Ambient on/off

Join the new world

 

КРАТКО И ЈАСНО

Day 2,165, 13:54 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) by acko veles

Апел до сите Македонци воедно и ги молам да си се вратат сите во родната грутка на оваа ебена игра. ФАКТ!оваа е игра не е реалност на берза па да множите долари франкови и еура. ПА НЕ ЛИ ВИ СЕ СМАЧИ СО МЕСЕЦИ ДА ЈА ГЛЕДАТЕ МАКЕДОНИЈА НА ИГРАВА ПОРОБЕНА? Знам дека има доста јаки играчи по ебелиот свет што сакаат да заработат продавајки тенкови и храна но ДА ГИ ПОТСЕТАМ!-ДЕКА ОВА Е САМО ВИРТУЕЛНА ИГРА И ВИРТУЕЛНО ЗЛАТО .
ВРАТЕТЕ СЕ СИТЕ МАКЕДОНЦИ ВО ТАТКОВИНАТА И ПАК МАКЕДОНИЈА ДА БИДЕ ЕЛИДЕР
Ви благодарам на одвоеното време
п.с
порака до моите пријатели од Dark Side Wolves вратете се дома и помогнете на еМакедонија, и дома можете да си правите виртуелно злато
поздрав

 

Comments

Runnern
Runnern Day 2,166, 10:30

о7

CKEMBAR85
CKEMBAR85 Day 2,168, 05:53

10\868

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.