МФ - важна информация

Day 3,141, 08:48 Published in Bulgaria Bulgaria by Bulgarian Ministry of Finance

Здравейте Българи,

Вчера пуснах статия от личния си вестник, изказвайки личната си гледан точка по повод предстоящите икономически промени. Съобразявам се с възгледите на много наши компетентни сънародници. Благодаря на всички за изказаните мнения, коментари и критики. До момента имаме някаква информация за промяната на икономическия модул, но информацията не е пълна и недостатъчна. В тази връзка се зародиха много въпроси, на които все още не може да се отговори. Затова изводи по темата не могат да се правят до настъпване на промените.Кои са съществените детайли които липсват ?

- Информация относно новата индустрия.
Няма как да прогнозираме каква ще бъда новата индустрия. Дали ще има добивни и производствени, и дали те ще могат да се работят като мениджър, или ще са нужни работници за тях? Дали ще има нов вид битки по въздух, които ще допринасят с повече точки за рундовете и т.н.?

- Формула относно замърсяването.
Знаем, че замърсяването може да достигне до -25%, което е съществен разход. Знаем също, че максимума който може да се извлече от регион с 4 бонуса от една индустрия е +18%.

Ако се вземе в предвид формулата:
Productivity Bonus = Country Productivity Bonus + Region Productivity Bonus + Player Booster - Region Pollution Factor

Пример:
Продуктивният бонус = 100% (продуктивен на държавата) + 18% (продуктивен бонус на региона) - 25% (замърсяване) = 93%
или
Продуктивният бонус = 100% (продуктивен на държавата) + 0% (продуктивен бонус на региона) - 0% (замърсяване) = 100%


Тоест регион с пълен брои бонуси и с максимално замърсяване ще ти донесе -7% производителност.

Това са основните липсващи детайли, които админите са пропуснали да ни информират. Съществуват още много други въпроси, на които е рано да се отговори.


Какво можем да потвърдим със сигурност!

Холдингите струват злато! Първият холдинг ти е безплатен, втория е 25 злато, третия е 50 злато и така нататък. Холдингите не могат да се местят, един път сложени в един регион остават там постоянно или до следващите промени.

Холдингите не бива да се строят в държави, с които има вероятност да воюваме или да имаме ТВ войни, защото ако даден играч има холдинг в държава, с която сме във война, той няма да може да работи!


Какво може да ви посъветваме?

Не бързайте да създавате холдинги. Няма лимит на времето за създаването на първия холдинг. Не продавайте храната и танковете, които произвеждате следващите 4 дена, или си ги закупете на сегашните цени. Без холдинги вие няма да можете да работите фирмите си. Това ще повлияе на пазара и цените ще се покачат с малко или много. Купете си и билети, защото за да работите холдингите си вие ще се местите всеки ден. Цените на билетите се очаква да се покачат.

Колкото по-дълго изчакаме построяването на първия холдинг, толкова по-добре ще се ориентираме къде замърсяването е най-малко и кой е най-благоприятния регион за създаването на холдинг. Ще може да се ориентираме дали новата индустрия ще е доходоносна и дали да заложим на нея.

За ориентация на обществото препоръчваме следната таблица: кликни тук

Поздрави: AStoyanov.