Пускъм съ!

Day 4,460, 00:46 Published in Bulgaria Bulgaria by Old 7

Здравейте!
Пускъм съ!
Благодаря за вниманието!
С уважение, Old 7


А сега сериозно, който е останал да чете:
След дълго затишие и почивка от играта пак ми дойде музата да играя активно. Да помагам във войни, в политиката и където мога.В последната година играта е в много динамичен период. Всяка държава си бие по 15-20 тренировъчни, фермерите фермят колкото могат. А междувременно и войни се водят, които се менят по 5-6 пъти на ден поне планово - кой къде трябва да удари. До скоро като член на Астерия бяхме в губещата страна и ни биеха навсякъде. Сега пак ни бият лично нас, но разликата е че имаме региони и лека-полека напредваме и се печелят нови и нови територии. Наскоро се освободи Индия, вече се освобождава и Китай. Не смятам да променяма курса на политиката ни. Не съм фен на другия лагер. Поне по този параграф си оставаме Астерия.

Във военен аспект, смятам, че след последните седмици е време да си отдъхнем малко поне от тежките фронтове. Поддържането на влакове в чуждинте оригинални ще си остане като бих и погледнал евентуално за увеличение на битките. Всяка една битка, всеки медал е полезен за родните играчи било то за закупуване на пак, или вафли в бъдеще.

За финанси и отчетност ще се постарая да си поддържам отчета от предните мандати. Даже мисля, че и си пазя някъде google doc-a, което ше ми спести мъките. Относно статии не ме търсете. Винаги гледам всеки да е информиран за това което се случва. Но както и преди търся си писар. Плащам.

За кабинета няма да изневеря на принципите си и няма да моля никого, който има желание да помага - знае как да ме намери. Плащам в бири някой ден в бъдещето, с изключение на Бакалин, който не може да пие, но поне 1 бира мисля, че ще издържи 😃

И не забравяйте, глас за Олда!

С уважение, Old 7