Ambient on/off

Join the new world

 

КИДА МЕ ОВА БОЛ НА ДИЈЕЛОВЕ

Day 2,064, 18:16 Published in Serbia Serbia by Predsjednik Republike SrBskeДолазим кући из кафане. Пун неких својих обавеза, проблема и проблема који то вероватно и нису. Здрав сам и прав хвала господу Богу и ја и моји најближи. Гледам као и свако од вас, где ћу и како ћу сутра, који рачун да платим сутра , а који прекосутра. Из кафане поред иде пјесма

Треба да легнем. Треба да се прекрстим. Не радим то одавно. Срамота ме је. Не смем. Било би то богохуљење. Псовао сам данас. Био сам у цркви, запалио свеће, циганка је тражила паре, а ја сам је напао зашта ће јој паре кад има да се фарба, била је плава. Будала, не она већ ја.Треба да се улогујем овде. Шта да кажем?

Ханибал

Урадио је шта је урадио и бар по мени саранио је Србију. Дозволите ми да објасним. Имамо ми сви нека своја схватања игре, живота, свега.

Игра је игра, ал је играју живи људи. Овај човек ми је убио било какву жељу да играм даље. Имам за себе и са једним и са 10 ресурса. А и да их немам, имам душу, имам жељу да притискам дугме БОРИ СЕ па шта нам драги Бог да. Имам иза себе јединицу која је мала али ломила многе битке. Имам иза себе људе који никада али никада један тенк од Србије узели нису. Имам 37 година, стални посао, имам пријатеље имам неки свој циљ у животу, имам неку животну школу коју сам завршио, 1001 ноћ у кафани, имам пријатеље полицајце, интелектуалце, имам крваве руке од посла, био сам комерцијалиста, трговац, возач, војник, добровољац, професор, приватник, радио као физикалац...

Био сам и ваш председник. Људи ме или воле или мрзе. Танак сам са живцима. Не замерам никоме.

Једно желим да кажем. Данас су на власти једни, а сутра други. Треба бити човек. Све је пролазно, само је Србија вечна, а вечна је док су јој деца верна. Свако погреши. Битно је да кад се сутра видимо да се можемо погледати у очи.

Имао сам доста сукоба овде, али кажемо некад шта мислимо, а још чешће оно због чега ће нам сутра бити жао. Први сам у томе. Ај да кажем најгори, штаћу таква ми нарав, ма колико се трудио, какав сам то најбоље знају моји родитељи, породица, окружење.

Никако да се вратим на игру. Може СЗР, УеС, АП, НСС... Извините ако сам некога прескочио, ево прескочио сам и сој рођени ДСС бити овакав ил онакав али ово је класична издаја. Зашто?

Можеш ти да се не слажеш са нечијом политиком, ниси од јуче, знамо се сви јако добро, верујте могу роман да напишем, али нема овде много изненађења. Људи се не мењају тек тако.

Ханибал је ушао у коалицију и после 10 дана је укапирао да су ти људи највеће зло Србије.

Да ли су ваши мозгови испрани?

Не желим да овде стављам неке своје логове, шта како и због чега, углавном мој ДСС спава, одавно. Углавном имали смо 2 изузетно проблематична члана и у 15 дана сам 2 пута дизао фрку, а знате ме какав сам и како је то прштало и на крају коалиција има свог кандидата ХАНИБАЛ а моја је теорија дај коалицији подршку без поговора. Зашто? Коалиција је скуп странака које имају исту идеологију и исти циљ, људи који мисле као и ти, само желе тај свој циљ да остваре овим ил оним путем. Оног момента када се идеологија буде разликовала, разићи ћемо се као људи. Ипак, имао сам информације као и увек са 1001 стране а и своје виђење ствари да је човек ту само због председничке медаље.
Никад ме моји извори, а поготову један који је срцем и душом Србин није изневерио и рекао НАЕБАЛИ СМО.

Знао сам. Рекао сам, ок, коалиција га предлаже, 2 стара члана ДСС и 2 моја пријатеља у ствраном животу из тог ДСС гарантују за њега, ок, нека иде, нећу да таласам, али нисам никад помислио на овако нешто.

Неће Србија пропасти без Владе, али ја вам искрено кажем као бивши председник који је био будан 20 сати и који је имао још 3 људи који нису спавали и још 10 радника рудара, то је људи моји минимум да ова држава функционише како треба, устанци, савез, координација,војска, удари, цивили....

