Ambient on/off

Join the new world

 

Изборите

Day 2,352, 12:37 Published in Bulgaria Bulgaria by BeTepaHa

Избирайки менюто Общество, ще се отвори страницата Избори. По подразбиране, тя показва резултати от последните президентските избори, но освен това там може да намерим информация и за предишни гласувания. На тази страница могат да бъдат проверени резултатите от изборите за президент, председател на партия или народни представители (конгресмени, депутати). Могат да се проверяват резултати от минали избори за всяка една страна от eRepublik. Датата на провеждане на следващите избори е показана в полето горе в дясно.
Резултати от проведени президентски избори
Гласуване

Съществуват четири вида избори - за президент, за народни представители, за председател на партия и за капитан на полк. Участието на всички избори, с изключение на тези за капитан на полк, изисква гражданство от страната, където се намира кандидата/партията. Броят на гласовете не може да бъде видян преди да е гласувано.

Партийни избори
Провеждат се на 15-то число всеки месец от членовете на всяка партия. В тях партийните членове избират своя предпочитан кандидат за председател на партия.
Парламентарни избори

Провеждат се на 25-то число всеки месец, като в тях гражданите във всяка страна избират партия, която да ги представлява в конгреса. Ако цялата държава е окупирана, в нея няма да се проведат такива избори.
Президентски избори

Провеждат се на 5-то число всеки месец, като в тях гражданите на всяка държава избират от кандидатите предпочитаният им играч за поста президент. Всяка партия може да подкрепи техен собствен кандидат или кандидат на друга партия. Всеки кандидат може да бъде подкрепен от повече от една партия.
Избори за капитан

Провеждат се на 15-то число всеки месец, като членовете на различните полкове във всяка военна единица избират капитан на полка. За да се кандидатира играч в тези избори му е нужен ранг Icon rank Captain.png Captain.

 

Comments

BeTepaHa
BeTepaHa Day 2,352, 12:36

вот

vacckoo
vacckoo Day 2,352, 13:21

вот 2
п.с. оправи png-то накрая

BeTepaHa
BeTepaHa Day 2,361, 05:24

опитах се да сложа картинка ама нещо не се получава

vacckoo Day 2,361, 06:17

Comment deleted

vacckoo
vacckoo Day 2,361, 06:20

Виж примера тук: http://wiki.erepublik.com/index.php/Write_article но вместо линка за ereplogo сложи този: http://wiki.erepublik.com/images/3/33/Icon_rank_Captain.png

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.