Ambient on/off

Join the new world

 

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Day 2,083, 10:39 Published in Greece Greece by Ektonosiakos

Με το παρόν άρθρο δηλώνω τη πρόθεση μου να κατέβω στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές και παράλληλα μοιράζομαι κάποιες σκέψεις μου με όλους εσάς σχετικά με το πως προσδοκώ να κινηθώ ως πρόεδρος της χώρας.

Στο τομέα της εξωτερικής πολιτικής οι εξελίξεις τρέχουν και απαιτείτε μεγάλη προσοχή ώστε να είμαστε μέσα στους στόχους μας που είναι να έχουμε πάντα την η-ελλάδα μέσα στους σωστούς "συσχετισμούς" δυνάμεων ώστε να μπορεί να εξασφαλίζει την κατοχή των RL εδαφών της παράλληλα με την κατοχή άλλων περιοχών που να τις εξασφαλίζουν τους μέγιστους δυνατών πόρους (recourses).

Αυτή τη στιγμή είμαστε σε μία ισχυρή συμμαχία TWO και έχουμε και αρκετά ΜΡΡ με χώρες εκτός συμμαχίας που διατηρούμε εδώ και καιρό συμμαχική σχέση ( Αργεντινή, Τουρκία, Ρουμανία). Οι ισορροπίες είναι λεπτές. Από τη μία η συμμαχία μας έχει το μεγαλύτερο "damage" αλλά είναι νέα συμμαχία που μερικές φορές ψάχνει ακόμα τις ισορροπίες της, και έχει τα προβλήματά της (πχ η Ισπανία διατηρεί ΜΡΡ με χώρες της αντίπαλης συμμαχίας όπως τη Χιλή και αρνείται να τις σπάσει) και από την άλλη υπάρχει καλός συντονισμός με τις χώρες που έχουμε ΜΡΡ από παλιά αλλά κάποιες από αυτές έχουν χρόνια κόντρα με χώρες συμμαχικές (Αργεντινή - Ισπανία) ή και RL κόντρες (Ρουμανία - Ουγγαρία) που δυσκολεύουν τις πολιτικές μας κινήσεις.

Στόχος είναι να καταφέρουμε να έρθουμε ποιο κοντά στους συμμάχους μας και παράλληλα να μπορέσουμε να διατηρήσουμε την "ειδική" σχέση με τις παλιές συμμαχίες προωθώντας ακόμα και την ένταξη τους στην TWO (Ρουμανία) προσπαθώντας να γεφυρώσουμε διαφορές μεταξύ παλαιών και νέων συμμάχων.

Σχετικά με το θέμα της Κύπρου θέλω να πω ότι το μείζων ζήτημα είναι η αξιοπιστία της εν λόγο κοινότητας που στο παρελθόν δεν έχει παρουσιάσει "καλό πρόσωπο" σε σχέση με την η-ελλάδα. Στο χέρι τους είναι να αποδείξουν έμπρακτα ότι κάτι έχει αρχίσει να αλλάζει κερδίζοντας την χαμένη αξιοπιστία τους ώστε να μπορέσουμε να εξετάσουμε την περίπτωση μίας ¨δεύτερης ευκαιρίας" (υπό αυστηρές προϋποθέσεις πάντα). Μέχρι τότε απλά είμαστε αναγκασμένοι διαφυλάσσοντας τα σύνορα μας από ένα ακόμα πιθανό ΝΕ να υπερασπιζόμαστε τα RW που ανοίγονται.

Στο τομέα της άμυνας θα εκμεταλλευτούμε τις αλλαγές του παιχνιδιού δίνοντας πλέον παροχές σε κρίσιμες μάχες αντί για όπλα νόμισμα μέσω του μηχανισμού του παιχνιδιού ώστε να μη χάνετε τίποτα από τις δοθείσες παροχές σε άλλες μάχες ή όταν η μπάρα είναι ψηλά. Σκοπός θα είναι να κρατήσουμε για άλλο ένα μήνα τους "γείτονες" χωρίς κοινοβούλιο.

