*** AZOVCI nam vode savez + NOVI dio ***

Day 5,539, 08:38 Published in Serbia Serbia by TheHeadHunter

Dragi građani eSrbije,
Neću mnogo da okolišam. Odmah da krenem na stvar.

DOSLOVNO, RL azovci, nam vode savez. Staviću par slika pa vi prosudite sami. Nije ni čudo što stalno kidišemo na eRuse, što je totalna neka šizofrenija od početka Specijalne vojne operacije, što smo podređeni u savezu.

Prva slika pokazuje 2 igrača. Lijevi je neki makedonac, desno je RL azovac. Ime ovog igrača je LordMattrim (bugarin). Pogledajte kakvu majicu nosi. Poznat vam simbol?


Druga slika pokazuje taj simbol. Nema šta da objašnjavam. Sve znate već. Šta ima više da dodam.


Treća slika pokazuje njegov profil. Da vidite da stvarno igra lik.


Ovaj igrač se i dan danas pita za sve u ovom savezu. Imam i sliku kada je imao neku funkciju u Asteriji. I pitate se zašto je eSrbija podređena, zašto savez neće da pronađe zajednički jezik sa eRusijom. Evo vam razlog. Ako lažem ja, ne lažu slike.

Baš me zanima šta eZajednica misli. Pišite u komentaru!

Pozdrav drugari,
riješio sam da pišem i drugi dio svog članka. Kao što ste mogli pročitati, poručio sam svima da pišete u komentarima svoje mišljenje. Komentara se nakupilo i hvala svima.

Ukrope, koji su pisali sa svojih profila, neću da komentarišem. Izliv rusofobije je pregolem. Imate njihov pisani trag, pa možete vidjeti. Takođe neću da im posvetim puno vremena, jer i oni, kao pojava u ovoj igrici, imaju dosta "oraha" u svojim džepovima. Od avatara azovaca, desnog sektora, divizije galicija itd itd. Oni su tema za sebe i volio bi kada bi neko obradio i njih i njihov uticaj/šizofreniju u savezu.

Nego, da se vratim komentarima i analiziranju pojedinih komentara...
Ova slika ispod pokazuje da je dotični igrač u nekom periodu bio savjetnik saveza. Čuo sam da je bio i neki "ćato" u savezu, po potrebi. Pitanje se postavlja, ŠTA ĆE ON U SAVEZU UOPŠTE? Jedan momak mi je pisao, parafraziram: "Pa on je uvijek bio poznat po tim svojim stavovima prema Rusima." + Dobio sam još i njegove privatne slike sa zastavom azova(papučari) i njega u maskirnom odijelu oružanih snaga Ukrajine. Ja opet postavljam pitanje: ŠTA ĆE ON U SAVEZU UOPŠTE?


Šta da čini eSrbija? Tu je isto bilo raznih komentara od livađenja Bugara itd itd itd. Evo ja ću dati svoje mišljenje. SAVEZ TREBA OZBILJNU REFORMU. U kom smislu. Otjerati ovakve tipuse i slične njemu, koji se tu sukljaju od ručka do ručka. To bi mi bio prvi korak. Naravno, mogu se uraditi i neki drugi koraci, ali evo, ovo za početak.

Pozivam opet da pišite u komentarima, pozdrav !