Ambient on/off

Join the new world

 

[Ратници еСрбије] Тренинг са нама нема цену !

Day 2,396, 04:32 Published in Serbia Serbia by Nedeljko BilkicОсновани смо давне 2009. године, 13. децембра. Бројимо око 300 чланова, од чега близу 130 активних. Јединица, иако паравојна, са осталим јединицама на систему рефунда чини окосницу војних снага еСрбије. У последњих готово 19 месеци имамо највећи просечан број војника на удару који сазива Министарство одбране. Тренутно тај број износи између 25 и 30 војника по удару. Наш рекорд по броју присутних војника на удару износи 69. Краси нас тимски дух, заједништво, оданост Србији и јединици. За примем у нашу дружину услов у погледу снаге, чина или искуствених поена НЕ ПОСТОЈИ. Једини услов за чланство у јединици јесте прихватање нашег кодекса понашања. Свако ко је спреман и ко може да испоштује Кодекс јединице, добродошао је да нам се придружи.За играче до 35. левела посебан програм, који подразумева следећи пакет погодности:
- Дневно следовање од 60 динара
- 10 тенкова квалитета 7 на тренинг удару
- Тенкови квалитета 7 у висини расположивог здравља на ударима од стране МоДа
- Плата од 8 динара за рад у фирми јединице
Недељне награде за најредовније на ударима, и то, за:
- 1. место 5 златника
- 2. место 3 златника
- 3. место 2 златника
- Oд 4. дo 10. места 200 динара.
Команда јединице прати сваког члана до 35. левела и на основу статистике о присутности на ударима формира ранг листу и додељује награде.
Такође, у оквиру јединице постоји кредитни фонд за помоћ при изградњи тренинг центара коме су приоритет млади играчи који својим залагањем, активношћу и односу према јединици заслужују да се у њих уложе средства.

За играче од 35. левела па на даље нудимо класичан војнички живот. Тенкови квалитета 7 на организованим ударима. Такође, за оне који немају развијене тренинг центре, могућност аплицирања, кроз одређени, за бескаматни кредит у циљу подизања тренинг центара.
Такође, за све дивизије активна су бесплатна СМС обавештења о времену удара.
1. Поштовање Кодекса јединице
2. Активност на чату - долазак на заједничке ударе
У оквиру јединице, имамо и неколико пројеката, то су Хард Воркер тим и Супер Академија Ратника еСрбије (САРС).
Хард Воркер тим чине ветерани јединице. Тим броји између 30 и 40 људи. Смисао тима је периодично донирање 5 златника, односно хард воркер медаље за неку посебну намену у оквиру јединице. Најчешће је то помоћ за академију или помоћ при изградњи тренинг центара перспективним члановима који су својим залагањем и дисциплином доказали и показали како се служи Србији.
Супер академију Ратника сачињавају играчи који су рециклирали своје налоге и сада по прецизно разрађеном програму раде на изградњи нових налога, уз помоћ јединице и координатора пројекта. Више о САРС-у рећи ће вам Лотхрон Јуниор, алфа и омега пројекта и новопечени члан команде јединице:
Пројекат је намењен оним играчима који нису задовољни снагом тренутних профила, који желе да крену од почетка да играју. Односи се на играче који су чланови дивизија 2, 3 и 4, евентуално старији чланови дивизије 1 (Преко 28 левела),који током досадашњег играња нису успели да ојачају довољно да би могли да буду снагом иоле респектабилни у војном, признаћете, најзначајнијем и најкориснијем модулу ове игре.
Од играча који крећу од почетка, захваљујући 10 одсто од остварених прихода на основу ЊИХОВИХ медаља, оформљен је фонд, који непрестано расте заједно са јачањем играча који су у пројекту, а који после 10 месеци тренутно доноси око 70 златника месечно, који се све време директно улажу у полазнике ПРОЈЕКТА. У функцију овог пројекта стављена је и једна фабрика Ку7 оружја (добронамерни радници за минималац добродошли), што заједно доноси велики приход који се усмерава искључиво у тренинг центре нових полазника САРС-а.
Захваљујући томе, у ситуацији сам да представим исписнике ПРОЈЕКТА, борце који су марљиво пратили и упијали савете, газили блато, прескакали препреке, гиљали чизме, тренирали, али којима је кроз тако жесток дрил омогућено да подигну тренинг центар на НИВО К4,К3,К4,к4 + први уговор 90% (Дневно добијају 87.5 снаге, а месечно 2.625). Представљам вам строј првих беба титана, пониклих у САРС:Под строго контролисаним надзором, тренутно је у пројекту нова генерација будућих титана, њих седморица, од којих су четворица близу остварења циља. Више о Супер академији Ратника еСрбије, можете прочитати у мојим новинама или ми се јавити поруком за све што вас занима.И ове недеље са нама се дружи још једна дама - Гру85