Το Υπουργείο Οικονομικών θα ελέγχει τις τιμές της αγοράς και τα έσοδα - έξοδα και αν χρειαστεί θα γίνουν αλλαγές της φορολογίας. Στόχος θα είναι τα έξοδα να μην υπερβαίνουν τα έσοδα ώστε στο τέλος της θητείας να έχουμε σταθερά κρατικά ταμεία.

Θα γίνουν επιδοτήσεις αν υπάρξει έκπτωση στα training grounds και θα επιδοτηθούν όσα περισσότερα άτομα αντέχει το κρατικό ταμείο με προτεραιότητα σε νέους παίκτες των κρατικών και των ιδιωτικών στρατών που έχουν πρόσβαση στα κυκλικά του Υπουργείου Αμύνης και ακολουθούν τις εντολές του Υπουργείου. Αυτό θα γίνει με τη συνεργασία των διοικητών για να εξασφαλήσουμε ότι δεν επιδοτούνται πολλαπλοί λογαριασμοί ή ελάχιστα ενεργοί παίκτες.

Το Υπουργείο Νέων επαναπροσδιορίζεται και αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στην εκπαίδευση την ενίσχυση και την ενημέρωση των νέων σε συνεργασία με τους Πελασγούς . Πέρα από το υπάρχων πρόγραμμα "μαζί τα φάγαμε" πλέον θα τρέχουν και εκπαιδευτικά προγράμματα όπως σχολείο νέων και φόρμα ερωτήσεων. Το κάθε πρόγραμμα με το που θα ξεκινάει θα βγαίνει αναλυτικό άρθρο από το υπουργείο νέων.

Το υπουργείο Εσωτερικόν και Τύπου αναλαμβάνει και την επικοινωνία με την η-βουλή. Η επέμβαση του σε εσωκομματικές εκλογές θα γίνετε μόνο κατόπιν αίτησης του εκάστοτε πρόεδρου του κόμματος. Το Τύπου αναλαμβάνει το δύσκολο έργο της ενημέρωσης και θα συμπεριλαμβάνετε εκπρόσωπος του σε όλα τα κυκλικά της κυβέρνησης αλλά και στις συναντήσεις ώστε να είναι ενήμερη η ομάδα του υπουργείου από πρώτο χέρι για της εξελίξεις στο κυβερνητικό έργο.

Θα ήθελα να τελειώσω αυτό το άρθρο μου με ένα κάλεσμα συμμετοχής στην κυβέρνηση σε όλους τους ενεργούς παίκτες της κοινότητας μας. Πέρα από κόμματα και στρατιωτικές ομάδες όποιος έχει το χρόνο και επιθυμεί να συμμετέχει ας μου στείλει ένα μήνυμα ώστε να μπορέσω να τον συμπεριλάβω στη προσπάθεια που θα κάνουμε αυτόν το μήνα να βελτιώσουμε τη θέση της η-κοινότητας μας και της χώρας μας.
Θα ακολουθήσει άρθρο τη Κυριακή το βράδυ με την αναλυτική σύνθεση της κυβέρνησης.

 

Comments

AntrikosA
AntrikosA Day 2,083, 10:42

V

Tr4nceKostas
Tr4nceKostas Day 2,083, 10:43

voted!

Diana1994
Diana1994 Day 2,083, 10:43

v 🙂

ManGlaraS.OpS
ManGlaraS.OpS Day 2,083, 10:44

V 🙂

ellinas225
ellinas225 Day 2,083, 10:46

v

Καλή επιτυχία.

Στιβαρό και ξεκάθαρο άρθρο.

stefen
stefen Day 2,083, 11:05

Το Υπουργείο Οικονομικών θα ελέγχει τις τιμές της αγοράς και τα έσοδα - έξοδα και αν χρειαστεί θα γίνουν αλλαγές της φορολογίας.

