[УеС] КОНГРЕСНИ ИЗБОРИ + ПОДЕЛА 50+20К7

Day 2,711, 05:28 Published in Serbia Serbia by LorD.Omega


Поштовани грађани еСрбије, моји пријатељи,

Знам да ме није било дуго, и разлог томе јесте то што пре свега верујем да је моје прошло, да је време за неке млађе и паметније људе, неке нове струје попут Баташе, СарБела и еБрадоње да воде ову еСрбију. Ја сам постигао све што сам могао, и не желим да им стојим на путу да кроје будућност Уједињене еСрбије и еСрбије. Дакле овај чланак је својеврсна објава мог повлачења из свега овога. Налог ће као и до сада остати на располагању сваком председнику Уједињене еСрбије.

Искористићу прилику да замолим све оне који ме сматрају пријатељем, а који сумњају, да дају шансу овом новом, млађем УеС-у, а он ће вам се већ одужити.
КАНДИДАТИ ЗА КОНГРЕС - АПРИЛ 2015 Уједињена еСРБИЈАЗАДАТАК ЗА ЧЛАНОВЕ УЈЕДИЊЕНЕ еСРБИЈЕ:
ПОДЕЛА ОД ПО 50К7 ТЕНКОВА

ПОТРЕБНО ЈЕ ДА:

- да оставите глас на овај чланак,
- да разгласите овај чланак да га види што више ваших пријатеља,
- да оставите коментар "уједињено до победе!"

АКО СТЕ НОВИ ЧЛАН СТРАНКЕ, ПОПУНИТЕ http://skr.rs/ues_dodatak И ДОБИЋЕТЕ ЈОШ 20К7 тенкића. 🙂

Уколико нисте члан Уједињене еСрбије, а желите да приступите овом тиму, дружите се са нама на каналу #ues , осетите шта значи ЗЕЗАЊЕ и ДРУЖЕЊЕМ ДО ПОБЕДЕ, можете се ПРИДРУЖИТИ ОВДЕ.


Disclaimer: Савет задржава право да не подели тенкове онима за које сумња да су мултији као и онима који су украли од еСрбије или се налазе на црној листи. Подела ће се обавити по испадању чланка из медијског простора еСрбије. Да бисте добили тенкиће, неопходно је да и тада будете наш члан.


Уједињено до победе!