Ambient on/off

Join the new world

 

КАК СТИГНАХМЕ ДОТУК ? ДА СИ ПРИПОМНИМ еДЕН 1423 !

Day 2,169, 01:49 Published in Bulgaria Bulgaria by DukeDeWolf


еРепРУКйиликс: Истината за тъмната страна на Луната
Оригиналът тук: цък тук

Втората световна война приключва, нацистки учени, работещи в Антарктика, правят пробив в антигравитационната технология, построяват няколко космически кораба и бягат на Луната, където прекарват следващите няколко десетилетия, подготвяйки се за бъдеща инвазия на Земята.Немците кацат на Луната през 1942 г., използвайки голяма екзоатмосферна ракетна чиния от типа на тези на Миите и Шривер. Чинията на Рихард Миите е в диаметър 15 и 50 метра, а тази на Шривер е проектирана като междупланетен изследователски космически кораб. Тя има диаметър 60 метра и е 45 метра висока. Имала е 10 палуби с каюти за екипажа.
Според някои източници немците се сдобиват с напреднали технологии още в началото на 40-те (най-вероятно от разбили се НЛО или чрез контакт с извънземна култура), тази статия на Владимир Терзийски, Президент на Американската Академия на Дисидентските Науки, ни разказва за немската намеса в изследванията на Луната и Марс.
Половин вековната Лунна база на Третия райх (1942-1992)
Немците кацат на Луната през 1942 г., използвайки голяма екзоатмосферна ракетна чиния от типа на тези на Миите и Шривер. Чинията на Рихард Миите е в диаметър 15 и 50 метра, а тази на Шривер е проектирана като междупланетен изследователски космически кораб. Тя има диаметър 60 метра и е 45 метра висока. Имала е 10 палуби с каюти за екипажа. В обширните ми изследвания на дисидентските теории за условията на Луната, имам безспорно доказателство, че там има атмосфера, вода и растителност, и че не е нужен специален костюм, за да може човек свободно да се разхожда там. Джинси, пуловер и гуменки са достатъчни. Всичко, което NASA е казала за естествения ни спътник е лъжа, и това е направено с цел да държи настрана страните от Третия свят от космическите изследвания. Подходящите условия доста улесняват строежа на Лунна база.

От първия им ден на повърхността до края на войната немците са строили изследователската база. Антигравитационни двигатели на чиниите от типа Haunibu-1 и 2, захранвани с генератори за безплатна енергия, са транспортирали хора и материали от 1944 г. в крайните фази на строежа. Когато Руснаците и Американците тайно кацат там в началото на 50-те с техните собствени летящи чинии, те прекарали първите си нощи там като гости на .... Нацистката подземна база. През 60-те е построена огромна Съветско-Американска Лунна база, която сега има около 40 000 души персонал. След края на войната през Май 1945 г., немците нацистите продължили своите космически полети от полярната им база Neu Schwabenland в Антарктида

Според Ренато Веско, Германия е обменяла голямо количество технологии със своите съюзници - италианците - по време на войната. В базата за експерименти на Фиат до езерото Ла Гарда, носеща името на Херман Гьоринг, италианците са експериментирали с някои напреднали оръжия, ракети и самолети, създадени в Третия райх. По същият начин немците са поддържали тясна връзка с японското военно командване и го снабдявали с оръжия. Имам снимки на копие на ракетата Фау-1, направена в Япония от Мицубиши. Най-добрият изтребител по време на войната - Domier-335 - е копиран от Кавашима. Както и радарната техника на японският флот е от немците.

