Ambient on/off

Join the new world

 

[УеС Магазин број 2] УеС - све што сте хтели да знате, у слици и речи

Day 1,827, 13:40 Published in Serbia South Korea by New-and-Now


Друштво,

у овом броју Магазина Уједињене еСрбије имате прилику да прочитате нешто досад невиђено на нашем медијском небу. А све то из пера/тастатуре Роја Кина ака задњи везни.

Зато, без даљег околишања...Шта је уствари УеС или Уједињена еСрбија, каква је то странка? Ево овако... Сваку странку чине три елемента: људи, програм и резултати који настају спровођењем тог програма. Веома једноставно:


1. ЉУДИ

О нашој странци постоји доста предрасуда и непознаница. Те проблеме ћемо најлакше отклонити тако што ћемо вам представити ко су људи који чине Уједињену еСрбију. Као што име странке каже, наш циљ јесте да ујединимо нашу земљу... да будемо странка за све еСрбе, а да то заиста и јесмо, најбољи показатељ је следеће... Погледајте само неке од наших чланова, па сами процените...

и Београд и Земун


и Београд и Нови Сад


и Шумадија и јужна Србија


и Звезда и Партизан


и Четници и комунисти


и стари и млади


и деца и родитељи


и Срби и Црногорци


и блејачи и хиперактивни


и анђели и ђаволи


и тамна страна и светла страна силе


и машинци и медицинари


и српски краљевићи и британски принчеви


и незгодни и још незгоднији


наравно, ту су и припаднице лепшег пола... и то:

плавуше


Новосађанке


Рускиње


и светице


наравно, националне мањине су више него добродошле у нашу странку, о чему сведоче следећи примери


велика је предрасуда да у нашој странци нема много навијача, што можете видети из следећег

а још већа предрасуда да у нашој странци нема велики број партиотатакође имамо доста високо образованог кадраали то не значи да смо елитистичка странка... наиме, наша странка није затворила своја врата ни једном грађанину еСрбије... тако рецимо, у странци имамо поприличан број алкохоличара

нажалост, политичка реалност у еСрбији је таква да многи "контроверзни бизнисмени" показују велику жељу за учешћем у политичком животу... иако се нама то не допада, и у нашој странци има таквих елемената

и на крају, наравно, ниједна странка не може бити комплетна без свог Ђенерала


2. ПРОГРАМ и 3. РЕЗУЛТАТИ

Да вас не бих давио, програм ће бити изложен у кратким цртама. Ако вас нека од тачака заинтересује, можете се информисати детаљније о свакој од њих путем линкова који ће бити приложени. А резултате и програм најбоље је приказати заједно, јер резултати су непогрешиви судија - они најбоље показују и доказују да ли је неки програм добар и да ли су људи који су га спроводили прави људи за тај посао...

1) Народ говори

Ваше мишљење је важно! Шта год да мислите, какве год идеје имате за које верујете да би могле користити напретку еСрбије, изнесите их овде. Људи из Уједињене еСрбије ће их размотрити и ако идеје буду добре, предочићемо их јавности у службеном гласнику. Више о томе имате у другом делу овог чланка.

2) Конгрес и форум

еСрбија је једна од ретких земаља у којима је национални форум практично мртав, услед неинформисаности играча о његовом постојању. Такође, једна смо од ретких несрећних земаља у којима постоји поприлично неорганизован и слабо координисан конгрес. Управо организовањем састанака наших конгресмена на форуму и дискусијом о неком предлогу закона могло би се лако и ефикасно спречити (или бар значајно проредити) предлагање штетних закона који паралишу читаву земљу на 24 часа, а често остављају у и дугорочне штетне последице.То смо већ покушали да променимо, о чему можете више прочитати у овом чланку (о форуму и конгресу говори други део чланка), као и у првом делу овог чланка. Конгрес је само једна од тема о којима би се на форуму могло расправљати, зато би било јако корисно за еСрбију када би тај форум заживео. Нажалост, нисмо успели да га вратимо у функцију, али наставићемо да покушавамо још јаче, надамо се и уз вашу помоћ!

3) Организација војске

Ово је један од највећих проблема са којима се наша земља суочава и који морамо што пре решити. Ми, као један од најбројнијих и најјачих народа на еРепублик-у, морамо направити земљу која ће противницима уливати страх у кости. Некада смо то били и бићемо поново.

а) Озбиљан програм реорганизације војске наша странка је већ изнела и о њему се у потпуности можете информисати овде.

