еБългария падна....ДК не.

Day 4,372, 09:44 Published in Bulgaria Singapore by Bulgarian Diplomatic Corps
Някъде в еМагическите гори...
Прокълната еКралица бе доволна. След падането на еБългария под ударите на КОДЕ Диктатора Емрейс и всичките му министри трябваше бързо да се спасяват на правителствения самолет. Но скоро след като отлетяха, самолета попадна на странна мъгла над Черно море. И всички се озоваха право в ръцете й... Най-после плячка, която си заслушаваше...да бъде мъчена и убита лично от нея.
- Чакайте, чакайте - едва успя да пророни Емрето окован - Не ме убивайте. Аз съм Маверик.... Аз съм легенда 20.... Аз имам хиляди злато...и съм лидер на ОПГто.
Сатанинския смях на Прокълната еКралица разтърси въздуха...
- Мислиш ли че тези дребни неща ме интересуват. От години наблюдавам безмислените ви конфликти. Вие дори не знаехте, че съществувам .... а сега ще умрете. Един по един.
- Чакайте еКралице. Не ги убивайте... - усмихна се внезапно появилата се млада българска посланичка - Те все пак са лидери на моята страна. А ние мисля лично с вас сме в отлични отношения...и подписахме договор...
- Нима толкова добра посланичка като вас има такива лидери? - учуди се Кралицата- Е, добре... Ще ги пощадя, само за да не си развалям отношенията с вас.
- Аз нали ви казвах, а вие не вярвахте - обърна се посланичката този път към изумените български министри - ДК наистина е навсякъде.
Откъс от "Царуването и смъртта на еПрокълната кралица - първа част"
През октомври ДК отбеляза забележителна дейност. Някои посолства наистина бяха закрити, но пък се отвориха нови. Много често в българската преса единствените статии от държавна институция бяха тези на ДК. Това бе разбира се веднага забелязано от правителството и те ни отпуснаха забележителните 20 000 лева за месеца....Но имаме 60 000 останали от миналия месец, така че общия ни бюджет за месеца е 80 000 лева. Всеки активен посланик ще получи пари за една к2 къща, а за най-активните има и малки премии.

Активните ни посланици са както следва.
Иран - Мазохиста
Франция и Чили - Акага
Ирландия и Полша - Дон Буболино
Македония - Андромеда
Холандия - Пръскам бе
Сингапур и Аржентина - Звездев
Русия - Жасмин
САЩ - НоуФлай 11
Бразилия - НеПаниката
Мексико - Бубачко
Сърбия - ВАнтонов

ДК разбира се не се притеснява от такива дребни събития, като изтриването на еБългария и продължава да набира посланици. Всяка държава освен изброените е свободна. Разбира се, трябва да изберете и страна, която все пак има активно население. Няма много смисъл ако играчите й са общо 5.

Този месец открихме българското посолство в Москва. Посланичката ни там е особено активна... написа три статии през октомври и още две за началото на ноември. Като се има предвид, че е имало месеци в които ДК общо не е имал пет статии....определено заслужено получава премия.На снимката Жасмин е забелязана да разказва арабски приказки на една мечка в горите на еСибир. По-късно тя отиде да ги разказва и на няколко руски олигарха....странно защо толкова сериозни мъже се интересуват от приказки, но това не е работа на ДК.

Отворихме посолство и във Вашингтон. Първия български посланик в САЩ обаче далеч не е толкова забележителен - някакъв си НоФлай 11......Що за човек би си кръстил акаунта "НеМуха"? Този посланик подходжа доста несериозно към работата си и имаме подозрения, че е отишъл в САЩ не за да върши нещо полезно, а само за да яде бургери. Дори поиска заплатата му да е в бургери.... ако продължава така ще бъде уволнен скоро, но засега го търпим някак.

Многоуважаемия ни министър на външните работи - НеПаниката пък стана посланик в еБразилия. Той беше забелязан на карнавала в Рио да прави....ами не особено дипломатични неща с няколко девойки. Когато го попитахме, той каза че изобщо не е ходил на карнавала, а цял ден е седял в кабинета си и е чел за историята на еБразилия. Тъй като ясно ни заяви в ДК, че който повдигне пак въпроса за Карнавала ще бъде незабавно уволнен, ние ще се направим.... ще му повярваме и няма да публикуваме снимката му от онази нощ публично.И така ето статиите за месеца излезли от посланиците ни.

еФранция
-[ДК - Посланик Франция] Франция в началото на октомври
https://www.erepublik.com/en/article/-1344-2705743/1/20

-[ДК - Посланик Франция] Елдорадото на ТВ-тата
https://www.erepublik.com/en/article/-1344-2706835/1/20

Чили
-[ДК - Посланик Чили] Чили през пролетта
https://www.erepublik.com/en/article/-1344-2705759/1/20

Полша
- Najstarsza cywilizacja w Europie - Най-древната цивилизация в Европа
https://www.erepublik.com/en/article/najstarsza-cywilizacja-w-europie--2705838/1/20
-Jak Polska próbowała uwolnić Bułgarię - Как Полша се опита да освободи България
https://www.erepublik.com/en/article/jak-polska-pr-bowa-a-uwolni-bu-gari--2705571

Мексико
- 10 cosas que México y Bulgaria tienen en común
https://www.erepublik.com/en/article/10-cosas-que-m-xico-y-bulgaria-tienen-en-com-n-2707133/1/20

Македония
-[ДК] Да надникнем у комшиите. 🙂
https://www.erepublik.com/en/article/-1344-2705737/1/20

-[ДК] Български традиции и обичаи- Вълчите дни
https://www.erepublik.com/en/article/-1344-2707281

Аржентина
ДК за Аржентина
https://www.erepublik.com/en/article/-1344-2707232/1/20

Бразилия
Hello from Bulgaria 😁)
https://www.erepublik.com/en/article/hello-from-bulgaria-1-2705969/1/20

Русия
[ДК] - Посланик в Русия
https://www.erepublik.com/en/article/-1344-2705402/1/20

[ДК] - Посланик на Русия - Интервю с Ceramistov
https://www.erepublik.com/en/article/-ceramistov--2705791/1/20

[ДК] - Посланик на Русия
https://www.erepublik.com/en/article/-1344-2706788/1/20

[ДК - Посланик Русия ]
https://www.erepublik.com/en/article/-1344-2707123/1/20

[ДК - Посол в России ]
https://www.erepublik.com/en/article/-1344-2707272/1/20

САЩ
Bulgarian embassy in Washington D.C. open doors......
https://www.erepublik.com/en/article/bulgarian-embassy-in-washington-d-c-open-doors--2705860/1/20

ДК - Какво се случва в еСАЩ
https://www.erepublik.com/en/article/-1344-2706779/1/20

Дори аз съм изненадан от това колко са много..... Дано не съм пропуснал някоя. Ако искате и вие да се снимате с мечки, да разберете как руснаци готвят мусака, да се внедрите като шпионин в чуждо правителство, да ядосате лично министъра на външните работи и да чуете поредната напълно безмислена история на НоуФлай....то станете посланик и се присъединете към ДК

НоуФлай 11 - Ръководител на ДК, който няма на кого да си подаде оставката, дори и да иска, тъй като еБългария е изтрита.