1. За почетак реци нам нешто укратко о себи?

- Укратко… дипломирани сам новинар, али се тренутно бавим организовањем догађаја и хонорарни сам сарадник једне фирме за програмирање и безбедност сервера.

2. Када си почела да играш еРепублик?

- еРепублик сам почела да играм 11.2.2014.

3. Како си доспела међу Ратнике и шта је то што Ратнике издваја од других јединица?

- Прочитала сам регрутациони чланак, у ком је интервјуисана Анкес, коју овом приликом поздрављам 🙂 и придружила се. Мислим да се Ратници разликују по солидарности, организованости, великој спремности да помогну новим играчима, супер дружењу на каналу јединице и наравно одличним програмом за е-бебе. Не кажем да у другим јединицама нема ових квалитета, али конкретно мени је то недостајало у јединици из које сам дошла.

4. Одакле је потекао ник “Gru85”?

- Једноставно, скратила сам презиме 🙂

5. Како видиш себе у игрици кроз две године?

- Не знам прецизно, али мислим да ћу се базирати на новинарство.

6. Препричај нам неку своју догодовштину из ерепа?

- Било их је доста за ових неколико месеци 🙂, али ево… на свом првом организованом удару нисам знала како се мења ник 😃 (узми у обзир да сам тад била баш слаба е-беба 😛). Испоштовала сам све што је тражено од мене на каналу јединице, али кад сам дошла до “промени ник”................... Битка почела, Бернолди виче “Пуцај!”, ја бих, али не знам како. Сви одоше на бојно поље, а ја остах на каналу да шутирам каменчић. И поред силне пуцњаве, примете капетани да им нису сви на разбројс. Непријатељи ме опколише, мислим се шта ћу сад? Што лепо нисам и даље радила само двоклик? Али, кроз онај густи дим барута угледах Бернолдија са Скејтерком како се пробијају до мене. Показаше ми пут, кренем да пуцам... и… мени се… угаси лаптоп 😃! Упалим га и вратим се у игру, објасним свој мистериозни нестанак, испуцам све што имам и смејем се себи читав дан што сам направила пометњу 🙂

7. У ком модулу игре налазиш себе и зашто?

- За сада је то ратовање, због тога што ми је један чилеанац на кварно скинуо БХ медаљу у Емиратима, па га чекам да се сретнемо негде по белом свету, запамтила сам га 🙂. Шалу на страну (иако је ово за чилеанца истинито), ратовање ми је најдинамичније.

8. Небо Делија тражи слику?

- Ево, може ова из личне карте 😃9. И за крај поручи нешто младим играчима?

- Младим играчима бих поручила да тренинг са нама ипак има цену, sorry… цена је гарантовано добро расположење и супер дружење 😉

За крај мала реклама за наше пријатеље из Фонда за развој еСрбије, који се баве пре свега кредитирањем појединаца и групација.

