Ambient on/off

Join the new world

 

[Ambassador] Анализ на пресата в Нова Зеландия

Day 1,904, 10:56 Published in Bulgaria Bulgaria by Armaga


В тази статия е представен анализ на пресата в Нова Зеландия. Публикацията ще обхваща някои от статиите за тази малка държава. Там за разлика от тук, няма статии за раздавания и статиите публикувани за 2 дни са не повече от 7-8.

Реконструиране на армията на Нова Зеландия
Това е статия, в която се разказва за преструктуриране на армията на Нова Зеландия. Преди малко повече от седмица бях провел интервю по този въпрос и можете да го прочетете тук.

В тази статия за реконструкцията се споменава за това, че тя се бави с много и е в голям застой. В статията е записано, че новите граждани не знаят, че Нова Зеландия е била една от най- силните малки държави в eRepublik, независимо, че е миролюбива, приятелска и лоялна към съюзниците си. Споменава се също, че Нова Зеландия участва във войните, когато е заплашена от нещо или трябва да помогне на съюзник. Друг интересен факт е, че откакто Нова Зеландия е на картата- всеки месец е имала конгрес без изключение.
От статията се разбира, че отряда NZ Army CoT Mobile Forces ще бъде преименуван на NZ Army Academy и че за играчите в настоящия облик на отряда ще се отдели внимание.
От тази публикация също така се разбира, че всички граждани на Нова Зеландия ще имат т.нар. "тренировъчен ден", където армията ще бъде мобилизирана докрай и ще бие за някой съюзник. Правителството на Нова Зеландия ще осигури оръжия за всички отряди в Нова Зеландия. Този тренировъчен ден ще се състои през идните дни. Целта за този ден е гражданите на Нова Зеландия да направят така, че спечелят битката, която е определена.


Кандидатура за президент

От тази статия се разбира, че kawala023 се кандидатира за президент на Нова Зеландия. Той е издигнат от партиите Love and Peace и Ujedinjenje ili Smrt. В статията си разкрива, че играе eRepublik от три години и че е бил част от отряда Srpski Korpus. Споменава също, че много пъти е бил част от конгреса. Той не обещава много неща, но казва, че ще се постарае да даде всичко от себе си, докато е президент.
Ето какъв би бил кабинета му:
Вицепрезиденти:
Mister Terminator
Koska de STRAH


Министерство на външните работи:
Mister Terminator
leop
Fanktastic
Tabithi(Ronell)


Министерство на отбраната:
Morsik KSC(Smrtan)
StylerPFC
Trtemrte
Djeza


Министерство на информацията:
Helen Moon

Министерство на финансите:
Koska de STRAH


Кандидатура за президент. Това е доста екзотична кандидатура за президент. Кандидат-президентът е Straxinja. Той е водач на New Zealand Green Party.

В статията си той информира, че иска да стане президент на Нова Зеландия. По- интересното е, че това тази статия събира много на брой гласове за мащабите на Нова Зеландия. В статията си казва, че е гражданин на Нова Зеландия и обича хората там. Той казва, че не е много опитен, но вярва, че с помощта на народа, ще се справи. Той обещава да направи така, че гражданите на страната на кивитата да се бият за True Patriot медал.

Целите са му:
Тренировъчни войни с Австралия
Повече граждани
По- добър живот за гражданите
Безплатна храна и оръжия за гражданите на Нова Зеландия
По- бързо развитие на играчите


Накрая пожелава късмет на своя опонент.
Коментарите под статията са обаче негативни. Хората се притесняват, че това са невъзможни за изпълнение цели и че те са твърде повърхностни. Също така се опасяват, че кандидатурата е крайно несериозна.

В резултат на това, kawala023 води с убедителна преднина пред Straxinja.


Wind Blown. Това е един от най- известните вестници в Нова Зеландия. Tabithi е негов/нейн редактор. Почти ежедневно се публикуват статии от този вестник. Почти всички от тях са забавни. Целта, разбира се е да забавлява другите и има различни статии.
Например има статии за забавни кучета и котки. Статии за забавни случки или просто неща, които са любопитни. Можете да го разгледате и се надявам, че ще се развеселите.


Няма други интересни публикации в Нова Зеландия през последните дни. Също така други стойностни вестници няма(или поне такива, които си заслужават четенето). Единствено вестникът на министерството на отбраната от всички останали предлага ежедневно информация за битките. Тази седмица няма публикувана статия от вестника на министерството на информацията.

Armaga, посланик на Нова Зеландия.
 

Comments

bancho22
bancho22 Day 1,904, 11:03

o7

NO CARRIER
NO CARRIER Day 1,904, 11:19

И двете статии са интересни. Благодаря! о7

TigerII91
TigerII91 Day 1,905, 23:27

==========

I am selling a Military Unit for 25 gold. If you are interested send me a pm.

http://www.erepublik.com/en/article/2207489/1/20

==========

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.