Един мой познат от Лос Анджелис ми разказа история за неговия баща, който е работел като авиотехник в Япония по време на войната. През Юли 1945 г., два месеца след приключвамето на войната в Европа, огромна немска транспортна подводница донася на Япония най-новите изобретения, сред които са два сферични безкрили летателни апарата. Японските екипи ги сглобили, следвайки немските инструкции, и... пред тях изниква нещо много странно на форма - летателен апарат под формата на голяма топка без крила и гориво. Никой не знаеше как лети. Добавили гориво, натиснали бутона за старт и устройството изведнъж политнало в небето. Те никога повече не го видяли. Инженерите били толкова изплашени от видяното, че взривили втория апарат и решили да забравят за инцидента.Според последните получени в редакцията ни СРС-та - новият ни еПрезидент stenlito от дълго време преговаря с ръководителите на колонията върху Тъмната страна на Луната и активно участва в подготовката на инвазията им. Имаме и потвърдени от достоверен, анонимен източник, сведения за многократни нощни посещения на МВ - KoHaH в базите им. Явно, липсващите от БНБ милиони, народна пара са инвестирани с пълната подкрепа на МФ в лицето на NikolayMilev и Absfresh в балони с топъл въздух, които да бъдат използвани за превоз на снаряжение и жива сила от Луната към Земята. Констатираните дълги отсъствия на целият екип на Министерство на Външните Работи - The Graverobber , Melliores и Lubo Uzunov са свързани с трескавата подготовка на пакета от договори за ненападение и взаимопомощ с Лунните жители. Последните провали на еБългария на международната сцена са изцяло по вина на неподготвеният стажант - ivan europe . След изкаран кратък курс по пропагнда и дезинформация, снощи на земята се е завърнал и Mинистъра на Информацията – bakalin за да започне масирана медийна кампания в подкрепа на предстоящата инвазия. Креативният Министър на Младежта - Avit0hol с неоценимата помощ на целият екип от Министерството на Забавленията (disound, hanibalbg и eDuH uDeoT) спешно организира еБебешки, щурмови отряди от смъртници с диверсионна цел.

уникални, непоказвани досега кадри от тъмната страна на луната
КЛИК ТУК


еЧервената шапчица работи под прикритие и се е маскирала като еЛунна – черна шапчица:

 

Comments

atalanta BG
atalanta BG Day 2,169, 01:57

Явно, липсващите от БНБ милиони, народна пара са инвестирани с пълната подкрепа на МФ в лицето на NikolayMilev и Absfresh >>>>>>> и в малки матрачета за малки зелени човечета.

Ulrezaj
Ulrezaj Day 2,169, 01:57

Я да видим кой пак е пушил от цигарите на децата :Д :Д :Д

NikolayMilev
NikolayMilev Day 2,169, 02:42

Само да уточним че парите похарчени за "балони с топъл въздух" са малко, защото в БГ в последно време всичко е въздух под налягане => евтина цена за стока предлагаща се в изобилие 😃

eDuH uDeoT
eDuH uDeoT Day 2,169, 11:41

... и се забавлявахме с малки зелени човечета с антенки до ушите...
а царевицата я пукахме на пуканки.. ся муаме мамалига по принуда
блях

eDuH uDeoT
eDuH uDeoT Day 2,169, 11:41

.. и забравихме вкуса на бабека и суджука : (

Kpakpa
Kpakpa Day 2,170, 09:22

Нищо не знаете вие. Скоро и малките деца ще се убедят, че цялата Луна е пренаселена с нацисти, но истинската катастрофа ще настъпи, когато те нападнат най-силната държава на Земята - Япония, която понастоящем е заселила почти цялото дъно на Световния океан (без Северния Атлантик - там са холандците, приблизително 200 милиона, главно в колонии по шелфа около Британия).

Sollam
Sollam Day 2,170, 11:08

Екип от български учени, работещи по програмата "Юнашко-Яко" изработиха защитен щит, с който да запазят земята от евентуално нацистко нашествие.
Твърди се, че сред основните съставки на отркрието са боб, кизело зеле, шкембе чорба и... забележете:
...пача!
We'll save the world! - невъзпитано ор..на доц. Здравко Желязков!🙂

Kpakpa
Kpakpa Day 2,170, 14:21

Началник на кухн..., такова де, главен оператор на Щита е д-р на готварските науки Жечка Джуджева. Слухове твърдят, че изборът ѝ е провокиран не толкова от научната ѝ степен, колкото защото на немците им е трудно да напишат бъквата "ж".

Simonymous
Simonymous Day 2,171, 00:41

Много тежко четиво, не го препоръчвам на никого!

A.Kritler
A.Kritler Day 2,186, 13:34

Филма съм го гледал, не е лош. ^_-

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.