Иначе има овде и нешто добро, може да вам маже очи колико жели али покрашће све паре, а шта је ту добро, добро је што нама и не требају те резерве, што кад кренемо сви као један кад нас поробе, а поробиће нас нам не требају плаћеници, а понајмање СРПСКИ плаћеници, ми одавно немамо војску већ плаћенике.
Да, плаћао сам и ја својој десној руци Ајсмену за војску, српску војску, када су сви наши устанци у плусу, све савезничке битке у плусу, за војску.

Да давао је Ајсмен све то њима у динар, није он крив, то је код нас тако, крив сам ја јер нисам рекао е данас не може 100 ил 1000 ил 100000 рсд нема потребе ал сутра кад Србија буде горела не да ћу да дам 100 већ 10000000000 е тад ора да има.

Можда сам погрешно рекао ЈА ал мислим на некога ко је председник. Ханибал је председник.

ХАНИБАЛ ИМА ОДГОВОРНОСТ, ДА БУДЕ ПРЕДСЕДНИК СВИХ НАС, ЗНА СА КИМ ЈЕ УШАО У КОАЛИЦИЈУ, А АКО ЈЕ ТОЛИКО НАИВАН, ОК, ПОГРЕШИО СИ, ПОСКИДАЈ ИХ, ЗАВЕДИ ДИКТАТУРУ, ОДРАДИ ПУЧ, АЛИ МОРА ДА СЕ ЗНА КО ВОЗИ ТРАКТОР, А ТО НЕ МОЖЕ ЈЕДАН ЧОВЕК, ТАЈ СЕ ЈОШ НИЈЕ РОДИО, СТАВИ СВОЈЕ ЉУДЕ ИАКО МИ НИСМО ГЛАСАЛИ ЗА ЊИХ, МЕХАНИЗМИ ТИ ДОЗВОЉАВАЈУ.

НИЈЕ МОРАЛНО, ПРАВЕДНО, АЛИ АКО ЈЕ ИСКРЕН У СВОЈОЈ НАМЕРИ, ПОСТАВИЋЕ ЉУДЕ О КОЈИМА МЈИ МОЖЕМО ГОВОРИТИ ЛОШЕ ИЛИ ДОБРО, АЛИ СВЕ ДОК ЧОВЕК МИСЛИ ДА САМ МОЖЕ ВОДИТИ ДРЖАВУ А МАСАДА МУ КЛАЊА ЈА СТВАРНО НЕ ЗНАМ ШТА ДА КАЖЕМ, А ИМАМ ОБАВЕЗУ И ОДГОВОРНОСТ КАО ВАШ БИВШИ ПРЕДСЕДНИК ДА НЕШТО КАЖЕМ О СВЕМУ ОВОМЕ.

УГЛАВНОМ ЖИВЕЋЕ ОВАЈ НАРОД, АЛИ УКЉУЧИТЕ МОЗАК И ДА СЕ РАЗУМЕМО НЕМАМ ПОЛИТИЧКЕ АСПИРАЦИЈЕ, МОЈ ПОСЛЕДЊИ ЦИЉ ЈЕ ИСПИУЊЕН СА МПП СА РУМУНИЈОМ И ДАНАС СУ МИ МАЂАРИ ОДРАДИЛИ ТО МОЈЕ СРПСКОРУМУНСКЕ СТРАНКЕ КОЈУ САМ ГАЈИО КРИШОМ ОД СВИХ И ТУ САКУПЉАО НЕКЕ СВОЈЕ ЉУДЕ С КОЈИМА ЋУ СУТРА ПОПИТИ КАД СЕ СВЕ ОВО УГАСИ, СТРАНКА КОЈА ЈЕ ИМАЛА 10 ЉУДИ И АПСОЛУТНО НИКАКВИХ ПОЛИТИЧКИХ ПРЕТЕНЗИЈА НА ПОЛИТИЧКУ СЦЕНУ СРБИЈЕ. ЈЕР СЕ ЧАК НИСАМ НИ КАНДИДОВАО НИТИ РЕКАО БРАТУ ЕДЛД Е НЕМОЈ ДА ЗАБОРАВИШ, УШАО ЈЕДАН АЛИ САМО ЈЕДАН И ОДРАДИО. ЕТО КОЛИКО САМ ПРОРАЧУНАТ.

