Ambient on/off

Join the new world

 

[AUS] Atdheu-Nderi-Detyra

Day 2,161, 13:12 Published in Albania Republic of Macedonia (FYROM) by CmenduriaMB

Akademia Ushtarake Skenderbej (shkurt AUS) eshte nje nga Njesite Ushtarake me te vjetra te eShqiperise,e cila nuk e ka ndryshuar asnjehere emrin e saj!

Qe ne fillim te projektit AUS,qellimi ishte qe te krijohej nje akademi ku do te mirepriteshin te gjithe lojtaret,te rinj apo te vjeter dhe do tu krijohej mundesia qe te forcohen dhe te japin nje kontribut me te madh ushtarak per Shqiperine.Ka kohe qe AUS eshte kthyer ne nje akademi te vertete qe ka percjelle breza te ndryshem lojtaresh dhe ka dhene nje kontribut te mirenjohur per forcimin dhe arsimimin e tyre ne lidhje me lojen.

Akademia drejtohet nga lojtare me eksperience qe i kane dhene provat e tyre ne
ndihmen dhe mesimin e lojes te rinjve. Perbehet nga nje staf shume miqesor dhe me vullnet per te punuar ne menyre qe antaret e AUS te arrijne kapacitetin maksimal qe te ndihmojne ne zhvillimin e Shqiperise ne kete loje.
Gjithcka behet per te rinjte me mendimin qe neser te ndihmojne Shqiperine.
Kryesia e AUS pasi shqyrtoi te gjitha opsionet per dhenien e ndihmave,mendoi qe menyra me e mire qe lojtaret e saj te forcohen eshte “Programi i Rritjes se Forces”.Kushtet kryesore per marrjen e ndihmave:

1.Venia e avatarit.
2.Puna ne fabrikat e AUS.
3.Kryerja e Programit te Rritjes se Forces sipas divizionit perkates.

Për divizionin e parë, niveli 21-24
- E ka të detyrueshme të stërvitet dhe të punojë çdo ditë. Në fund të çdo jave do marrë 1 Gold dhe 200 ushqim Q2.
- Nëse lufton humbet të drejtën e marrjes së 1 Gold dhe 200 ushqim Q2 për atë javë.
- Nuk mund të aplikojë për ndihma ditore.
Sqarim: Çdo antar i divizionin të parë (niveli 21-24) që kryen Programin e Rritjes së Forcës është i përfshirë çdo javë në këtë program.


Për divizionin e dytë, niveli 25-29
- E ka të detyrueshme të stërvitet dhe të punojë të paktën dy javë në muaj dhe në fund të çdo jave do marrë 1 Gold dhe 200 ushqim Q2.
- Nëse lufton humbet të drejtën e marrjes së 1 Gold dhe 200 ushqim Q2 për atë javë. - Dy javët e tjera të muajit ka dy mundësi për të zgjedhur për secilën javë.

1. Të luftojë dhe të aplikojë për ndihma ditore.
2. Të qëndrojë pa luftuar dhe vetëm të stërvitet e të punojë. Në fund të çdo jave do marrë 1 Gold dhe 200 ushqim Q2.


Për divizionin e tretë, niveli 30-36 dhe ato që kanë forcë më pak se 20.000
- E ka të detyrueshme të stërvitet dhe të punojë të paktën 1 javë në muaj dhe në fund të asaj jave do marrë 1 Gold dhe 200 ushqim Q2.
- Nëse lufton humbet të drejtën e marrjes së 1 Gold dhe 200 ushqim Q2 për atë javë.
- Tre javët e tjera të muajit ka dy mundësi për të zgjedhur për secilën javë.

1. Të luftojë dhe të aplikojë për ndihma ditore.
2. Të qëndrojë pa luftuar dhe vetëm të stërvitet e të punojë. Në fund të çdo jave do marrë 1 Gold dhe 200 ushqim Q2.

Sqarim: Çdo antar i divizionit të tretë (niveli 30-36) që ka forcë më të madhe se 20.000 dhe çdo antar i divizionit të katërt (niveli 37 e sipër) nuk ka të drejtë të përfshihet në Programin e Rritjes së Forcës por ka të drejtë të aplikojë për ndihma ditore.


Kush do te na bashkohet duhet te kontaktoje me Komandantin Jurgen Dervishi

Ata qe nuk kane avatarin mund te perdorin kete:http://prntscr.com/xnl1x
Ata qe duan ta kene avatarin e personalizuar ti çojne foton qe duan me PM Andiroid.

Disa nga avataret e Lojtarve te AUS:

A T D H E U - N D E R I - D E T Y R A
 

Comments

RitaOra plus377 45 544 085
RitaOra plus377 45 544 085 Day 2,161, 13:30

i pariii ?

CmenduriaMB
CmenduriaMB Day 2,161, 13:31

Me sa duket 😛

RitaOra plus377 45 544 085
RitaOra plus377 45 544 085 Day 2,161, 13:32

fuk jeeeeeeeeeeeeeeee 😛 urraaaaa
se harrova nga emocionet:
Po beni nje pune shume te mire si MU

Lapraksi
Lapraksi Day 2,161, 13:59

T hyft jariii

Ke opsx
Ke opsx Day 2,161, 14:16

LArpaksi hahahaha

Kthetra Alb
Kthetra Alb Day 2,161, 13:34

i dyti

Bravo AUS, ushtria jone e dashur.

Atdheu-Nderi-Detyra

Andiroid
Andiroid Day 2,161, 13:53

Hail AUS

Atdheu-Nderi-Detyra

o7

KOSOVA Batoa
KOSOVA Batoa Day 2,161, 14:21

V

tori01
tori01 Day 2,161, 14:22

ATDHEU-NDERI-DETYRA

Endritt Zekka
Endritt Zekka Day 2,161, 14:25

Voted

Pune te mbare 🙂

DeltaJuliet SFO
DeltaJuliet SFO Day 2,161, 14:26

HAIL AUS

ATDHEU - NDERI - DETYRA

o7

ScutarySoldier
ScutarySoldier Day 2,161, 14:47

Hail AUS !!!

Atdheu - Nderi - Detyra

o7

Ditrichjnb
Ditrichjnb Day 2,161, 14:58

Bravo cuna...vazhdoni keshtu

Shqiponjat e Dukagjinit
Shqiponjat e Dukagjinit Day 2,161, 19:34

V

o7

Selim The 3rd
Selim The 3rd Day 2,161, 22:55

Rrofte Lawrence of Arabia,krijuesi i kesaj MU.

SeBi GJoKa
SeBi GJoKa Day 2,162, 04:24

o7

Titani DS
Titani DS Day 2,162, 04:31

A T D H E U - N D E R I - D E T Y R A

Molosi
Molosi Day 2,162, 05:19

VS 😉

Albanian Armed Forces
Albanian Armed Forces Day 2,163, 04:03

Artikull me rendesi

Situata aktuale në eShqiperi
http://www.erepublik.com/sq/article/situata-aktuale-n-euml-eshqiperi-2332263/1/20

VOTE dhe Shperndaje

Uncrowned  King
Uncrowned King Day 2,163, 07:44

o/

Dr. A. Kulla
Dr. A. Kulla Day 2,163, 08:45

Atdheu - Nderi - Detyra

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.