[Aviátor Program] 43-44. hét, eredmények

Day 4,089, 07:57 Published in Hungary Hungary by SkyHuszar

Tisztelt magyar eállampolgárok!

Lezárult az Aviátor Program 43. és 44. hete is. A szokásos táblázatokat szeretném bemutatni, emellett ejtenék pár szót az Aviátor Program jövőjéről.

---

A Program a 43. és 44. hetében is a szokásos módon zajlott, pár újonccal is bővült a támogatottak köre. Sajnos elsőre mind Horthy 12, mind HusiAlika játékos belefutottak abba a hibába, hogy többet csatáztak tankban ülve, mint repülőben, így bár támogatásra a Program keretein belül nem voltak jogosultak első hetükben, a saját, Programból elkülönített kasszámból kaptak, kapnak 20-20 aranyat (és wwenigma felajánlását is köszönöm Horthy 12 játékos számára).
---

Az Aviátor Program 2019.02.05. és 2019.03.12. között szünetelni fog, ennek oka, hogy RL-teendőim nem teszik lehetővé, hogy aktívan jelen legyek az eRepublikon, emiatt a résztvevők támogatásához szükséges aranyat sem tudom medálokból összeszedni. A márciusi hosszúhétvége előtti kedden azonban visszatérek, ekkor fog indulni a Program 46. hete, a szokásos módon (a 45., jelenleg futó hét még elszámolásra kerül).
---

Sajnos az eÍrországba történt költözésemmel, és az eMagyarország ügyeinek hanyagolásával az engem rágalmazók nem sokat csillapodtak, így az Aviátor Program 44 hetéről készítettem egy kis pénzügyi összesítőt - mennyi pénz jött be, mennyi ment ki, ezekhez képest hogy alakult a saját magam által programra fordított pénz aránya.

A kifejezetten érdekes vélemény:mely szerint egyszerűen leléptem azzal a pénzzel, amit mások dobtak össze az Aviátor Program beindítására, folytatására.

Ezzel szemben a valóság:Ebben a táblázatban foglaltam össze a SkyHuszar ORG és a Megyer-B.A.K.M.Z. század kasszájának összes pénzmozgását, mióta az Aviátor Programot működtetem.

A három, szürke színű táblázat fentről lefelé haladva az alábbiakat mutatja:

1. A SkyHuszar ORG bevételei, melyek gold-adomány, CC-adomány, CC-endorse és CC-századkassza formában érkeztek. Az összehasonlíthatóság miatt szerepel a gold-adományok CC-re való átváltása is a jelenlegi árfolyamon (500 CC/G), valamint szerepel a teljes tétel (gold CC-re váltva + CC).

2. A SkyHuszar ORG kiadásai, melyek a Programban résztvevők számára mentek, illetve minimális mennyiségben Monetary-s pénzmozgatásokra (adomány bejuttatása az ORG-ra). Ebben az esetben is van goldos kiadás átváltása CC-re, valamint az így számított, CC-ben kifejezett mennyiség.

3. A harmadik szürke tábla az ORG (és a Program) jelenlegi pénzét mutatja. Ez egyébként a SkyHuszar ORG profiljára való kattintással ellenőrizhető is. Eltérés akkor szerepel majd a fenti táblához képest, amikor a 44. heti kifizetés második kifizetési napján további goldokat küldök ki a résztvevőknek.

A sárga színű táblázatok mutatják be az általam beadott adományokat.

1. A felső táblázat mutatja meg, hogy aranyban, CC-ben, valamint CC-ben kifejezve összesen mennyi pénzt tettem a programba.

2. Az alsó táblázat százalékban mutatja meg, hogy a goldos, CC-s és CC-ben kifejezett összes adomány hány %-át tettem én be a programba.

A fentiek alapján, valamint a század CC-re és goldra vezetett elszámolás alapján bátran kijelenthetem, hogy senkinek, semmilyen "CC-millióival" nem léptem le, egy árva fillért nem loptam el senkitől, sőt, az állításokkal ellentétben a Program költségvetésének több, mint felét én álltam.

A nyilvántartásban aktuális tőkeként jelenlévő pénzösszeg a SkyHuszar ORG-on megléte pedig bármikor könnyűszerrel ellenőrizhető. Elképesztőnek tartom, hogy a tények ellenére valakiknek az a hobbija, hogy olyanokról hazudoznak, akik lényegesen többet tettek be a közösbe, mint ők valaha fognak.
---

A 43. hét eredményei:Nagyban: https://image.prntscr.com/image/uCYfuwmzSpq7iXPzuc6RHg.png

A 44. hét eredményei:Nagyban: https://image.prntscr.com/image/096nkQKNRdydjRqcSN0Bxw.png
---

Várólista jelenleg
ÜRES, de nem tudunk új tagokat fogadni jelenleg.
---

A gold-alapú nyeremények kifizetése folyamatban van.

A nyilvános, század CC-re és goldra vezetett elszámolást, a programban résztvevők eredményeit és a programot támogató játékosok adományait itt találjátok:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Yhl1LTD50w7bbPI1d3q6uJ76bSgRpk7Bnk9mOU_c_kY/edit?usp=sharing
---

Fejlődés légicsatában, avagy mik a kilátások, ha most elkezde😛
https://www.erepublik.com/en/article/-ut-fejl-d-s-l-gicsat-ban-2667843/1/20

A SkyHuszar ORG nevében eljárva,
Raab Donat