уочене грешке. Овде смо због вас и за вас.ПОЈАЧИВАЧИ (Booster)

Појачивачи су оруђа која грађанима пружају могућност да побољшају своје перформансе на бојном пољу.

Постоје четири врсте појачивача:

1. базука појачавач (bazooka booster),
2. појачавач штете (damage booster),
3. појачавач престижних поена (prestige points booster) и
4. борбени појачивач (battle booster).

1. Базука појачавач (bazooka booster)

Базука појачавач омогућава грађанима да наносе већу штету у зависности у којој дивизији ударају.

Напомена: Ако грађанин има базука појачивач у складишту и буде промовисан у следећу дивизију, базука појачавач се НЕЋЕ надоградити.

2. Појачавач штете (damage booster)

Укључивањем овог појачивача активира се и време трајања истог за које играчи пуцајући наносе већу штету противницима (50% или 100% додатне штете). Ово време трајања овог појачивача може бити од 5 минута до 24 сата.


Појачивачи штете се могу изградити и у фабрикама за прављење ракета четвртог и петог степена или добити као награду у недељним изазовима (Weekly challenges) или на кругу среће (Power spins).

Напомена 1.: Појачивачи штете изграђени у фабрикама ракета активирају се у тренутку кад су изграђени.

Напомена 2.: Овај појачивач се не може употребити у авио биткама. За разлику од њега Shadov Fighter Booster може.


У посебним приликама може се набавити + 100% Shadov Fighter Booster. Као што се из наслова може видети он појачава нанету штету противнику за 100% а траје само једну битку тј. за време оне у којој сте га укључили.

Обратите пажњу на датум истека рока овог појачивача. На дну је црвеним словима исписан последњи дан могућности коришћења.

Сабласни појачавач (Ghost Booster)


Сабласни појачавач вам доноси 30% од највеће штете противника који се бори у истој бици и дивизији као и ви. Ови појачивачи се такође не могу употребљавати у авио биткама.

Пример:

Ако се у првој рунди неке битке бори 10 ратника, а ратник који има најјачи ударац је грађанин А чији је ударац 1000, када се активира Сабласни појачивач, направићете ударац од 300 + редовна штета.

Сваки Сабласни појачивач траје 1 минут. Могу се чувати и немају рок трајања.

Срдачно,
Ваш МоС