Петък 19.02 или какво се случи последните дни

Day 4,842, 07:04 Published in Bulgaria Bulgaria by Old 7

Здравейте,

Идеята на тази статия е да даде малко информация какво се случи и може би какво ще се случва за бъдеще. Първо почвам с какво се случи:
В последната седмица помогнахме на Сърбия да изтрием Аржентина - това ни докара до статус на империя (отново). Вторник спряхме 5 битки на противнокивя алианс (CODE) като следващите войни, които ни очакваха - да изгоним Хърватия от ЮАР и да помогнем в почистването на унгарско-хърватско-словенския оригинал. Всичко си вървеше по план с изключение може би на Сърбия и техните битки ( в момента имат цивилна война, която излезе извън контрол). в тази битка
се показа голямото мерене на пишки при гражданската им война. Но след тази битка, може би леко се кротнаха нещата. Основния проблем дойде в петък - 19.02. Редица акаунти, предимно такива в ниските дивизии, които правят възможно на мавериците да бият и трупат рзерви биват перманентно баннати. Към тях добавяме и наш Константин .
Причината за наказанието (поне в нашия случай) е т.5 от ОУ - ползване на скриптове и забранени средства за игра.
Сол е написал няколко реда тук. Активно се спами за премахване на наказанието, тъй като смея да твърдя, че познавам Константин и не е нарушил правилата. По това което виждам от другите държави в Астерия и личното ми решение е че е време за почивка. През последната година имаше доста безсънни нощи, в които съм следял било то битки или картата, за да може като съюз да върнем услугата на КОД, но с "балансирането на играта" винаги се спасяваха.
Първите баланси бяха през пролетта - докато на нас админите ни сраха отгоре и казаха, че влаковете са окей, то за врага не бяха - влаковете бяха премахнати. Въпреки че тази час от механиката беше изключително сложна, тъй като звучи лесно на хартия и трудно за реализация. За инфо - първия влак на курватите беше през януари (с една грешна битка и 3 месеца не можа да се възстанови). Следващата стъпка - наказанията на въпросните играчи. Естествено всички от един лагер. Като човек, който е дал много за играта - време, пари, нерви не е това начина за баланс. Ако ще се наказват хора - да се накажат всички. Но това си е мое мнение.
Сега това което предстои. На ниво алианс, а и на ниво държава. Много хора ще се откажат или ще спрат активна игра, нови хора ще се появят. Лично аз спирам с активната игра за неопределен период от време. Други хора, с които разговарят ще разработват други техни проекти, но най-вероятно отново ни очаква изтриване и освободителни войни, може би този път с нови лица, които да взимат решения, нови танкове и топ авиатори.
ПП: не агитирам никого да спира да играе - има много неща, които може да се направят - имаме потенциал до края на годината да сме третата най-голяма държава в играта.
ПП2: ако някой иска да бирим във Варна - телеграма ми остава @Old7BG, в играта няма да отговарям много често, така или иначе играта е нещото, което ни е запознало масата от хора, така че остава 1 хубаво нещо, което можем да правим винаги без наказания - бири и скара/някво мезе по избор
Толкоз от мен
С уважение и приятна игра, Олда