Ambient on/off

Join the new world

 

Руните- завет от дедите ни

Day 2,206, 13:40 Published in Bulgaria Bulgaria by NSsXe

Жертвоготовност, смелост, чест, независимост, братство, воля, дисциплина и решителност това са част от нещата изобразени в един символ. Този символ е известен като Тиваз или Тюр, това всъщност е руната на едноръкият бог на войната Тюр от древните арийски религии които са свързани. Ние като древен индо- ирански (европеиден) народ сме длъжни да продължим завета оставен от дедите ни, тези символи са част от него!

Изброените в началото думи ни накараха да се спрем на тази руна, когато се четяха редовете за това какво представлява тази руна разбрахме че именно това търсим. Също така като горди Българи и еБългари решихме да изберем някоя руна. Всеки който се е интересувал от същността на Българина разбира че това е част от всеки Българин.

Всички знаем че Българинът винаги е бил велик войн и верен другар, за това имаме шанса като наследници на велики войни и ние да бъдем такива със силата на руните и смисъла за жертвоготовност оставени ни от тях. Този символ ще ни води към големи победи срещу враговете ни в еБългария. Напред към национално горда и социално справедлива България и еБългария!

 

Comments

humbled
humbled Day 2,206, 14:49

Да, обаче доколкото знам наскоро оофициално опровергаха тезата, че сме с тюркски произход и че това ни е погрешно врълпявано десетилетия наред в училище.

humbled
humbled Day 2,206, 14:50

втълпявано*

Pioner4e
Pioner4e Day 2,207, 23:39

Индо-ирански не означава тюркски.Тюрките са по на север.Към тях спадат хуни, авари и монголи, докато към индо-иранците - българи, маджари, и др.

deepz00ne
deepz00ne Day 2,207, 02:33

наистина ли вярваш че днешния българин има нещо общо с Българина велик войн и верен другар ?

NSBulgaria
NSBulgaria Day 2,207, 04:34

Сигурни сме в това, от години сме по улиците и сме се убедили че в нашето общество наистина я има тази част от миналото с която се гордеем! Ясно ни е че не във всеки го има, особено в това объркано общество което е днес. Ние за това сме тук да покажем че както преди така и сега сме велики войни. Като казвам верни другари не се залъгвайте че говоря за приятели... Приятеля винаги ще е зад теб, но другаря ще бъде рамо до рамо с теб!

deepz00ne
deepz00ne Day 2,207, 04:48

по теория на вероятностите сигурно я има тази част ,един двама трима може и да има/даже има и и рима/ , ама тази част е толкова нищожна в сравнение с другата част че е пренебрежимо малка при ваденето на изводи.
не знам от колко години си по улиците ,аз там само боклуци срешам
както се пее в песента...."боклук до боклука мила моя майно льо..."

NSBulgaria
NSBulgaria Day 2,207, 05:03

По твоята теория всички са боклуци.. Всъщност точно хората като теб са боклука на обществото. Пренебрежително е да се гледа как целия народ си пати заради такива слепци като тебе! Не са малко но не са и много... По улиците виждаш само боклуците защото не можеш да виждаш друго, толкова си ограничен! Не мисли че с твоите песимистични коментари ще накараш някой да мисли като теб, смятам разбираш че вие сте малцина... Просто на никои не му се занимава с вас! Да, песимистично е защото реалността не е такава каквато я виждате!

Pioner4e
Pioner4e Day 2,207, 10:44

Не е толкова въпрос на това кой какъв е тук и днес.Хората са объркани и обезверени, чалгията е заразила младите, които се отнасят изцяло нихилистично към народ и държава. Че има енергични, има, но има и прости.Не са прости по природа, нито по-будните са си такива, а всичко е до обстоятелства.Ситуацията в страната е такава, че дори и да желае да направи нещо човек бива премазан от опортюнистите мързеливци, гъзолизците, или мутрите.Да оправиш държава не се свежда само до хубави думи и мерак, необходимо е време, много пейшънс и понякога е необходимо даже да паднеш на нивото на врага.Идеализмът е за наивните, идеалите са важни, но е по-важен прагматизмът.

NSsXe
NSsXe Day 2,207, 11:49

Pioner4e Бих казал всичко и всички за България! Прав си определено отнема време, време също ни отне да възродим националното чувство в Българина. Но ето на сега вече даже се гледа с по- хубаво око над това да обичаш родината си.

NWNTMIM
NWNTMIM Day 2,208, 04:22

ДО ПОСЛЕДНИЯ ТАНК!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.