Три години отряд Багатур

Day 2,770, 10:56 Published in Bulgaria Spain by ULTRABOTEV


Здравейте,

По случай 3 годишнината от създаването на отряд Багатур, бихме искали да ви поканим да станете част от празненствата и да отбележите тази светла дата редом с нас!

Каним всеки, с желание за по-разнообразна седмица, отрядни боеве с непознати хора, мерене на виртуални оръжия (пък ако искате и РЖ пособия), да се присъедини към отряда в периода на следващото седмично предизвикателство (Вторник 23.06 - Вторник 30.06).

Отрядът осигурява на гостите си по 10 к7 танка на ден. Малко е, въпреки желанието ни за повече, но това е, което можем да си позволим на този етап. Би трябвало да стигне, за да влезем в топ3 за седмицата за пръв път в историята си. 😃

Долу е линкът за заявяване за участие. Можете направо да влизате в отряда, но формата долу ще ни позволи по-лесно да следим на кой да пращаме танкове:

Форма за раздаване на танкове "Багатур".За тези, които не ни познават, ние сме малък, но сплотен отряд, чийто цели са били винаги достижими и реализирани, благодарение на хората в него. Винаги добрия тон, уважението и подкрепата са били главната ни задача, защото няма ли разбиране няма и единство. Всеки е дал по нещо за да изградим един добър и сплотен колектив, който върви по общият ни път заедно рамо до рамо. Вярно е, че не сме едни от най- продуктивните отряди по щета, но смело мога кажа, че всички наши членове са отдадени както всички вас на идеята да бъдем полезни за своята държава. Работата ни за неговото развитие започва наново, чието развитие беше спряло по една или друга причина. Съвсем скоро ще публикуваме още статии с идеи за развитието ни и реални проекти, които сме задвижили.От името на отряда, искам да благодаря на бившите и настоящи членове за това, на едни, че са били част от нас и на други, че продължават да бъдат. Вратите ни са отворени за всички, които са решили да се завърнат и за тези, които искат да изживеят 3-годишнината ни заедно с нас!

Който има желание да се прави на някой от нас, защото знаем че сме ви идоли на всичките с фалшивите милиони и уол-хаковете, може да си сложи този аватар:Hail Bagatur!


Специални благодарности на подкрепилите ни:

RECTOR of TU Gabrovo - 1000 Q7 Weapons
MyCaKaToP - 1000 Q7 Weapons
NikolayMilev - 500 Q7 Weapons