Αντί για νέο γδαρσιμο μέσω φορολογίας να μην αγοράζαμε dmg από Λαζοκράτες, δεν παίζει ε;

Ektonosiakos
Ektonosiakos Day 2,083, 11:39

LOL tous lazokrates pou tous thimithikes?? pleon (an diavaseis prosektika) tha katalaveis oti to damage agorazete meso game mechaniks

Blacksat
Blacksat Day 2,084, 03:04

"Αγοράζεται" είσαι λίγο μαλωμένος με τα αι έ;

John Kino
John Kino Day 2,085, 05:51

Όχι μόνο με αυτά.

GiorgosM82
GiorgosM82 Day 2,083, 11:19

v

CRIS 99
CRIS 99 Day 2,083, 11:28

Θα θα θα....

βρε Παπανδρεικος εισαι ??

yellow roses
yellow roses Day 2,083, 12:04

v

HonoreDeBalzac
HonoreDeBalzac Day 2,083, 12:24

Για τις Κρατικες Εταιριες ποια ειναι η θεση σου?

Ektonosiakos
Ektonosiakos Day 2,084, 12:40

o mitsos o sougias pou tis exei sto acount tou epistrefei to septemvrio opote kai tha einai dinati i opoiadipote kinisi
auto pou mporoume na kanoume twra einai mono mia prokatartiki syzitisi gia enalaktikes wste na topothetithoun proeklogika oi epomenoi ypopsifioi pou tha prepei na kanoun praxi otidipote apofasistei

GSmyrlof
GSmyrlof Day 2,083, 14:38

hardvoted

georgetam
georgetam Day 2,083, 15:30

-V-

Dionisopoulos
Dionisopoulos Day 2,083, 15:35

Καλή Επιτυχία Ekto!

Ilias the Greek
Ilias the Greek Day 2,083, 15:38

ψηφισθεν

καλή επιτυχια

Vasilis123456abdiogenis
Vasilis123456abdiogenis Day 2,083, 15:39

ferte pisw ta klemena

Lakis Gavalas
Lakis Gavalas Day 2,083, 15:41

Για να μην ρωτάμε όλοι το ίδιο περιμένω και εγώ μια απάντηση σε αυτό που ρώτησε ο Honore !!!!!!!!!

Πάντως, καλή τύχη!

marcelbok
marcelbok Day 2,083, 15:55

V

Kypcom
Kypcom Day 2,083, 15:58

Βλέπουμε ένα πρόγραμμα σχεδόν πλήρες.
Θα ήθελα να αναγραφόταν πώς θα πράξει η τυχόν κυβέρνηση με τους κρατικούς οργανισμούς αλλά και με τις κρατικές εταιρείες όπλων μιας που έχουμε πρόβλημα.
Καλή επιτυχία

Nik7deputa
Nik7deputa Day 2,083, 16:55

Θα τα δώσουμε στους τούρκους

Kypcom
Kypcom Day 2,083, 17:40

Εγω παντως αναφερομαι στο προγραμμα του ektonosiakos κι οχι στο αρθρο κυρηξης πολεμου στη τουρκια που εξεδωσε το ΕΜ.
Μαλλον σε λαθος αρθρο εκανε ο αδερφος νικ7ντεπουτα το κομεντ του.

stefen
stefen Day 2,084, 01:01

Τραγικό δεν είναι ότι το άρθρο του ekto είναι τραγικό. Τραγικό είναι ότι ο Kyp το βρίσκει πλήρες

Kypcom
Kypcom Day 2,084, 01:11

Ναι στεφανος
αυτα που λειπουν απο το αρθρο του ektonosiakos για να ειναι σχεδον πληρες για αυγουστιατικη προεδρια
οπως του Kataskopos21
θα ηταν ομορφο να εγραφες το ιδιο και στο αρθρο του Kataskopos21 , που εγραψα οτι ειναι προγραμμα πληρες.
Αλλα οπου μας συμφερει γραφουμε

