Ambient on/off

Join the new world

 

МИСИЈА ПЛАТО,ЛАНА,БЕЗГЛАВА КОКОШКА-Вече са еСамном-[3 чланак]

Day 2,149, 09:55 Published in Serbia Serbia by Aleksandar154


И РАЗГЛАСИТЕ(ШОУТ)

ПОЗДРАВ

Данашња тема наше еВечери је мисија "Дуел Лана,Плато и безглава кокошка"


ПЛАТО
-Треба га поразити 5 пута а уопште није лако.У прва 2 напада на њега можете имати око 100 хелта да би га победили,али за трећу победу над њим препоручујем да имате више од 200 хелта.
Зашто?
-зато што ако будете имали 140-150 хелта онда ће те џаба изгубити хелт и морате чекати да вам се напуни.И тако стално све дог га не победите 5 пута,али све је теже и теже.


ЛАНА
-Треба је поразити 5 пута као плато-а и безглаву кокошку,по мени исто је као са платом,али ипак пазите се 🙂


БЕЗГЛАВА КОКОШКА
-По мени најтежи противник,када њу убијате трећи пут има снагу као Лана или Плато кад их убијате четврти пут.Тако да увек морате бити јачи за њу.


Ипак нико није слаб.Ово је било упозорење за оне који нису решили ову мисију али знам да је неколицина њих.Ево да вам откријем нисам је ни ја решио.
разлог је то што ја нисам дуго улазио на еРепу акаунт па је она застарела.Верујем да ће се ова мисија поново појављивати јер већ 2-3 пута сам је прелазио.И наравно очекујем да ће је бити још тако да вреди прочитати ово верујте ми служиће вам.


ПОЗДРАВ


 

Comments

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.