ДОСТА ЈЕ БИЛО

Day 5,592, 12:01 Published in Serbia Serbia by CHRISTIANE.F

Поштовани суграђани,
обраћам вам се из жеље да прокоментаришем дешавања у нашој заједници.
Сведоци смо бахатог понашања појединаца на власти, као и неких њихових присталица.
Доста лоше одиграних потеза и проневера новца за лошу организацију у војном смислу.Шта нас је све довело до тога?

После већини вас добро познате битке за Рашку област, уследило је бановање великог броја јаких налога (који нису поштовали Ерепублик законе),
што је у многоме смањило наш борбени потенцијал на бојном пољу.
То је довело нашу државу у ситуацију да стагнира - да водимо тренинг ратове и играмо пинг-понг на истим територијама.
Пре свега бих желела све да подсетим да је ово стратешка игра са циљем на освајању територија,а не рентирању зарад тренинг ратова.
Наш највећи непријатељ еХрватска је постала много јача од нас и нисмо јој били равни на бојном пољу.

Све то се временом мењало, добили смо доста нових ХХ Легенди, доста нових пилота и потребну снагу да се вратимо на фронт и супротставимо ЦОДЕ савезу.
На нашу велику штету, наша власт није препознала ту чињеницу већ је запала у колотечину те и даље нам прича о преко потребним тренинг ратовима.
Сву своју политику месецима заснивају на кукању на опозицију, донацијама и хвалоспевима како су направили нешто величанствено
- А истина је да само седе у месту и ништа ново не нуде ни заједници ни у повећању наших територија.

Сведоци смо да већ недељу дана имамо Тактичке РВ-ове и то 1 дневно, уз јучерашњи дан где су нас почастили са чак 4 рата у дану.

Покушавала сам да се клоним свакодневних препуцавања, али некада једноставно не могу да се прећуткују неке ствари и потези једног дела властодржаца.

Јуче сам пуцала за Србију у Gyeongsangbuk-do против Ирана у 4. рунди и послала писмо ЦП-у Ирана да му кажем разлоге.Све би се то завршило на непуних 120к авио штете, да ЦП Ирана није проследио писмо Сербиан Терористи који је то искористио за омаловажавање и вређање.evo linka cele prepiske

Својим понашањем и увредама су ме натерали да им покажем да тако више не може и да ће због тога морати да полажу рачуне у Савезу али и да им ставим до знања
да нисам усамњена и да се нису само мени смучили.

Изазвала сам их на дуел и запуцала још јаче за Србијудобили су ту рунду на мишиће, наставили да провоцирају у коментарима...

5.Рундапоставили су и ЦО против Србије...


али им није помогло - изгубили су и Авио и Д46.Рундаи даље иде ЦО против Србије,али опет без успеха изгубили су све дивизије!
7.Рундадобили су само Д3
8.Рундачак је и еБора тукао за Србију у Д4...
Добили су 10. авио рунду...

Коначни резултатЕпилог:Позивам власт да врло добро размисли о овоме, евентуалним последицама и да се према неистомишљеницима односе са више поштовања.
Било је доста тешких речи са обе стране, али они су власт - на њима је да први крену ка решавању проблема и налажењу заједничког језика.
У супротном бојим се да нам страни непријатељи и нису потребни.Захваљујем се свим саборцима који су стали на моју страну и показали власти колико нас све подцењује.

Још једном бих напоменула - посебно играчима који су овде задње 2 године- Ово је стратешка игра са циљем освајања непријатељских територија и јачању своје државе!
Нисте ви криви што су вас навикли на тренинге и продали причу да је то поента целе ове игре.

Срдачан поздрав свима,
Ваша
CHRISTIANE.F