Marinos98
Marinos98 Day 2,083, 22:48

v
Καλή επιτυχεία!

poseidonsr
poseidonsr Day 2,083, 23:52

Voted !

pipo lolo
pipo lolo Day 2,084, 00:01

"Σχετικά με το θέμα της Κύπρου θέλω να πω ότι το μείζων ζήτημα είναι η αξιοπιστία της εν λόγο κοινότητας που στο παρελθόν δεν έχει παρουσιάσει "καλό πρόσωπο" σε σχέση με την η-ελλάδα. Στο χέρι τους είναι να αποδείξουν έμπρακτα ότι κάτι έχει αρχίσει να αλλάζει κερδίζοντας την χαμένη αξιοπιστία τους .........."

Μήπως μπορείς να κάνεις λιανά το "έμπρακτα"? Μερικά bullets δλδ τύπου

1) μπλα μπλα μπλα
2) μπλα μπλα μπλα
3) μπλα μπλα μπλα
4) μπλα μπλα μπλα

Δημόσια και όμορφα, να ξέρουμε και μεις τι απαιτείται, να ξέρει και η κοινότητα. Η γενικότητα περιλαμβάνοι και όλα και τίποτα.

V4LeRioN
V4LeRioN Day 2,084, 01:59

Πριν δυο εβδομάδες σε άρθρο του Vinsend σας έγινε συγκεκριμένη πρόταση. Αποφύγατε και να σχολιάσετε και να αντιπροτεινετε. Οι συζητήσεις δεν γίνονται στο παρά 5' στις προεκλογικές εξαγγελίες αλλά ένα μέσω μιας κυβέρνησης έτσι ώστε να ωριμάσουν. Και το λέω αυτί γιατί έχω την αίσθηση οποίος και να βγει πρόεδρος ακόμα και αν καταλήξει σε μια συμφωνία με τη κυβέρνηση της εΚυπρου θα ζητήσει την επιβεβαίωση της μέσω ενός δημοψηφίσματος. Δεν νομίζω να το αναλάβει απο μόνος του. Για το λόγο αυτο θα πρέπει να εχει πεισθει και η κοινότητα.

Kaniballos
Kaniballos Day 2,084, 03:02

Ποια ήταν η πρόταση ρε Valerion? H επίσημη ? Εννοείς το μακροσκελές σχόλιο σου; Εμένα προσωπικά μου φαίνεται ένα καλό background για NAP ή MPP αλλά από ότι βλέπω κανείς από τους δυό μας δεν είναι στην κυβέρνηση της eχώρας του.

Kaniballos
Kaniballos Day 2,084, 03:04

Ακόμη, αυτό είναι επίσημο και όντως ισχύει http://www.erepublik.com/en/article/3rd-international-inci-congress-result-declaration-2300473/1/20

Blacksat
Blacksat Day 2,084, 03:07

Συγνώμη; ποιά πρόταση ήταν εκεί μπόι

V4LeRioN
V4LeRioN Day 2,084, 03:24

@Kaniballos...ναι αυτο εννοώ. Δεν χρειάζεται να ειναι κανένας απο τους δυο μας στη κυβέρνηση. Το θέμα ειναι να γίνει κουβέντα επι συγκεκριμένων προτάσεων. Ας έρθουν μετά οι κυβερνώντες ή μελλοντικοί κυβερνώντες και ας οικιοποιηθουν τα αποτελέσματα του διαλόγου. Δεν είδα κανέναν τότε απο τη Κυπρικη πλευρά να λέει ναι ή όχι πάνω στη πρόταση. Δεν είδα καμία αντιπρόταση δεν δεχόμαστε το τάδε αλλά προτείνουμε το δείνα. Και ερχόμαστε σε εξαγγελία προεδρικών εκλογών να ζητήσουμε συγκεκριμένες θέσεις.
Δεν είχα καμία κάψα να επαναφερω το θέμα. Ο μόνος λόγος που έκανα το σχόλιο ειναι όπως προανέφερα οτι έχω την αίσθηση οτι ειναι μια απόφαση που δεν θα τη χρεωθεί ένας πρόεδρος αλλά θα ζητήσει τη γνώμη της κοινότητας. Και μέχρι τώρα δεν εχει γίνει τίποτα απο τη πλευρά σας για να πεισθεί η κοινότητα.

