Српска Саборна Странка - подела 5 - 50 - 500

Day 4,222, 10:37 Published in Serbia Serbia by Nesic Ivan


Српска Саборна Странка је странка српских родољуба која се базира на саборности, духовном јединству и осећању јединства и повезаности. Странка се залаже да српске земље буду у саставу еСрбије, а традиционални непријатељи обрисани, као и за савез са братском Русијом.



Појам Саборност нас упућује на реч сабрат. Брат се наравно односи на род, истородност. Саборност има своју пуноћу и свој завршетак у личности. Личност и сродност су језгровита откровења појма саборности.

Неко ће се питати зашто баш сада писати и причати о саборности када је све разједињено, расточено? Баш сада треба говорити о саборности, о јединству и треба говорити о саборности и јединству увек и у свакој прилици. У неку руку сведоци смо једног општег нејединства у нашој народној заједници, међусобне зараћености, сукоба. Чак и у свештенству српске Цркве. Погледајмо и младе национално- борбене људе, рецимо навијаче. Они се туку и убијају између себе, иако поводом многих питања имају скоро истоветни став. О странкама и политичарима је бесмислено причати. Медији ратују међусобним (дез)информацијама једни са другима. Свако сваком одузима право, а врло често и живот. Па зашто тако и чему све то? Зар је то последња реч нашег живота? Нашег народа? Зар је одзвонило било каквој нашој слози, сабрању и јединству? Зар нам је крај као народу? Е то би тек био став крајње несаборности, неслоге и нејединства. Сви ти „душебрижници“, тобож забринути над судбином свог сопственог народа са само једном констатацијом: готови смо! нашем народу је дошао крај, нису ништа друго до ђавољи апостоли неслоге, несаборности, нејединства. Они су бабе нарикаче над живим створом званим народ. Лешинари који желе да осете стрв. Али живи народ није стрв, нити леш, него семе и темељ обнове. Наравно, не смемо ни ми сами претеривати и упасти у неку врсту идолопоклонства према сопственом народу него морамо што прецизније расуђивати о његовим недаћама и историјским мукама.
Неслоге не треба да нас разочаравају и да нас растужују, него да нас подстакну, да нам буду одскочна даска на путу ка јединству. Оне то у суштини и јесу.



После два успешна мандата када је Српска Саборна Странка партиципирала у Влади еСрбије и дала Министра у Министарству образовања као и три члана у Конгрес, Сабор странке је одлучио да направи поделу хране и оружја за своје чланове.



5 - 50 - 500


Својим члановима делимо:
5 златника - 50 Q7 тенкова - 500 Q3 хране
(задржавамо право да налозима за које сумњамо да су мултиплицирани не делимо ништа, такође, сваки нови члан добија следовање након неколико дана проведених у странци. Хвала на разумевању.)

Потребно је само да се јавите у коментару.




Замолио бих све који сматрају да смо неважна странка - да врбују кога стигну, а нас заобиђу.

ДОБРОДОШЛИ!