Стигло пролеће (шта вас чека на 60500 престиж поена?)

Day 4,168, 05:26 Published in Serbia Serbia by Sljivo


У овом издању: реч, две о токенима и пролећном изазову; наградна игра (ко погоди шта се добија на 60500 престиж поена) и фото-конкурс "да сусједу/комшији цркне крава или да му буде к'о чивава" (слика најслађег избацивања комшије или сусједа из борбе за токене по избору публике добија награду).Стигло пролеће… пре двадесет дана. Али ваља неки евент направити да се троше штекови. Кад се штекови троше, нешто треба да се добија за узврат, пошто, ако смо и сисали весла, чамац нисмо прогутали. Нећемо тек тако да трошимо енергију и крваво зарађене залихе.
Због тога, од дана 4165 (16.4.2019) до дана 4178 (29.4.2019) скупљамо токене. Шта су то токени? То ти је оно што добијеш на "егзиту" у замену за паре, па онда тиме купујеш пиво и други алкохол.Пошто Ерепублик може да ти понуди токене, а нема пиво и други алкохол, мора неки други порок да се убаци. Сели они тако да размишљају и ток мисли је изгледа ишао овако:

Ако дајемо токене, дај да дамо неки алкохол за узврат;

е... како ћеш идиоте дати алкохол, ово је игрица...

али опет, шта може уместо алкохола, а да народ то хоће?

хммм... кад се много пије, видиш беле мишеве;

не може да се дели алкохол… али добро је ово с белим мишевима, хехе… бели мишеви, бели мишеви… зашто не бисмо покушали нешто на фору “миш бели срећу дели”?


И тако се сетише људи да када не можеш да понудиш токене у замену за уживање у једном пороку, може у замену за неки други. Ионако смо некада волели да се коцкамо са оним точком среће (или несреће, ко се навукао па гасио фабрике Ку7 па стављао на точак да би повратио изгубљене голде).

Како се омладина навлачи на пороке? Па лепо, тако што оде у кафиће где сипају дрогу у пиће! Јесте, прва дрога је бесплатна. Али ипак мораш да наручиш, попијеш и платиш пиће. Тако и овде функционишу ствари.Дакле, бесплатна дрога се добија тако што одрадиш дневне задатке и дневно наређење. Сваки дневни задатак даје ти два токена. Свако дневно наређење (daily order) још два.

Е, сад, пошто су ти тако сипали дрогу у пиће, онда ти кажу следеће:

Сваки пут када си по броју убијених у бици (килови) међу прва три (рачуна се на нивоу рунде, не кампање), добијаш токене у зависности од тога где си завршио.

1. место, односно мис, добија 4 токена
2. прва пратиља (друго место) 2 токена
3. друга пратиља (треће место) 1 токен
Награде за мис шарма и мис фотогеничности не постоје. Према томе, само прва три места. Ипак, као и на избору за Мис неготинског вашара, важно је учествовати, па према томе, до негде око 30.000 престиж поена деле се токенчићи онако успут.

Кад имаш токене, можеш с њима да…… можеш да их претвориш у награде. Које? Значи са леве стране има банер. На њега кликнеш и отворе се поља да се добију награде. Али тако што се мало коцкаш. Имаш три категорије срећки:
прва категорија (греб-греб) кошта 4 токена
друга категорија (бинго листић) кошта 10 токена
трећа категорија (лото листићи са уплаћеним целим системом) кошта 20 токена


Свака срећка има једну главну награду, која служи да те навуче. То ти је као у стварном животу онај ауто на слици што је поред њега фотошопирана студенткиња менаџмента у менаџменту. Значи - имаш једну главну награду и четири секундарне. Пошто је поента да се навучеш на коцку, кажу да гарантовано добијаш главну награду при првом покушају. А шта су секундарне награде - ееееее.

Углавном, она гарантована у средини је најбоља за почетак, пошто, ако немаш ПП, помаже ти да видиш какав је осећај када га пазариш: +20 допуне енергије, најпаметнија инвестиција на самом почетку. Ја бих, ако ме питате, потом ишао на ону најјефтинију гарантовану награду, па тек на крају отварао ону најскупљу гарантовану, оне стинкере. А после бих улагао токене или у јурење бустера за престиж поене или у јурење маверик бустера (који је одличан за јурење нових токена, пошто се они смешно лако купе у нижим дивизијама). Осим тога, маверик је супер за јурење даљих престиж поена, пошто се ових дана највише епских битки одиграва у нижим дивизијама.


Џеј бели срећу дели

Недељни изазов

Све до 60.000 престиж поена имају чоколадице и шаргарепе. А на 60500 престиж поена… е, ту већ могу и ја да направим наградну игру. Први који тачно одговори у коментарима на питање шта се добије на 60500 престиж поена добија 5 голда.

Пишите у коментарима шта је ко добио, вреде ли награде, исплати ли се ово и качите слободно слике сусједа и комшија које сте избацили из прва три места у биткама за токене. Тиме помажете своју домовину еСрбију - а и добар је осећај када знаш да се неко због тога нервира.

Осим тога, слика избаченог сусједа или комшије из прва три која освоји највише гласова, наградиће се са 5 голда. Дакле Ерепублик ИНФО бели срећу дели - први ко погоди шта је на 60500 престиж поена и онај који нам окачи скрин-шот најслађег избацивања сусједа или комшије (битно да није из савезничке земље) са списка за токене. Ако буде веће интересовање, увећаћемо фонд за награде.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Миш бели срећу дели - стигло пролеће

https://www.erepublik.com/en/article/-60500-1-2695289
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