еРепублик - више од игре.

Day 5,283, 06:49 Published in Serbia Albania by DijanaBL

Ћао другари!

Нисам мислила да ћу се бавити било каквом врстом писанија у игри, али, ево ме, ту сам. Писац у покушају.
Вратила сам се у игру након девет година апсолутне неактивности, ни тзв.двоклик, и то сасвим случајно. Негдје сам видјела нотификацију о 14. рођендану еРепублика и у невјерици се нашла да игра још увијек постоји. Ни сама не знам шта ме повукло да уопште покушам поново да се улогујем, али од тог момента више није било назад.
Октобар 2021. као с неба "упадох" овдје. Запослих се, радих, тренирах. И шта сад? 🙈
Све се промијенило, а ја...као да никада играла нисам. Ивент "Пут око свијета" увелико је био у току,мапа, нови модул ратовања, тенкови, авиони, оружарница...а код мене колапс и еДепресија у најави. Одустајање одмах у старту. 🥺

Међутим, у помоћ ми прискачу стари еРеп пријатељи, прави пријатељи. Први Kowalski, који ме је одмах, истог дана, негдје на лајни "скенирао" и усмјерио на људе због којих сам остала у игри. На првом мјесту МаркоЖиванчевић, Eagle11 и Едукативни центар.

Едукативни центар - центар за све почетнике, за оне који желе брже да напредују, за све еРепубликанце у двоклику, а посебно за оне који су се након дужег времена вратили у игру, као и ја која устадох из еМртвих.

Едукативни центар је мјесто на којем вас за почетак срдачно великодушно дочекају, мјесто гдје можете добити све потребне информације о томе како брзо и квалитетно унаприједити свој налог; савјете гдје вриједи да улажете свој капитал, како да се остварите на војном, политичком или економском плану; да добијете сву потребну помоћ и подршку.
И што је најважније да имате вјетар у леђа.Ту сам, с њима, већ осам мјесеци и за ово вријеме видјела сам много играча који су дошли и почели да развијају своје налоге брзином свјетлости, на прави начин, који су постали војници и пилоти за примјер другима. То су људи којима су се кроз овај развојни пројекат изнова допале чари игре, дружење и све оно што пријатељска атмосфера на каналу Едукативног центра носи.

Осим игре, на каналу размјењујемо мишљења и ставове из реалног живота, разговарамо о стварним проблемима, причамо о спорту, забављамо се.

Жељела бих да позовем све Вас, који сте још увијек у недоумици, да нам се придружите на Телеграм каналу Едукативног центра. Дођите да се дружимо и успут да учите како постати добар и успјешан еРепубликанац.
Можете се јавити и мени, путем приватне поруке, а ја ћу вас усмјерити даље.

За крај бих Вас замолила за кратак коментар како бих ријешила мисију број 2 (25 коментара) и унапријед Вам се захваљујем. 🌷

Искористићу прилику да се јавно захвалим и осталим еДругарима који су ми пружили помоћ и подршку, не бих никога да именујем, а било вас је доста. Хвала свима, дивни сте. Због таквих људи се игра.💜


𝓭𝓲𝓳𝓪𝓷𝓪𝓫𝓵🦋