Ambient on/off

Join the new world

 

Дипломатически корпус - обзор и задачка

Day 3,527, 13:03 Published in Bulgaria Singapore by Bulgarian Diplomatic Corps

Добър вечер, драги (е)Българи.
Като цяло от последната статия няма голяма писмена активност от страна на посланиците ни, но все пак не всичко е в писмен формат. Оттогава колегите са публикували 2 статии (Извинявам се, ако съм пропуснал някого, но все пак не съм и бюро "Справки"):

(ДК) Парченце от рая - Тенха юва - Балчик на македонския посланик Andromeda 11

и

[Botschafterin eBulgarien] die Städte от немския ѝ колега - Maggy Vasileva.

А сега и задачката към нашите читатели - приятно четене и ползотворно мислене по нея.

“Всеки народ има лозунги и апели, които се помнят дори и след поколения - някои са забавни, други обаче - не. Всеки ще се сети поне за един лозунг, табела, апел останал близкото минало на страната ни и повечето ще ни разсмеят, други направо ще ни разплачат от смях.”

- И тази статия не става - загасяйки поредната си цигара каза Rokamball.
- Ще трябва да потърся друга. Откъде му хрумна на шефа да измисли такава задача за болен като мен? Човек да не си вземе болничен за Бали и веднага бумащина за “докато си почиваш” и то докато той е в отпуска. Но какво да се прави началство - ще запретна ръкави, може и бонус да получа (дано да е от кубински произход).

- Келнер, донеси още един Джак - обърна се той към сервитьора и се зарови в компютъра си.


“Получи всичко, което можеш да получиш” - този е добър, но не достатъчно за целите ми. Ще трябва да потърся някой друг.

И така, драги читатели, тук е вашият ред да се намесите с вашите идеи на тема : “Лозунг на ДК за набиране на нови посланици”.

И докато не сме забравили - ДК търси посланици. Листата със свободните страни може да намерите тук.

За връзка с Корпуса (не онзи на Мира, а Дипломатическият) търсете olegese и/или Rokamball - най вече на втория, поне докато шефът на ДК се върне от почивката си. (Ако те не отговорят, забегнали са на почивка, потърсете Andromeda или ел Презеденте).
 

Comments

Mas que un club
Mas que un club Day 3,527, 13:34

Сещам се за един цитат на Кенеди:
"Ask not what your country can do for you; ask what you can do for your country"

Побългарен и прекроен за нуждите на ДК:
Не питай, какво може ДК да направи за теб, а питай, какво можеш да направиш ти за ДК.

Deflection
Deflection Day 3,527, 13:45

- Няма подпис.

- Имаме посланик във Франция, с Чилийско гражданство, който танкира срещу всичко що е наш съюзник и против преките интереси на еБългария от над година. Интересно ми е що е още посланик и що никой не си мръдва пръста дори да отговори?

Deflection
Deflection Day 3,527, 13:46

Или на вас просто ви пука да се отчете някаква дейност по време на този мандат, защото е обещано?

Rokamball
Rokamball Day 3,527, 17:27

1.Ако беше си направил труда да изчетеш статията,а не да се изходиш в коментарите, както и евентуално да си размърдаш сивото вещество щеше да се сетиш кой я е писал.
2.Докато един посланик си върши работата съвестно като такъв, аз ще съм против това той да се уволнява.
3.Нямам намерение да отговарям повече по темата - не си заслужава да отвръщам на цапаници в държавен вестник, че само го загрозява.

Deflection
Deflection Day 3,528, 04:36

Значи аз не съм длъжен да чета и да гадая кой го бил написал, трябва под статията да има подпис. Тъй че не ми казвай какво не съм си размърдал, размърдай си мозъка ти и се подпишете под статията.

Съвестно да си вършиш работата не значи да биеш срещу интересите на страната, която представляваш.

И трето, вече ми е напълно ясно, че просто искате да имитирате някаква дейност.

olegese Day 3,528, 12:24

Comment deleted

Deflection
Deflection Day 3,528, 12:46

"Няма друг посланик, който да се ползва с такова абсолютно доверие в ,,своята,, еСтрана и да е толкова ,,навътре,, в нейния обществен живот като равноправен участник в него."

Ако имаш предвид доверие във Франция - Може, но Акага не е помогнала с абсолютно нищо, като контакти, когато и е имало нужда и тн, нито пък когато обръщахме МППтата и трябваше да се подпише такова с Франция. Абсолютно нищичко. Ако говориш за доверие в България - Акага снася информация директно на чилийско правителство от много време, беше на министерско пост там, опита се да изнася информация от МВ чрез мултаци и т.н. Мога да ти гарантирам, че никой не вярвам грам на Акага, нито сегашното правителство, нито миналото, нито което и да било за в бъдеще, защото трябва да си луд, за да го направиш. Не случайно Акага вече не е депутат и няма да бъде (докато беше с бг гражд), докато продължава да работи за враговете ни. Не виждам с какво е била полезна а напротив, виждам само обратното. Няма съюзник, който да не ни е писал за нея - танкиране срещу тях, изнасяне на информация от парламента, от правителство и какво ли още не. И ми твърдите, че заради опита и нямало да бъде освободена - ми супер, нека имаме все повече такива предатели за посланици.

Nortee
Nortee Day 3,530, 04:20

ⰄⰑⰁⰓⰑ! 🙂

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.