[БДП] Кандидат-депутати Юни-Юли 2019

Day 4,235, 04:07 Published in Bulgaria Bulgaria by Garabeda


Здравейте е-българи,

Нарочно не пуснахме нашата новина за кандидатите по-рано, защото в днешно време е успех дори да се добереш до избори. Една партия остава прецакана извън топ 5. Извиняваме се на Нова България, че този път те ще почиват извън парламента, но кой знае - може да е за добро.

Ето ги и нашите кандидати в една картинка, която казва всичко:Както виждате няма нови лица, но всички сме мотивирани да защитим по възможно най-добрия начин интересите на нашите гласоподаватели и тези на е-България изобщою. В последно време бях се отдалечил от политиката и е-света като цяло, но вярвам бързо ще вляза в час. Предстоят ми 3 месеца ваканция, които смятам да оползотворя добре. Ще следя доколко са активни депутатите в парламента - не само нашите, а всички. Освен да са активни в приказкит обаче, ще се гледат и резултатите.

И накрая минутка за реклама: ако демократичните ценности, прозрачното и професионално управление на е-държавата ни са нещо, което е важно за вас - присъединете се към нас: Българска Демократична Партия

Гарабеда,
Съветник в Управителния съвет на БДП