Флексибилни услови, ниске каматне стопе, и то 50 дана -1%, 95 дана-2%, 135 дана-3%, 170 дана-4% i 200 дана-5%. За дивизије 1 и 2 бескаматни кредити за тренинг центре, како појединачно, тако и за јединице. Њихови смо дужници, али стварно. 😛
За више информација кликните на дугме испод и слањем поруке обезбедите себи, својим пријатељима или јединици средства која чине живот лакшим. Ссам и павле5 ће вам пружити све одговоре.
 

Comments

Nedeljko Bilkic
Nedeljko Bilkic Day 2,396, 04:33

За разглас:

[Ратници еСрбије] Тренинг са нама нема цену !

http://www.erepublik.com/en/article/-1-2407767/1/20

Lothron Junior
Lothron Junior Day 2,396, 12:29

Evo samo malo azurnije o S.A.R.S.

http://www.erepublik.com/en/article/-1-2406232/1/20

- За 3 месеца до максималних ТЦ!
- Герила обука за чланове!

bernoldi_salieri
bernoldi_salieri Day 2,396, 04:40

o777

bernoldi_salieri
bernoldi_salieri Day 2,396, 04:40

Dobar intervju 😃

Gru85
Gru85 Day 2,396, 15:13

Dobre novine 😃 o7

Ja nisam Keyser Soze
Ja nisam Keyser Soze Day 2,396, 04:40

Drugovi a pre svega Braćo!

SarBel Day 2,396, 05:00

Comment deleted

bernoldi_salieri
bernoldi_salieri Day 2,396, 05:12

Dobrodosao si ako si aktivan na chatu i ako ces moci da pristustvujes udarima REDOVNO, SVAKI DAN.

Regrutacioni clanak obrati paznju sta pise ako ga nisi citao pazljivo erepublik.com/en/article/-1-2391184/1/20
Kodeks Ratnika procitaj da se upoznas sa ostalim pravima i obavezama za pocetak.
KODEKS Ratnika eSrbije: http://tinyurl.com/3jw78j4

Kad procitas pravila u Kodeksu i regrutacionom clanku, ako si saglasan , primljen si u jedinicu. 🙂

Ostale potrebne linkove, za posao, avatar i chat cu ti dostaviti nakon prijema.

😁

bernoldi_salieri Day 2,396, 11:49

Comment deleted

Michael the Archangel
Michael the Archangel Day 2,398, 04:26

hahahahahaha jebote ja mislim kad bi ponovo vratili obavezni vojni rok u rl pola bi se njih razbezalo a pola propederisalo samo da im ne treba u vojsku.. 😃

SarBel Day 2,396, 05:13

Comment deleted

bernoldi_salieri
bernoldi_salieri Day 2,396, 05:14

Ne mere. Avatar je mali deo tebe, kog se odrices za zajednicu. Svi iste avtare nosimo i borimo se kao jedan ! 🙂

SarBel Day 2,396, 05:16

Comment deleted

Michael the Archangel
Michael the Archangel Day 2,396, 06:49

kako velik deo.. aj da se bar zoves garfield u igri pa skontao bi 😃

bernoldi_salieri
bernoldi_salieri Day 2,396, 07:13

Ako si ti toliko poseban i slobodan ni jedan avatar ti to ne moze uzeti, uvek ces isplivati. 😛 A sa druge strane, ako ti je potreban avatar, da bi se istakao i identifikovao, onda si jos dete malo i nisi zreo da doprineses zajednici progres i boljitak. 😛 Mi tezimo tome, kao prave patriote, vojnici, heroji iz senke i ne odstupamo od te zamisljene linije ni milimetar 🙂

bernoldi_salieri
bernoldi_salieri Day 2,396, 07:14

A steta je sto tako dobar nalog, a verujem i covek, samo zbog avatara ne moze da doprinese nasoj stvari i nadam se da ce se to promeniti u skorijoj buducnosti i da ces nam se pridruziti, kad razmislis. : )

Ja nisam Keyser Soze
Ja nisam Keyser Soze Day 2,396, 08:41

jooooj koliko ova bernoldi serenda xD

SarBel
SarBel Day 2,396, 08:50

@Ja nisam Bosko Buha samo čitam i ne verujem, ne želim više da raspravljam posle ovakvih komentara, sve postove brišem sve najbolje

mcmoox
mcmoox Day 2,396, 05:17

BYJ !!!