ХАНИБАЛ НАС ЈЕ СВЕ ПРЕВАРИО, НАЈГОРЕ МОГУЋЕ. ПУЦАЋЕ ОВАЈ НАРОД, ИМАМ ЈЕДИНИЦУ И ЉУДЕ КОЈИ НИКАДА НИСУ УЗЕЛИ ДАЛЕКО БИЛО ДИНАРА, МАСА ОД ЊИХ СУ РУМУНИ, А ТАКВИХ КАО МОЈА СИГУРАН САМ ИМА БАР 100 ПУТА ВИШЕ
ХАНИБАЛЕ, НЕ МОЖЕ ЈЕДАН ЧОВЕК СЕБИ ДА УЗМЕ ЗА ПРАВО ДА ДРЖИ ПАРЕ, ИАКО ЈА ЗНАМ ДА ИХ НИКАД НЕЋЕШ ВРАТИТИ, АЈДЕ ДА КАЖЕМ ДРЖИ, ДОК СЕ ВЛАСТ НЕ ПРОМЕНИ, НИЈЕ ТИ ИХ ЂЕД ОСТАВИО И НА СТРАНУ ШТО ДА СМО ПРАВИ СРБИ ТЕ ПАРЕ НЕ ТРЕБАЈУ СРПСКОЈ ВОЈСЦИ, ПРАВЕ СРПСКЕ ЈЕДИНИЦЕ ИХ НЕ УЗИМАЈУ, НЕКА СУ ТИ НА ЧАСТ И ПАРЕ И СВЕ ШТО СИ СЕБИ УЗЕО ЗА ПРАВО.

ЖИВЕЋЕ ОВАЈ НАРОД. ПЕВАЈ СРБИЈО ЗЕМЉО ЈУНАКА!
ЂЕ КОМЕНТАР?

ЂЕ КОМЕНТАР?

ЂЕ КОМЕНТАР?


ЗА КРАЈ НЕ МОГУ А ДА НЕ ОСТАВИМ ОВО, ДОК ЈЕ ОВАКВИХ КОМЕНТАРА ЗНАМ ДА ОВАЈ ЧЛАНАК НИЈЕ ЗАЛУД ПИСАН
 

Comments

Gradiste10
Gradiste10 Day 2,064, 18:31

slazem se,moras moci da pogledas ljude u oci o7

White.Owl
White.Owl Day 2,070, 17:26

We've gathered the war to help his friend in Romania. I asked myself but also for others who asked me to go to

http://i.imgur.com/L1xEdTo.jpg

I'm really sorry that you did earlier judgment

VOODOO ePOPEYE
VOODOO ePOPEYE Day 2,064, 18:56

o7

Gambino_SSSS
Gambino_SSSS Day 2,064, 19:08

КИДА МЕ ОВА БОЛ НА ДИЈЕЛОВЕ

http://www.erepublik.com/en/article/-1-2291528/1/20

ЂЕ КОМЕНТАР?

BangIades
BangIades Day 2,064, 19:09

Bio si u pravu kada si rekao neka nam je Bog u pomoci ovaj mesec.

Zadovoljstvo je igrati sa tobom ovu igricu. o>

Predsjednik Republike SrBske
Predsjednik Republike SrBske Day 2,064, 19:20

Опозиција јеси, мени, мојој идеологији, али те никада тебе и твоје ставове нисам схватао лично, било би болесно да је другачије. Никада нисмо били у истој партији, али сам са тобом и ти самном делио ставове и чак понекад неке ствари који се не деле са другом страном, хмм другом страном, али сам те увек гледао као неког ко овој Србији жели добро. Имам пуно оних који не да ме не воле, него ме мрзе, али и јако пуно оних са којима сам радио и радићу за боље еСрбији сутра.
И којима верујем, који сте ми свашта причали ви мени и ја вама и никада то нисам злоупотребио нити је мене један такав пријатељ изневерио и док је таквих борићу се искрено и од срца.

СРБИЈА ЈЕ ВЕЧНА ДОК СУ ЈОЈ ДЕЦА ВЕРНА!

Kiza No Sleep
Kiza No Sleep Day 2,064, 19:12

Dobar text.
Videcemo koliko ce imati efekta.

o7

mcmoox
mcmoox Day 2,064, 19:12

MCMOOX je bio ovde !!!!

MakiOpaki
MakiOpaki Day 2,064, 19:19

U principu se slažem sa svim što si napisao ...o7

PRC PRC PRC
PRC PRC PRC Day 2,064, 19:26

Ђенерале упао си у лоше друштво.
И не знам како твоја идеологија може бити иста са странком која је довела толико турака у Србију.
Турци гласају за њу на изборима као и ти, па се фактички налазите на истој страни.

mcmoox
mcmoox Day 2,064, 19:29

i mene ova turska strana szr čija je to evidentno partijska politika jako buni ...

