В помощ на производителите на къщи

Day 3,147, 05:33 Published in Bulgaria Bulgaria by Bulgarian Ministry of Finance

Здравейте, Българи,

Много малка част от нашето общество са заложили на индустрията с къщите. Не бива да не уважим техния избор. За да има максимален успех, производителят трябва да постави своя Холдинг с фирми в страна със 100% бонус. Така крайният продукт няма да му излиза на загуба. До момента 3 държави имат пълен брой бонуси:

1. САЩ (Florida, Washington),
2. Грузия (Lower Kartini),
3. Испания. (Canari Island)


Коя от 3-те страни ще си изберат производителите, е въпрос на личен избор. Аз бих заложил на Испания или Грузия.Заплатите в държави с много бонуси нарастват, като до момента най-високите достигат 140 СС на работник и то в Грузия. Поради този факт, границата между печалбата и загубата на крайния продукт (къща) се стеснява.


Какво предлагаме?

Предлагаме помощ на производителите на къщи, като им намираме работници от България, които желаят да работят за по-големи заплати от българските, но на по-ниски от държавата производител.

Първият производител, който се свърза с мен е Distinguished, той желае да наеме 5 работници от България на заплата 110 СС, като заплатата ще се променя и ще бъде от най-високите за България. Нека му помогнем, защото продукцията която той произвежда ще влиза на Българския пазар.

За да не си изпросим някое икономическо ембарго, няма да споменаваме локацията на Холдингите на нашите производители на къщи. Затова се свържете с Distinguished да ви каже, на кой пазар е пуснал офертите за работа.

Който е производител на къщи и би желал да му се намерят работници да ми пише.
Кандидатите за работници, които желаят да работят на по-високи заплати от българските и желаят да помагат на български производители зад граница, също да ми пишат, за да им намерим работодател.

Поздрави. А.Стоянов.