Как да организираме успешен Бейби Бум?

Day 4,258, 01:07 Published in Bulgaria Bulgaria by DonBobolino

Голямата конферентна зала на Нова България бе препълнена с членове. Заседанието бе открито от председателят Mo0nShad0w, който държа половин часова реч за международното положение и преливането на границите. После бе направена равносметката, че пораженията могат да бъдат намалени с появата на повечко бебета, който да…

Тук речта бе прекъсната от говорителят на Нова България Дон Боболино, който поиска думата. Mo0nShad0w, който от вече близо 10 минути се мъчеше да завърши речта си, но все не намираше подходящия начин облекчено му я предостави.

Дон Боболино излезе на катедрата и като засука мустак каза:

- Имам хитър план! Всички от месеци говорят как трябва да направим бейби бум, но реално погледнато нищо такова не се случва. Обикновено някакви групи от хора пробягват до използването на нови технологии. Една част от тях залагат на клонирането и създават същества, наречени „Мултаци“. Повечето от тях обаче, поради естеството на своята същност залиняват и бързо умират. Други изравят трупове от гробищата и използвайки метода „Франкенщайн“ правят едни грозни зомбита. Повечето от тях също не изтрайват дълго, вмирисват се и след това отиват обратно в небитието. Въпросът е какво можем да направим господа? И Дами? Какво можем да направим?Залата мълчеше и всеки се беше вглъбил в своите собствени мисли, които не бяха никак щастливи. Внезапно тишината бе нарушена от женски глас от последните редове:

- Бебета трябва да се правят само по традиционния начин. Долу клонирането! Долу епруветките! Да живеят пенисите!

Залата избухна в ръкопляскания, а Цуци скромно, се поклони и прие поздравленията. Боболино се усмихна:

- Точно това очаквах да кажете. Благодаря ти, Цуци! Аз вече съм изготвил въпросният хитър план и сега ще Ви го представя.

Лампите в залата загаснаха и на екрана за Боболино се появи секси мацка по оскъдно облекло, която прегръщаше мускулест мъжага.- Традиционните методи за създаване на бебета са наистина най-приятните. За съжаление, много от играчите в Ряпата са ги позабравили. Причината е, че в Ряпата реално погледнато няма секс и което е по-лошо – администраторите гледат на него с лошо око. Ако пуснете снимка на разголена мацка, но все пак достатъчно облечена, за да прикрие най-интересните си прелести, това се толерира. Играчите влизат и вотват, че дори и ендорсват, защото това е нещо което им липсва, но е недостижимо тук. Психология, братчета. Обратното обаче минава в графата в Порнография и следват санкции. Аз обаче ще кажа, че целта оправдава средствата. Щом хората в ряпата не знаят как се прави секс, трябва да ги обучим. А къде е това място, как мислите?

Никой не отговори, всички гледаха сащисани. Боболино продължи:

- Преди няколко седмици в реалния живот излезе интересна статия, в която се съобщаваше, че в Колумбия отваря врати Порно университет. Каква отлична идея! Аз предлагам да направим същото тук, само че в еБългария и да го използваме за Бейби Бум. Позволих си да бръкна дълбоко в касата на Нова България и да инвестирам парите за закупуването на сграда и организирането на учебното заведение. Представям Ви

Порно Университет за Технически Курсове и АнализиУчебната дейност е организирана в няколко ФакКултета:

ФакКултет по френска филология със специалност езикознание

ФакКултет по дълбоко анализиране

Музикален ФакКултет, където разбираемо ще се наблегне на духовата музика

ФакКултет по Куртурология

ФакКултет по журналистика, където ще се обучават член-кореспонденти

Технически ФакКултет, където ще се водят различни Курсове, а именно:
- Курс по ръкоделие
- Машинно оправяне
- Ремонт на духалки
- Курс по разширяване и задълбочаване

Разбира се за да се грижим за доброто физическо здраве на Курсистите сме организирали и Спортен ФакКултет. Тъй като искаме само най доброто за студентите сме поканили изявени чуждестранни преподаватели от сферата на спорта:

Проф. Ебе Санд

Доц. Гол Хуй

Главен асистент Путко Мафани

Асистент Бърканичков


За преподавателския състав са осигурени служебни автомобили – ФолкВагини.

Забравих да Ви представя нашия Ректор – това е легендарният министър 10 инча Рон Джереми.Негов заместник е друга легенда - Чичолина.В началото все още няма да има магистърска програми, затова завършилите ще излизат със степен Бъркалавър.

И така, университетът набира както преподавателски състав, така и студенти. Таксите може и да са малко високи, но все пак целта е да обучим хората добре. Правенето на Бейби бум в еРепублик е сложна работа и изисква отдаденото и професионализъм. Нека вземем пример от нашите Френски приятели, които само с единия френски направиха чудеса. Ние обаче сме Българи. Българинът е легендарен със своята надареност и потентност в реалния живот. Нека не се посрамваме и във виртуалния. Все пак ние сме велика нация и сме известни с три неща - кисело мляко, секс и демокрация. Народ, който отива на бой с песен като „Стани, стани юнак балкански“ и празнува със „Стани ми, стани Нине, Нине господине“, не може да бъде затрит.

Залата избухна в ръкопляскания. Месеци по-късно на бял еСвят се появиха първите еБебета.