MCMOOX je bio ovde !!!!

StrideR 83
StrideR 83 Day 2,396, 05:26

\o/

SKEJTERKA
SKEJTERKA Day 2,396, 05:50

Хахахаха како си луда, "Али, кроз онај густи дим барута угледах Бернолдија са Скејтерком како се пробијају до мене. " види се да си новинарка. 🙂
Глас и претплату сте добили и наравно разглас. 🙂
П.С.Баш си симпатична. 🙂

Futaki
Futaki Day 2,396, 09:20

Ima i tebe u novinama

Gru85
Gru85 Day 2,396, 15:17

Jedva ste me spasili 😃 Hvala 🙂

Manijak7
Manijak7 Day 2,396, 06:00

VUJ !!!

MCMOOX će kad tad doći ovde !!!!

The.Hound
The.Hound Day 2,396, 06:02

vote 14, đe pare? 🙂

bernoldi_salieri
bernoldi_salieri Day 2,396, 07:14

Pare ima u sauni 😛

Indominus Rex
Indominus Rex Day 2,396, 06:39

Одлично : )))))

Troter
Troter Day 2,396, 08:45

Pozdrav

O z i r i s
O z i r i s Day 2,396, 09:49

Na svom prvom udaru niko ne zna da promeni nick, tako da ono, ne moras se pravdati 😃

TRENING SA NAMA NEMA CENU!!!

VUJ!!! o7

Gru85
Gru85 Day 2,396, 15:38

Imala sam potrebu da podelim to sa vama 😃

Send love to Plato
Send love to Plato Day 2,396, 09:57

Voted

Brkati Raskucin
Brkati Raskucin Day 2,396, 12:12

E kako sam se ja cimao oko promene nick-a trajalo je to pola dana 🙂

Ankesenamen Ra
Ankesenamen Ra Day 2,396, 12:22

Uzvracam pozdrave Gru85 \o/ VUJ 🙂

Th0mas Shelby
Th0mas Shelby Day 2,396, 12:41

Ratnici, uvek organizovani za 10! 🙂

Josif Slatkis
Josif Slatkis Day 2,396, 15:37

SAMO NAPRED SARS do sledeceg konkursa ja mogu samo da gledam,jedva cekam da vas vidim u boju,napred titani o7

RamzesTreci
RamzesTreci Day 2,396, 17:00

I da ja imam 4k snage 😮

Strahinjic II
Strahinjic II Day 2,397, 01:50

У бре, симпатичан вам овај Гру, а нема ни браду! : Р

о7

klinki
klinki Day 2,397, 06:18

VUJ!!!

ssam
ssam Day 2,397, 07:20

Bravo..bravo...

ssam
ssam Day 2,397, 07:21

Ovaj Bernoldi malo zanoveta, ali da se preziveti 😛

bernoldi_salieri
bernoldi_salieri Day 2,397, 07:26

I pored svega, ne bih da narusimo nase partnerstvo draga 😛
http://prntscr.com/3sekwu

ssam
ssam Day 2,397, 07:44

😃

nemam sta prigovoriti ...

Nedeljko Bilkic
Nedeljko Bilkic Day 2,398, 03:30

Mea culpa, dogodio mi se mali previd 😃

Srba 92
Srba 92 Day 2,398, 04:26

VUJ!

nele7
nele7 Day 2,402, 17:20

VUJ!

dragan4s
dragan4s Day 2,402, 17:45

bernoldi vratio...to ne moze u istom clanku 😁

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.