Независни конгресмен

Day 4,898, 05:03 Published in Serbia Nigeria by Robot The Nejach

To my foreigner friends: This article is for my Serbian readers so I am just too lazy to do english translate. If you are bored and interested just use google translate. Sorry 😁


Поздрав браћо Срби и сестре Српкиње.
И мањине, Ц... Браћо Роми и остали.Прво да се представим, онако изокола.
Играм ову игру од 2009 и један сам од играча који су дошли у игру у току првог таласа. Напуштао сма игру пар пута али јој се као и сваки прави наркоман увек враћам. 2010 напуштам еСрбију и од тада играм са држављанствима другиХ држава али никад против интереса еСрбије. Некако ми је међусобно свађање у еСрбији било превише и нисам могао то да поднесем. Када год је то могуће у интересу еСрбије и наравно државе/епкпе у кОјој се налазим у том тренутку. Био сам војник само једне војне јединице у еЖивоту и то је ФРОНТ из које излазим и у исто време напуштам игру 2011. По повратку у игру се вуцарам по еСвету, неки би рекли по еБангладешима, и у суштини сам прошао сито и решето. Пробао и урадио све што може да се уради у овој игри, више пута. Добро, скоро све, никад нисам подигао револуцију и ослободио еДржаву од диктатора.
Ето, из овога ко год ме је мало боље знао може да закључи ко сам а коме није јасно може да се распита на телеграму. Не бих сад о томе јавно. Тамо сам на сва 3 тренутно актуелна канала (видим биће потребе и за још неким).

У складу са развојем догађаја и добрано сакаћење еСрбије од стране админа реших да се вратим тамо где и припадам, у еСрбију. Да макар Пробам да останем овде дуже време(ако нас брадати Грк све не растера ускоро). Ако нас је већ админ све сатер'о под једну крушку ред је да ту станем и ја. Ако еГинемо, да еГинемо заједно. Можда је то у ово ново доба погрешан приступ али шта ћу такав сам, поносни Србин, инаџија. Можда сам тако рођен, можда васпитан, можда је окружење утицало на то ал'шта је ту је.


Да се вратим на оно што је тема овог чланка.
Ту сам да помогнем, колико год је то у мојој могућности.
Уколико постоји нека странка из ТОП5 да је спремна да уступи једно од првих 5 места на конгресној листи независном конгресмену нека се јави. Овде или на телеграму. Овог или наредног месеца, или наредних 10 месеци. Уколико има више заинтересованих могу и сваког месеца преко друге странке 😝
Обећавам само да ћу бити тотално независан конгресмен, ништа више. Нисма ни неки радник ал' ај сад. Можда преседим цео конгрес без и једне речи. Нећу бити страначки војик и слушати странку шта да радим и како да гласам у датом тренутку. Радићу онако као мислим да треба и гласати По сопственом нахођењу, ни по бабу ни по стричевима. Странка која ме је подржала на изборима неће имати никакву конторолу што се тиче овог робота. Контам заинтересованих неће бити али ето, моје је да пробам да помогнем. У складу са могућностима и под одређеним условима. Можда нисам довољно паметан за ово, можда нисма ни заслужио али ето.

Да се оградим, нити имам намеру, нити живаца а богме ни времена да водим владу нити да будем еПредседник у будућности. Ово не води томе. И да уђем у еВладу једног дана то ће бити само уколико будем имао вето на сваку одлуку владе а од тога нема ништа.

Можда ће ми бити и лакше ако не буде ништа од овога. Хибернација прија роботима.

Ваш робот
До Краја Сервера