б) Уједињена еСрбија је већ предлагала увођење једне новине у еСрбију, која би омогућила добру полазну основу за реформу и реорганизацију војске. Поменути egov4you је крајње безбедна, једноставна и веома корисна ствар. Мало опширније о њему можете прочитати у трећем делу овог чланка, а још опширније у трећем делу овог чланка.

4) Савезници еСрбије

Ниједна земља, ма колико снажна била, не може без савезника. Наша странка то добро зна и вредно ради на томе:

а) Током месеца октобра, за време мандата владе чију је основу чинио УеС, вођена је изузетно ангажована дипломатска борба за учвршћивање пријатељских односа са постојећим савезницима, као и обезбеђивање нових. А углед еСрбије у том тренутку, због лоше и неодговорне политике која је вођена пре тога, није био сјајан. Током октобра, у периоду изузетно високе тензије и комликованих односа на релацији Србија-Пољска-УСА-Мађарска, великим залагањем и доприносом људи из нашег тима Министарства Спољних Послова, постигнут је велики успех... На ултиматум еУСА, упућен еПољској (изузетно јакој земљи и за нас веома важном савезнику), којим се захтевало од ње да раскине савезе са еСрбијом и еМађарском, Пољаци су одговорили раскидањем свог савеза са Американцима и учвршћењем пријатељства и сарадње са нашом земљом и еМађарском (нашим највернијим савезником).

б) Током истог мандата, поново је оживљен помало заборављени амбасадорски програм. У многим земљама су отворене амбасаде. Амбасадори су постављани у пријатељским земљама, како би сачували и учврстили то пријатељство, у мање-више неутралним земљама, како би их претворили у пријатеље и савезнике, али и у не баш пријатељским земљама, не би ли смањили тензије и омогућили макар минимални степен разумевања и избегавања сукоба, у тренуцима у којима за нашу земљу ти сукоби нису пожељни. Велику захвалност за одличну организацију и вођење амбасадорског програма дугујемо нашим коалиционим партнерима, чији су чланови обавили одличан посао као амбасадори, а посебну захвалност дугујемо Летви, који је био организатор и координатор читавог пројекта.

в) Савезнике смо помагали и материјално, као странка, о чему сведоче догађаји везани за битку коју је својевремено водила Индонезија, један од наших савезника. О томе можете читати у другом делу овог чланка.

г) Наравно, морамо напоменути да овакве акције нисмо организовали само за савезничке, већ и за битке у којима је учествовала еСрбија. Ево једног примера (трећи део чланка). Овакве акције ћемо правити и убудуће, када год буде потребе и када нам финансијске могућности то буду дозвољавале.

5) Освајања нових регија и ресурса

Наравно, дипломатијом није могуће све постићи. Уједињена еСрбија је веома свесна тога и не плаши се рата ни са једном државом. Такође смо свесни да без јаке економије нема јаке државе нити срећних грађана, а исто тако, јаке економије не може бити без бонуса које доносе нови ресурси. Ево шта је на том плану урађено у току нашег мандата...

oвако је изгледала еСрбија када смо преузели њено вођење, почетком октобра:

Као што на овој мапи можете видети, еСрбија је, осим малог броја регија, контролисала и мали број ресурса - 2 за храну и 2 за оружје, дакле укупно 4 (и да, биле су и 4 регије у Aзији, али пошто нису биле повезане са главним градом, нису нам доносиле додатне бонусе на производњу)

a овако је мапа изгледала када смо ми завршили мандат, месец дана касније:

контролисали смо свих 5 ресурса за храну и 4 за оружје, дакле укупно 9 од 10 могућих!6) Борба против мултија

Мултији су нешто што квари игру свима нама у еСрбији, тако да борбу за смањење њиховог броја (потпуно искорењивање мултија је свакако нажалост немогуће) Уједињена еСрбија схвата као један он најважнијих циљева.

а) При томе, када нешто критикујеш и бориш се против тога, лицемерно је ако не кренеш прво од себе. Зато смо тако и урадили.

б) Путем овог чланка, објављеног на енглеском и српском, покренули смо иницијативу за борбу против мултија.

в) Покренули смо и својеврсну петицију у виду чланка, преведеног на седам страних језика, уз објављивање истог на још пет различитих језика у пет различитих земаља. Рачунајући српски, то је укупно тринаест језика. Надамо се да нам тај број неће бити малер. Акција је дала одређене резултате, али ми их сматрамо недовољним и очекујемо ускоро још резултата.

7) На младима свет остаје

Уједињена еСрбија је странка која промовише младе играче и пружа им могућност да, уколико покажу вољу и способност, брзо напредују у страначкој хијерархији.

