Здравна програма на еБЧК (18.02 - 18.03)

Day 1,214, 08:22 Published in Bulgaria Bulgaria by First private eBG Red Cross


Привет дами и господа.

Промени вече се правят всеки ден, а дори за някой от тях не ни и информират, но това е друга тема. Наред с всичко това здравната програма на еБЧК също продължава да работи. Както можете да забележите за един месец еБЧК раздаде вече над 3000 здраве или средно по около 100 здраве на ден. От кампанията до сега са се възползвали над 50 души. Всичко това се случва освен с моя помощ и с помощта на дарителите които помагат със средства.
Благодаря на всички тях и се надявам да продължат да помагат, както и евентуално да се намерят още такива като тях. Можете да видите техните имена, както и имената на хората на които помогнахме заедно като разгледате таблицата към която води линка който съм поместил малко по-надолу в статията.

Здравна програма:еБЧК в периода от 18.02 до момента раздаде хляб равняващ се на 3022 здраве.Всички желаещи да проследят дейността по програмата могат да го правят на следния адрес:


Списък "Здравна програма на еБЧК"

* Информацията се обновява редовно.


Ако можеш да помогнеш със средства дари тук:
First private eBG Red Cross

С уважение: normal_m основател на First private eBG Red Cross

„Най-големият житейски урок, който съм научил, се състои в това, че с другите хора трябва да се отнасям така, както бих искал да се отнасят с мен.“ФОРУМ НА еБЪЛГАРИЯ
вестник на "Union of the BG commandos"
вестник на еБНБ
вестник на Detska Gradina
вестник на Народното събрание
вестник на Министерството на младежта
вестник на Министерството на отбраната
вестник на Министерството на външните работи
вестник на Министерството на икономиката
вестник на еКазармата

„Ако на света имаше повече хора, които желаят собственото си щастие повече, отколкото желаят нещастието на другите, за няколко години бихме постигнали рая!“