Ambient on/off

Join the new world

 

Военнен анализ-еБългария 2012

Day 1,828, 03:17 Published in Bulgaria Bulgaria by K.Yankov

Здравейте!Реших да се включа в конкурса “Мастиленият лабиринт” организиран от Таблов.Първата от 7-те теми,по която трябва да се пише е военен анализ.С малко кураж даден ми от един от опитните играчи,реших да се впусна в надпреварата с по-силните и по-опитни от мен играчи.Нов съм и не съм запознат добре с историята на играта,но ще се опитам да направя един що годе добър военен анализ на това,което съм видял досега в играта.


Когато започнах да играя еРепублик,сериозно се бяхме захапали с еТурция.Водиха се непрекъстани битки.На няколко пъти успешно завладявахме турските региони,но след време силата на турските VISA карти успяваха доста здраво да ни натиснат и претърпявахме неуспехи в опити да потушим въстанията и да спрем настъплението им към българските региони.Не ни жалиха изобщо и те на няколко пъти ни превземаха напълно.Войната с еТурция беше еднообразна,ту ние ги завладявахме,ту те нас.

След продължителна война с еТурция управляващите решиха да си направим едно десантче в Южна Америка.Балканските ни съседи без много много да му мислят веднага ни нападнаха от всички страни и всеки си взе каквото му трябваше от балканските ни региони.Въпреки множеството грешки успяхме да преместим столицата си в Южна Америка,но беше малко късно.Бяхме останали само с два региона.Боливия и Аржентина решиха на бързо да ни разкарат от регионите си и да ни върнат обратно на Балканския п-в.За кратко време си възвърнахме старите региони.


След седмица,две спокойствие румънците решиха да последват примера ни и да си направят десант далеч от Балканския п-в.За разлика от нашия десант техният беше успешен.Превзеха Индонезийските острови.Веднага решихме да се възползваме от това,че водят война далеч от Европейските си региони.Започнахме настъпление на север към румънските региони и за кратко време успяхме да ги превземем.Всичко беше много спокойно,докато румънците притежаваха региони далеч на изток.


След време на Азиатските страни явно им писна и удариха здраво по румънците,за да си върнат обратно регионите.Не след дълго румънците останаха без държава.Решиха отново да се завърнат на балканите.След доста неуспешни въстания от тяхна страна ги оставихме без конгрес за цял месец.Mr Coder,тогавашният президент на еБългария задържаше румънските региони под наша власт.По едно време президента ни се помисли за твърде велик и реши,че не му трябва армия и я разпусна.Няклоко тежки битки и румънците си върнаха 2 региона.Но само толкова.Успявахме да ги удържим и да не им позволяваме да си върнат още региони.По това време Румъния беше много зле финансово.Но след поредните избори за президент избрахме Грийвъс,който реши че трябва да върнем просто ей така без бой регионите на румънците.Грийвъс реши да прави военни реформи и да върне българската армия.Успя да събере доста голяма армия състояща се от 13 човека.Явно бяхме доста добре подготвени и пуснахме Гърция за ЕВ и след приемането на ЕВ Гърция заедно с макетата атакувахме еГЪрция-фермещата от половин година едържава.За съжаление огранизацията ни беше под всякаква критика и гърците ни изтърсвафа доста яко. Absfresh реши да се заеме с организацията за битките с еГърция,която за сега е долу горе добре като се има в предвит,че армията ни се състой от 13 човека.Получихме и така дълго чакания импийч на президента Грийвъс.За съжаление с и без него гърците продължават да ни бият доста яко.Надявам се съвсем скоро да упеем да обърнем нещата в наша полза и да избутаме гърците обратно.


 

Comments

Nedelcho Nedelchev
Nedelcho Nedelchev Day 1,828, 03:34

Браво! Хубаво е млади играчи да участват в подобни конкурси и като цяло да пишат статии. Статията според мен е добра, макар че не описва цялата 2012 година, все пак, след като не си бил свидетел на събитията няма как да ги опишеш. А и младостта не е порок, е-младостта - още по-малко.

Успех : )

Jasmmine
Jasmmine Day 1,828, 03:45

Браво и от мен 🙂

lalentse
lalentse Day 1,828, 06:53

Украинската кампания липсва 🙂
вот и съб от мен 🙂

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.