[МЕС] Повећање пореза и потпуна стабилизација еСрбије

Day 2,666, 15:38 Published in Serbia Serbia by Ministarstvo ekonomije Srbije


Влада еСрбије је после дугог зарматрања како да ојачамо еСрбију донела одлуку о повећању пореза.

Порез ће бити повећан за почетак на 7% а висина пореза ће се у току месеца мењати у складу са формулом која је усвојена као најбоља и најефикаснија, која еСрбији може да обезбеди довољан прилив новца.

Одлуку о повећању пореза пре свега доносимо из једног разлога а то су нове промене у игри.

У случају да се еСрбија нађе на удару разних странаца и домаћих издајника који желе да успоставе диктатуру у нашој земљи свака влада еСрбије ће моћи да употреби новац који је прикупљен овим повећањем пореза и успешно се одбрани од било које претње која хоће да промени демократску вољу грађана еСрбије.

Важно је напоменути да ће се временом порез благо смањивати док се поново не врати на нормалан ниво.

Новац који влада еСрбије прикупи ће ићи на посебан ОРГ који не може да ресетује нико па се тако унапред отклања могућност да било који диктатор или несавестан председник опљачка вишемилионски износ са тог ОРГа.

Овај велики штек како би га многи назвали ће моћи да се искористи и у случају било какве велике офанзиве на еСрбију па тако има вишенаменску улогу јер се нико неће усудити да нас напада поред толиких резерви новца које у сваком тренутку могу да буду активиране а сам агресор уништен.

Влада еСрбије такође апелује на све велике произвођаче да нема потребе да мењају еСрпско дрзављанство неким другим јер ће се порези вратити брзо на нормалан ниво и свима ће врло брзо бити омогућен профит у компанијама.

Влада еСрбије на ову тешку меру гледа као на привремено жртвовање да би еСебији и њеним грађанима у будућности било пуно боље и да не би имали никакве бриге тога да ли ће нас неко напасти или неће, такође овим се вишеструко повећава борбена моћ наших савезника и савеза јер ћемо моћи и њима да помогнемо у неким случајевима.Линк закона: http://www.erepublik.com/en/main/law/Serbia/156839
Линк донације на ОРГ: http://www.erepublik.com/en/main/law/Serbia/156842


У име целе владе као министар економије ваш Угац