За 25 коментари се мачиме ...

Day 2,488, 11:23 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) by FILIP VI Makedonski

Долго време се мислев дали ме бива за новинар, ама мисија си е мисија .. па викам, ајде да напишам и јас нешто, за пуста мисија .. ќе се мачиме, тоа е.
Се надевам дека на вака глуп артикал, ќе одговорите со уште поглупи коментари ...
Ваш .. Уредникот 🙂