Резиме јануарског мандата и нова кандидатура

Day 4,825, 02:24 Published in Serbia Serbia by Strahinjic lll
4.2.2021.

Поштовани грађани,

У овом чланку ћу пробати да, у што краћим цртама резимирам дешавања у току претходног мандата и наведем план за следећи месец. Детаљнији извештај о мандату који истиче биће објављен по завршетку истог.Кратак резиме дешавања у јануару

Као што сам и навео, овог месеца нисмо имали толико војних активности као у децембру али ипак нисмо били ни потпуно пасивни. Задатак да не дозволимо Турској ослобађање смо у потпуности испунили. Упоредо, држали смо већи део Француске под својом контролом. Спасили смо Литванију и Белорусију од хрватске окупације.

На Балкану (Хрватска) и Француској, уз савезнике, нисмо дозвољавали упорне покушаје ширења противничких држава који и данас трају. Пред крај мандата, реаговали смо нападом на Хрвате у Нигерији и тренутно траје акција чишћења истих из тог региона. Имали смо 3 епске битке са Хрватима и све смо их добили. Прве две после доста преокрета и неизвесности док трећа, иако резултатски убедљиво добијена, није била нимало лака с обзиром на бројне епике и жесток отпор Хрвата у прве 4 рунде. Током читавог месеца смо одржали статус империје.

*****

Од осталих дешавања бих издвојио почетак систематског организовања војске, наставак рада на изналажењу начина да добијемо неку већу корист од пореза који из српских фирми иде у Русију, наставак борбе за промену имена Косова у Косово и Метохија и необнављање мировног споразума са Аргентином од стране Астерије.

Иако уз огромне трошкове, државне финансије су остале стабилне.План за наредни месец

1) И даље нећемо дозвољавати ширење противника у било ком делу света. Нигерија ће сигурно трпети последице недавног стављања на страну Хрвата али они не представљају већи залогај, па ћемо поред њих покушати да пронађемо начин за неку нову озбиљнију забаву следећег месеца. У плану је и делимично повлачење из Француске и препуштање одређених регија савезницима из Хидре, због све веће детерминације које имамо у истима.

2) Наставићемо са организацијом војске и ово ће бити јако важан посао у току следећег месеца јер ћемо, поред војно већ јаких играча, посебну пажњу обратити на оне који нису толико напредовали до сада и организоваћемо одређену врсту академије чији ће циљ бити развој управо тих играча.

3) С обзиром да су скупљени сви потребни подаци, изаћи ћемо са конкретном понудом Русији о начину на који бисмо преусмерили део пореза у српску касу.

4) По завршетку организације са домаћим играчима по питању промене имена Косова у Косово и Метохија, прећи ћемо на лобирање код савезника у циљу помагања остваривања нашег циља.

5) С обзиром на велику жељу САД да се укључе у помоћ у војним акцијама Србије, која је у одређеној мери и започета прошлих месеци, у фебруару ћемо урадити посао који би требало да доведе до тога да та њихова помоћ буде систематски организована и константна.

6) Дефинисаћемо пословник Конгреса, званичне државне чет канале и правила понашања на њима и проћи процедуру усвајања истих кроз Конгрес што ће довести до тога да све даље промене по овим питањима буду систематски одрађиване и усвајане на тачно прописан начин.

7) Састав владе би требало да остане идентичан оном од прошлог месеца уз евентуално одређене минималне измене о којима ћу писати уколико дође до њих.Толико од мене за ово обраћање, позивам вас да ме сутра поново изгласате за председника државе и да заједно одржимо континуитет владавине која Србију поставља тамо где јој је и место, на водећу позицију у еСвету.

С поштовањем,
Страхињић III