PRC PRC PRC
PRC PRC PRC Day 2,064, 19:31

Cisto da se malo podsetimo http://www.erepublik.com/en/article/-1-2282382/1/20

mcmoox
mcmoox Day 2,064, 19:36

nema ih puno, samo 110 😃

plus ostali koji nisu Lazokrate ....

SZR treba sahraniti sada, ovo je njihov kandidat koga su oni doveli na vlast 😃
na grob posle dovesti psa da podigne nogu i zalije balije 😃

Predsjednik Republike SrBske
Predsjednik Republike SrBske Day 2,064, 19:38

Има и претходни чланак о колонијама и "колинијама" изгледа да ниси био тамо

zigazaga
zigazaga Day 2,065, 03:31

onda jos samo splj i odstranili smo kancer!!1
onda mozemo u prosperitet i da stvorimo jedan raj na serveru!!1

Galaktik0s
Galaktik0s Day 2,065, 03:41

''nema ih puno, samo 110 😃

plus ostali koji nisu Lazokrate ....''
Овдје си поштено исп'о лицемјеран. Па човјече Божији тебе су подржали ови из ск=У=па гдје је трећина странке странци, велика већина тих странаца су Турци и 'рвати.
Ил' можда има разлике између Турака из СЗР и Турака из Заједно? Мсм ако ће Турцима алтернатива бити опет Турци не видим поенту ове крађе што је ханибал починио.

Predsjednik Republike SrBske
Predsjednik Republike SrBske Day 2,064, 19:36

Чему демагогија?

Ајде испричај сада свима, када сте ме звали на канал СЗР, НСС,АП као је било, колико је трајало.

2 минута колико се сећам.

Причаш о лошем друштву, ја стојим и дан данас иза њих, тих које сада пљујеш, па и иза тебе!

То је била најбоља могућа екипа која је стајала иза мене и ја иза њих!

А ти што глумиш нешто што ниси из само теби знаних разлога, не причам о промени страна већ што једну српкињу, даму, у крајњем случају колегиницу овде ма како то глупо звучало вређаш на најпримитивнији могући начин, то је твоја стварр и што сам ја једини који свима њима дан данас говори, ма пустите га људи, добар је човек, ал уватило га неко лудило то је већ мој проблем. Да имао сам нешто конретно протви тебе, то сам јавно написао, веруј болела ме је сва она преписка са тобом која је претходила оном чланку, али никада ништа нисам радио испод жита и никада овде нисам имао било каквих својих личнох интереса и знам да ти је то итекако јасно.

А ти не знаш да си се између осталог накачио и човеку из Државне Безбедности, е и то знам и и на томе радим, мој ађутанте и мој брате и моја несрећо

PRC PRC PRC
PRC PRC PRC Day 2,064, 19:49

Slozili se jesmo, nesporno. Ali sada je SZR turska ambasada u Srbiji.

Da je dama ne bi klela okolo ko vestica http://prntscr.com/1fo50o

A za te DeBe, paobrance i cudesa me zabole, i mi konja za trku imamo : )

Backoovan
Backoovan Day 2,064, 23:15

Kad procitam te neke stvari ne znam da li da se smejem ili da placem...
Podsecate me na neku decu koja su nekada davno igrala klikere posle casova ispred skole, pa se onda zavadila i podzapala i na kraju se cela prica svela na prepucavanje ciji je tata ili brat jaci..
A moj tata je policajac, a moj tata je vojno lice, a moj brat je bokser, a moj stric je mafijas... I onda dodje uciteljica i svima otegli usi sto su se zamazali u blatu ko prasci... Zlatna je uciteljica..

Predsjednik Republike SrBske
Predsjednik Republike SrBske Day 2,065, 03:12

Ma nema on sukob samnom nikakav, nego sa jednim likom iy moje partije koji je uy to 5 puta veca budala od mene xD i u krajnjem slu;aju i treba da me bas briga

Arn.Magnusson Day 2,064, 19:34

Comment deleted

Arn.Magnusson
Arn.Magnusson Day 2,064, 19:35

U principu me ne zanima da li ce ih vratiti ili ne. Cak bolje da ih ne vrati,mozda pijavice raskace sisaljke i odu. Ma nek ih donira Hrvatima na org. Bolje je nego da idu tamo gde su isle toliko dugo. I btw recenica "НИЈЕ ТИ ИХ ЂЕД ОСТАВИО" vazi i za Hrcka i ekipu pa se oni ponasaju kao da njima jeste ostavio.

