Ambient on/off

Join the new world

 

[МоД] Наређење за 2128. дан

Day 2,128, 02:29 Published in Serbia Serbia by Ministarstvo Odbrane Srbije


Турнир “epic warfare” је почео. Овај турнир има за циљ да се играчи боре и током борбе стекну максималан број престиж поена. О детаљима награђивања обавестите се код Пегице
. Награде су прилив снаге повећање центра за здравље и убрзање опоравка здравља у зависности од броја стечених поена. Постоје и награде за борце у оквиру јединице, битке и награде за државе на основу броја борбених поена грађана. Награде су врло исплативе уз добру стратегију. За нас као државу посебно је битно да се овај пут боље мотивишемо и освојимо јачи штит и већу финансиску награду него прошли пут.

СТРАТЕШКИ САВЕТИ

Борбени поени се стичу на основу утрошеног ЗДРАВЉА !!! Значи није битно колико сте тенковали него колико сте здравља потрошили. Гледајте зато да током дана потрошите сво здравље које вам покрива хлеб макар и без оружја. Почните са борбиом што раније јер награде убрзавају даљи напредак.

ВЕОМА ВАЖНОБРОЈ ПОЕНА СЕ УТРОСТРУЧУЈЕ ако је мини битка обележена као епска, али тек пошто је обележена као епска, види слику горе. Зато ако постоји епска битка треба да јој се придружите, али не дозволите да вам прелива здравље ако нема епске битке.

ВЕОМА ВЕОМА ВАЖНО

ГЕРИЛА ДОНОСИ БОНУС 10 ПОЕНА Свака борба у герили била добијена или изгубљена уместо 1 доноси 10 поена. На сваких 5 убијених противника у бици уђите у герилу, не морате се опремати и борити, само бежите назад-напред до краја борбе.

Зато се борите што више, покушајте да освојите добром стратегијом борбе највећи могућ број борбених поена за себе и Србију.

Променом јединице после почетка турнира не добијате ништа у односу на рангирање јер ће вас рангирати у јединици у којој сте започели турнир.

Селимо се у Албанију и пуцамо за Црногорце !!!


Одлуком владе у свим новинама објављује се црна листапревараната коју је формирао МУП. Водите рачуна да вас не преваре и ако наиђете на преваранта који није већ у листи обавестите МУП да га уведе

 

Comments

Ministarstvo Odbrane Srbije
Ministarstvo Odbrane Srbije Day 2,128, 02:31

За узвик : [МоД] Наређење за 2128. дан http://www.erepublik.com/en/article/-2128--2319577/1/20

Bogi
Bogi Day 2,128, 02:39

Živjeli o>

Cemi Kmdz
Cemi Kmdz Day 2,128, 02:54

o/

nadalina13
nadalina13 Day 2,128, 04:18

"Селимо се у Црну Гору и пуцамо за њих !!!"
a gde je ta drzava na mapi?

ristoII
ristoII Day 2,128, 04:54

Posle tri dana opet imam gde da pucam. o/
Hvala Modu na ažurnosti. Bilo je jako zahtevno napraviti copy/paste prošlog članka i opet pogrešiti sa jedinim unosom koji ste menjali "Селимо се у Црну Гору и пуцамо за њих !!!" a bitku jednostavno nazvati "Pomoć Crnogorcima".
Ja mogu samo da pohvalim sve članke koje je vlada do sad izdala. Već ste nas tolko informisali sa strateškim planovima i lepo nam sve objasnili da nisam našao (ne samo ja već i drugi ) ni jednu zamerku.

PyrrusOfEpirus
PyrrusOfEpirus Day 2,128, 05:15

Селимо се у Албанију и пуцамо за Црногорце !!! o7

bernoldi_salieri
bernoldi_salieri Day 2,128, 23:51

~ Cast
~ Ugled
~ Tradicija
~ Disciplina
~ Solidarnost

~~ RATNICI eSRBIJE ~~

~ Procitaj: http://goo.gl/4eku0 > Prijavi se! > Cekamo te!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.