[Ammattilaisjuomarahat] Firmojen sijoitus

Day 3,144, 15:03 Published in Finland Germany by jerq

Huomenna Plato laittaa uudet resot ja economyn tulille. Annan nyt nopeesti protippejä tehtaiden sijoittelusta.
Tässä tulee nyt eka vinkki: älä heti torstaina sijoita firmojas mihinkään. Kerron ihan just miks.Alkuun pitää kertoa päivityksen pääsisältö kolmen kohdan listana:
1) Production bonuksen laskentakaava muuttuu
2) Firmat sidotaan johonkin regioniin.
3) Resurssit sekoitetaan

Tarkemmat speksit löytyy esim. täältä

Se, mitä pitää tietää on se, että jatkossa firmat sijoitetaan johonkin regioniin (region on muinaiskreikkaa ja tarkoittaa aluetta) ja jokaiselle regionille lasketaan erikseen tuotantobonarien suuruus. Firmojen sijoituspaikan saa päättää itse, fiksu tehdasukkeli sijoittaa firmansa mahdollisimman tuottavaan paikkaan saadakseen uskomattoman suuret profitit. Jeccu on siinä, että kun firma on kerran sijoitettu johonkin, sen siirtäminen maksaa jopa 20% hankintahinnasta. Kannattaa siis kerralla valita oikea paikka.

Regionin tuotantobonus = Country Bonus + Region Bonus - Pollution

Country Bonus toimii kuten tähänkin asti, eli lasketaan yhteen regionin omistajavaltion omistamien resojen bonarit.
Region Bonus Regionilla sijaitsevien alakohtaisten resojen bonarien summa jaettuna viidellä.
Pollution saa arvoja 0 ja -25% väliltä sen mukaan paljonko alueella tuotetaan kamaa. Pollutionin tarkkaa laskentatapaa ei ole kerrottu. Pollution tulee kuitenkin näkymään regionin tiedoissa, joten kannattaa odottaa vähintään perjantaihin ennen tehtaiden sijoittamista. Näin näkee pollutionin vaikutuksen eri regioneilla ja voi sijoittaa firmansa vähäisen saasteen alueelle.


Hän ei ymmärtänyt tuotantobonuksen laskemista

Seuraavaksi taulukoita.


Tässä country bonukset


Tässä ne regionit, joissa maksimi region bonukset, eli 90%


Tässä parhaat yhteenlasketut pyssy+pulla country bonukset. Hyödyllinen jos sulla on molempia ja haluat sijoittaa ne kaikki samaan paikkaan

Näitä settejä kun yhdistelee ja ottaa huomioon myös pollutionin, niin löytää parhaan mahdollisen mestan.

Jos on laiska, eikä yhdistely kinostele, nii voi myös harkita sijoittautumista 100% bonari-maan alueelle, jolla ei oo yhtään region bonuksia. Tällöin pollution ei vaikuta niin paljoa ja bonarit pysyy ~100%.

House ja lentokone industryissä ei oo Work as Manageria, eli ei tarvii matkustella. Eli ne tehtaat kannattaa suosiolla sijoittaa 90-100% bonarien maihin.

Edit: Unohtui mainita yks tärkeä juttu. Tehtaat voi sijoittaa vain maihin, jotka ei oo sodassa Suomen kanssa.