[СЈеБ Синдикат] У инат Ивкету, активираћемо се!!! + Подела за све!

Day 4,230, 08:23 Published in Serbia Serbia by SJeB 2
Да, дa, активирaћемо се...

Добро сте чули. АКТИВИРАЋЕМО СЕ. Не, није шала. Решили смо да из тоталног зимског политичког сна уђемо активно у тај прљави политички ринг који смо до сада немо посматрали из наше пећине где смо снили зимски сан. Да ли је ово неки знак нашег већ сад еПокојног вечитог председника и оснивача Ивкета Пивкета или нешто друго пресудите сами. Наиме, после дугог тражења за изгубљеном заставом СЈеБ Синдиката напокон смо је пронашли као и што сами можете да видите. Пронашли смо је баш у моменту у ком смо одлучили да се политички активирамо и ако то уопште није била замисао нашег оснивача Ивкета Пивкета.

Међутим имајући у виду да је конгрес у еСрбији попут мртвог мора. Да има којекаквих испада конгресмена итд. Синдикалци су одлучили да терају инат али овог пута инат не терају SJeB команди како је то некад било популарно док је Ивке Пивке водио Синдикат па све док није и сам постао део те команде. Била су то времена... Него сада Синдикалци ће ићи против до сада чврсто утемељене визије свог оснивача Ivketa.Решили смо да се политички АKТИВИРАМО

Одлука је донета на УО Синдиката и то тајним гласањем. Разматране су све чињенице, а највише је разматрано шта би о свему овоме мислио наш оснивач Ивке. Након дугог размишљања чланова управног одбора, до касно у ноћ, дошло се до закључка да је ово управо оно што би и сам Ивке хтео да уради. Што би он рекао: ,,Ајмо да учинимо ову игру занимљивијом". Тако је све почело кад се терао инат СЈеБ команди, тако је било и после док су се сви бавили политиком или гледали како да уђу у њу. Синдикалци су терали инат и били су аполитични.Сад кад су сви у политичком полусну, СЈеБ Синдикат ће се у инат политички активирати.

Управо је то што би и сам Ивке урадио да учини ову игру занимљивом. Управо су те промене и те супротности у еДруштву неопходне да би све ово било занимљивије, а као примарни циљ поставили смо да се подигне активност у конгресу. Таква суштина се огледала кроз саму срж Ивкетове визије која је имала за циљ забаву и дружење свих играча унутар СЈеБ-a. Таквом визијом се Синдикалци и дан данас воде.СЈеБ Синдикат у ТОП 5 странака у еСрбији.

Можда звучи нереално, али не и немогуће. Да би остварили визију и напокон по први пут ушли у ТОП 5 странака у еСрбији и исписали историју, неопходнам нам је помоћ свих добрих људи који деле нашу визију. Зато позивамо све еГрађане да нам се придруже!Ништа није немогуће и до тог уласка у ТОП 5 странакa дели нас мала разлика у броју чланова.


ПОДЕЛА

Ушли ми у топ 5 странака или не, свакако ћемо извршити поделу и то на следећи начин:

1. Мини подела за све еГрађане које оставе коментрар са бројем "вота" и напишу неку од чувених порука нашег творца Ивкета Пивкета, која гласи врло просто и јеноставно: “Право на синдикално опредељење” или једноставно “Дај леба, бре." ДЕЛИЋЕМО ПО 1000 Q2 ХЛЕБА!

2. Велика подела биће на Телеграм каналу СЈеБ Синдиката (клик овде) 25-oг јуна након заједничког удара који је најављен у 20 часова. ДЕЛИЋЕМО ПО 10к рсд!!! АKО уђемо у ТОП 5 странaка.3. АKО не успемо да уђемо у ТОП 5, извршићемо мању поделу на Телеграм каналу СЈеБ Синдиката (клик овде) исто 25-ог јуна после заједничког удара који је најављен такође у 20 часова, само овог пута ДЕЛИМО ПО 5к рсд!Синдкилаци се вечито држе оне Аланфордовске чувене:


Више о Синдикату

Нешто више о историји Синдиката, о прошлој, садашњој и будућој председници Синдиката Плавки и још много тога можете сазнати на следећим линковима:

Историја Синдиката

Више о Плавци

Синдикални информер

СЈеБ новине


𝓢𝓘𝒆𝓑4𝒆𝓛𝒊𝒇𝒆

𝓢𝓘𝒆𝓑4𝒆𝓛𝒊𝒇𝒆

𝓢𝓘𝒆𝓑4𝒆𝓛𝒊𝒇𝒆