V4LeRioN
V4LeRioN Day 2,084, 03:27

@blacksat Αυτο που ψήφισες μπόι

V4LeRioN
V4LeRioN Day 2,084, 03:35

@kaniballos Οο για το λινκ που σηκωσες με καλύπτει το σχόλιο του exohoriti. Νομίζω οτι ειναι ευκρινες οτι είμαι υπέρ της απελευθέρωσης της Κύπρου. Προτάσεις κάνω για να επιτευχθεί αυτο με τη μικρότερη δυνατή σπατάλη πόρων. Δεν πρόκειται να ενταχθω κάπου για να ειναι η φωνή μου επίσημη. Μην ανησυχείς όλοι μας εδώ πέρα διαβάζουμε και διαμορφώνουμε άποψη βγείτε και απαντήσετε λοιπόν και για τους άνενταχτους.

AstaldoTheVala
AstaldoTheVala Day 2,084, 00:04

v
Παιχνίδι γεωστρατηγικής παίζουμε. Χρειάζεται ρεαλισμός και ισορροπίες. Καλή συνέχεια.

THRAX and RUMELIAN
THRAX and RUMELIAN Day 2,084, 00:57

Καλή Επιτυχία

SotirisA
SotirisA Day 2,084, 01:36

Ψήφος. Καλή επιτυχία!!

CoMaNDaNTe GaLeaNo
CoMaNDaNTe GaLeaNo Day 2,084, 01:44

voted

LAOKRATHS
LAOKRATHS Day 2,084, 01:58

Voted !

F@nis
F@nis Day 2,084, 02:08

Σχετικά με την Κύπρο, δεν θεωρώ ότι ήταν ποτέ αξιόπιστοι απέναντι στην Ελλάδα. Πιο αξιόπιστοι ήταν οι Σκοπιανοί, οι οποίοι όταν είχαμε ΝAP μαζί τους και πόλεμο με τους Βούλγαρους, πρώτα περίμεναν τη λήξη της συμφωνίας και μετά μας άνοιξαν ΝΕ (μάλιστα αρκετές μέρες μετά).

Kaniballos
Kaniballos Day 2,084, 03:13

έχεις κανένα λινκ ρε F@ni από την ιστορία που βαρούσαν όλοι οι Μυρμιδόνες ενάντια στην Κύπρο που έχει mpp γιατί τους έφαγε ο τότε rejep το μπιφτέκι τους, να χορτάσω και εγ΄λίγη αξιοπιστία;

F@nis
F@nis Day 2,084, 03:23

Μάλιστα ο rejep πήρε ένα BH και έγινε πόλεμος. Μόνο αυτό έκανε ο rejep και κάποιοι όμοιοί του, για όλα τα προηγούμενα και επόμενα φταίνε οι Μυρμιδόνες.

V4LeRioN
V4LeRioN Day 2,084, 02:09

Voted...Καλή επιτυχία

Dimispirop
Dimispirop Day 2,084, 02:20

v

Chrisimos
Chrisimos Day 2,084, 02:50

Καλή επιτυχία

Pasok na goustaroume
Pasok na goustaroume Day 2,084, 03:16

Καλή επιτυχία

Arkant0s
Arkant0s Day 2,084, 03:55

voted

Καλή επιτυχία

Sinchronise
Sinchronise Day 2,084, 05:31

Καλή επιτυχία

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.