И невезано за хијерархију, сваки члан је увек добродошао да изнесе своје мишљење, које ће бити са великом пажњом саслушано и анализирано. То је могуће урадити путем поруке било ком члану УеС, укључујући и председника, као и путем нашег чет канала.

Такође, осим саветима и шансом за политички напредак, ми млађе играче помажемо и материјално. О томе, између осталог, сведоче овај, овај и овај чланак.

Уосталом, ако ми не верујете, дођите и проверите сами 🙂Чланови тима који уз мене уређује овај Магазин су Toboz, LorD.Omega, Capone91 и zadnji vezni.

Ваша Уједињена еСрбија 

Comments

New-and-Now
New-and-Now Day 1,827, 13:40

[УеС Магазин број 2] УеС - све што сте хтели да знате, у слици и речи
http://www.erepublik.com/en/article/2160922/1/20

NaTakoTeJaNaKitu
NaTakoTeJaNaKitu Day 1,827, 13:42

UES nema alternativu o7

Capone91
Capone91 Day 1,827, 13:46

Ima mene ima vote : D

banovano magare
banovano magare Day 1,827, 13:46

Fail propaganda.

Sever Vetrovnik
Sever Vetrovnik Day 1,827, 13:49

о/

VeikaHUE
VeikaHUE Day 1,827, 13:53

o7

The Other One
The Other One Day 1,827, 13:54

Zadnji vezni razveazao : D

ivanhoe31
ivanhoe31 Day 1,827, 13:54

\o/

serbiankid
serbiankid Day 1,827, 13:54

Opa, to se zove dobro predstavljanje.

Glas!

Jinky Jonston
Jinky Jonston Day 1,827, 13:55

Eх и ја да научим нешто ново хехе. Да не би овога чланка не бих знао да сам национална мањина, човек се учи док је жив.

LorD.Omega
LorD.Omega Day 1,827, 13:56

Ujedinjeni mi stojimo, borimo se, i sijamo! Ziveo UeS \o/

zigazaga
zigazaga Day 1,827, 13:59

ZASTO JA NISAM MEDJ NAVIJACIMA!!! ????

😛

_O_

danijelkg
danijelkg Day 1,827, 14:02

nema ni mene medj sumadincima : /

Vojvoda Prijezda
Vojvoda Prijezda Day 1,827, 14:06

Свака част за чланак

Anthony Tony Soprano
Anthony Tony Soprano Day 1,827, 14:07

AHHAHA
ima mene ima vote 😛

Rik Daphnee
Rik Daphnee Day 1,827, 14:08

Zadnji vezni je pravi playmaker....

C a n t o n a
C a n t o n a Day 1,827, 14:11

nema indijanaca :PPP

AlxBxBx
AlxBxBx Day 1,827, 14:12

A jel' ovaj nabildani lik u sredini (prva slika) gidra sa svojih 32k snage?

zigazaga
zigazaga Day 1,827, 14:21

eto, nema Indijanaca, ubacite mene!! 😛

ali nema vise ni kauboja :🙁(

Sokolatino
Sokolatino Day 1,827, 14:29

a zavisnika(mene)? : D

eBora
eBora Day 1,827, 14:32

a zasto nema u rubrici lopovi nijednog,
pa po tome ste najpoznatiji kao i po tome
sto vam je stranka ispred drzave

Don Ori
Don Ori Day 1,827, 14:38

Zasto nema mene medju kontraverznim biznismenima, valjda je Don zasluzio : P

eBora, kakav obraz, ovo je igra?

eBora
eBora Day 1,827, 14:40

kakv vi obraz imate ljudi
pa gde ce vam dusa

MaStEr Of DiSaStEr SRB
MaStEr Of DiSaStEr SRB Day 1,827, 14:40

IMA MENE IMA VOTE!!!! 😃 SALIM SE VOTE KO KUCA!! ZNACI JU! 😃

veljo88
veljo88 Day 1,827, 14:48

nema Nikole Jankovica ima vote!

Brdar Dragan
Brdar Dragan Day 1,827, 14:54

Уједињени играчи, одличан програм, добри резултати. Србији је потребан УеС, најача опозициона партија. Желим вам пуно успеха у раду и да још дуго и квалитетно предводите србску опозицију.

Kiza No Sleep
Kiza No Sleep Day 1,827, 14:56

Hahahahhahaa hiperaktivan 😃 Svidja mi se i istina je...
Po nagovoru Lord.Omege sam pristupio stranci i iako me ne znaima politika,lepo mi je u UeS-u i sad mi je krivo sto sam bio pripadnik SZR-a pre kada nisam znao razlike izmedju politickih partija.Bio sam u SZR-u jer je tada bio 1. na listi(nadam se nece jos dugo),pa se pitam koliko jos ljudi zbog neznanja biva clan neke partije ?

