Статия - отговор към Борил

Day 4,360, 08:03 Published in Bulgaria Bulgaria by NoFly11

Не ми харесва особено да пиша сериозни статии, вместо поредната ми история, ама явно се налага. Все пак Борил написа не една, а три статии в последно време в които ме споменава и твърди разни неща, то мисля че е редно и аз да напиша отговор. Това е моята гледна точка, той е дал неговата...

Ще се спра само на последната -
ДЕЛА ТРЯБВАТ, НЕ ДУМИ
https://www.erepublik.com/en/article/-1344-2706531/1/20

Преди да коментирам конкретните твърдения искам да обясня какво набързо стана. Случи се така, че в нощта между събота и неделя Борил явно не беше спал. В еБара му обикновено си спамим, а аз играя псевдорелигиозната роля на поп. Обаче нещо се случи и двамата излязохме от границите в тази нощ. Писахме си часове глупости, даже и в други чатове наспамихме. Дори се получи нещо като състезание кой е по-голям спамер. Трябваше да се откажа от самото начало....сега разбирам, че Борил май не е спал твърде дълго време и част от вината е моя. Щом е така му се извинявам.

Все пак да видим конкретните твърдения на Борил...

"Лошото е че аз исках да е на лично, но той го пренесе по почти всички общи чатове" - ами доколкото помня го пренесохме само в чата на младежкия отряд, което не беше редно наистина. В други чатове не сме си писали за това.

"моите бяха "лека",969 пъти само докато се откаже МН Е ЗЛЕ 42 пъти му казах, че ми се спи" - наистина беше така. Но аз винаги те оставях последен да кажеш лека. Проблема беше че и след това ми пращаше гифчета, а не свършваше с "лека".

"6 най важното - ИЗПОКАРАХ СЕ С НАШИТЕ
заради него

щото не можаха да ме разберат защо не съм си легнал..." - ако е вярно сори за това.

Тъй като с Борил спамихме твърди много аз се отказах към 2 и 30. След това си изключих Телеграма, за да не ми пише нищо(а принципно не го изключвам). После заспах дори, събуждам се някъде в 4 и гледам Борил пак е на линия. После пак си изключих Телеграма, пак заспах и го пуснах отново в 6 и 30 като събудих. Борил все още беше на линия и ми пишеше нещо.....Остана на линия чак до към 7.

Е, сори Бориле ама аз се отказах в 2 и 30 и няма как само заради мен да си бил буден в останалите около 5 часа.

Накрая все пак му подавам ръка и му предлагам следното:

1. Да се помирим.
2.Да се върне в ДК.
3. Ако приеме обещавам този път НАИСТИНА да спра всякаква религиозна пропаганда в еБара му.

ПП - и все пак - Кой а Кинг Спамера?