Sve u svemu,Ujedinjeni do pobede !
Ziveli prijatelji o7

Capone91
Capone91 Day 1,827, 14:56

eBoro,

Ja jos cekam tvoje odgovore na moja pitanja, kao i dokaza za one stvari sto si me optuzio

purebg
purebg Day 1,827, 14:58

Врх :😁))

nikol000
nikol000 Day 1,827, 14:59

"Током октобра, у периоду изузетно високе тензије и комликованих односа на релацији Србија-Пољска-УСА-Мађарска, великим залагањем и доприносом људи из нашег тима Министарства Спољних Послова, постигнут је велики успех... На ултиматум еУСА, упућен еПољској (изузетно јакој земљи и за нас веома важном савезнику), којим се захтевало од ње да раскине савезе са еСрбијом и еМађарском"

Tri dana pricamo da nijedna zemlja nebi prihvatili bilo kakav ultimatum i vi ovo pripisujete kao uspeh

Hitman79
Hitman79 Day 1,827, 15:00

Veljo : P

Odlican clanak!

eBora
eBora Day 1,827, 15:23

autor clanka se specijalizovao za profesionalno i u njakracem roku brisanje komentara

BATASHA
BATASHA Day 1,827, 15:23

nema mene -ima vote
o/

eBora
eBora Day 1,827, 15:26

Bravo za UeS, brisete ekstra brzo sve moje kometare
sem sto ste lopovi, trolovi sad i spinujete javnost

1988roki
1988roki Day 1,827, 15:26

Profi propaganda nema sta.
Da je tito ziv...

Mucuchies
Mucuchies Day 1,827, 15:28

koga bre ovo zanima !?

momars
momars Day 1,827, 15:32

o/

DjeneralML
DjeneralML Day 1,827, 15:34

jedva se nadjoh : )

eBora
eBora Day 1,827, 15:39

http://prntscr.com/k7d6d
capone evo ti dokaza o tvom politickom trolovanju koji si trazio

eBora
eBora Day 1,827, 15:40

http://prntscr.com/k7dgi
capone evo ti jos jedno
ako nastavim na trazim docicu do zakljucka da si jedan veliki trol

igajunior
igajunior Day 1,827, 15:47

Krenuo sam da pročitam sve, kao ono međutim...
Program reforme vojske, je najavljen uoči oktobarskog mandata, imali ste vladu celog tog meseca i nije ništa učinjeno...
Ok je lepo pisati, ali treba obećano i ispuniti...
Negde kod tog dela odustao sam...
Sve najbolje, i shvatite ovo kao konstruktivnu kritiku...
o7

Milan85
Milan85 Day 1,827, 15:47

Odlicni ste i stvarno sam se nasmejao nekoliko puta. :😁
Deluje mi da unosite u rukovodstvo energiju koja je bila preko potrebna.
Samo napred o7

eBora i dalje ne ispusta clanove UeS iz usta...standardno i rekao bih - samo nastavi, odlicno to radis :😁

Capone91
Capone91 Day 1,827, 15:47

eBoro,

Nisam ja veliki trol, ja sam zli trol
Reci mi sta je tu trolovanje? Sta sam je rekao sto nije istina? I sto si hvatao moje komentare koje sam napisao jedan dan nakon tvoje optuzbe?

Kada ces mi odgovoriti na pitanja koja sam ti postavio u clanku kod kowalskog, a koja se ticu strategije kod velikog zida?

Vojvoda Prijezda
Vojvoda Prijezda Day 1,827, 15:49

LoL ovaj cydia Bora kuka kako mu se brisu komentari, a najvise komentara ima

Ubod sisa
Ubod sisa Day 1,827, 15:53

Ima Srbin1 ima VOTE!

AlexxxZR
AlexxxZR Day 1,827, 16:02

o/

Raziel_Blaze
Raziel_Blaze Day 1,827, 16:34

Don Ori Day 1,827, 14:38

eBora, kakav obraz, ovo je igra?

LOL! I posle nama nesto kazete...

xDesertHamsterX
xDesertHamsterX Day 1,827, 16:41

Don Ori Day 1,827, 14:38

eBora, kakav obraz, ovo je igra?

sramota je kako mozes ovako nesto da kazes...

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Day 1,827, 17:28

Јована светица?! Докле са лажном пропагандом?!!!11??!1

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.