Hanibal LA
Hanibal LA Day 2,064, 19:49

samo neka ljudi procitju komentare u GAmbinovom clanku...nista vise

drugOstoja Day 2,064, 20:23

Comment deleted

Predsjednik Republike SrBske
Predsjednik Republike SrBske Day 2,064, 22:21

A mogu na primer i tvoje komentare da pročitaju

http://prntscr.com/1ffl0t
http://prntscr.com/1fflx2

Kheshig
Kheshig Day 2,064, 19:39

ХАНИБАЛ ИМА ОДГОВОРНОСТ, ДА БУДЕ ПРЕДСЕДНИК СВИХ НАС, ЗНА СА КИМ ЈЕ УШАО У КОАЛИЦИЈУ, А АКО ЈЕ ТОЛИКО НАИВАН, ОК, ПОГРЕШИО СИ, ПОСКИДАЈ ИХ, ЗАВЕДИ ДИКТАТУРУ, ОДРАДИ ПУЧ, АЛИ МОРА ДА СЕ ЗНА КО ВОЗИ ТРАКТОР, А ТО НЕ МОЖЕ ЈЕДАН ЧОВЕК, ТАЈ СЕ ЈОШ НИЈЕ РОДИО, СТАВИ СВОЈЕ ЉУДЕ ИАКО МИ НИСМО ГЛАСАЛИ ЗА ЊИХ, МЕХАНИЗМИ ТИ ДОЗВОЉАВАЈУ.

x2

MilosVojinovic
MilosVojinovic Day 2,064, 19:43

Довели смо Нерона на власт. За ово што сада Ханибал ради крива је опозиција, пре свега УеС, јер се није могло прећи преко личних анимозитета. У називу странке им стоји Уједињена еСрбија- а нису били спремни повести еСрбију ка уједињењу, бити перјаница истога. Уместо тога- били су главни кочиони елемент преузимања власти од стране опозиције, и омогућили овоме све што сада ради... Не може се кривити оболели за болест. Крив је лекар који одбије да га лечи. За све ово што се дешава- одговорност сносе и опозиција и позиција. Па "памет у главу" за убудуће. Подсећа ме све ово мало на она времена инквизиције- када су лудаци спаљивали људе "за њихово добро, да им прочисте душе". Умоболни и здрави људи немају исте перцепције морала, етике, добра и зла... Па тако и сада. И попут онога лудака Нерона који је хтео из пепела да сагради Нови Рим, па после за то окривио хришћане- верујем да ће и овом нашем "Нерону" сутра неко други бити крив за "зилион" ствари погрешно учињених данас. Ко зна, можда крене и са причом како су му "хаковали" налог...

Hanibal LA
Hanibal LA Day 2,064, 19:50

pa je l' ti to govori kakva nam je Srbija. Uzmimo da sam ja los...to ovoj Srbiji nije dovolljno da se ujedini i da me shebe.

PRomijenite to!

MilosVojinovic
MilosVojinovic Day 2,064, 19:54

Није довољно. Ал сада хоће- чим се створе услови за импич. Ал боље икад него никад. Него не прави више глупости у међудржавним односима, а са новцем ради шта хоћеш!

Predsjednik Republike SrBske
Predsjednik Republike SrBske Day 2,064, 20:06

Није крив УеС, није крив СЗР, није крив АП, СПЛ, ДСС криви смо сви ми. Себе сматрам једним од криваца, а зашто објаснио сам у чланку. Можда и највећи. И рећи ћу још нешто, рекао сам, ок, нека вам га, нећу по први пут писати чланак, бацићу 3 шаута, ал нека нам је Бог у помоћ, ал ако нешто заебе, нисам настран ал рекао му је и Српковић шта ћемо да му радимо, и ево га чланак. По први пут за 4 године нисам послушао себе и 1001 свој извор и ево погрешио сам, ја сам лично крив али некада једноставно ако си део групе и ако група мисли другачије а ако се сматраш делом групе мораш да се приклониш већини.

Излазио сам из ДСС, из Србије, гањао турке..... У ДССу јурио вештице у коалицији, реко ајде једном да не таласам и заебо сам, да сам таласао не би било овако.

А можда би било још горе са овим другим, ко зна, мада тешко.

zigazaga
zigazaga Day 2,065, 03:39

sve stranke imaju problem sa aktivnoscu igraca, em je igra dosadila, em su ljudi istroseni, em se rad nikad ne ceni dovoljno... tako i UeS...

u opoziciji postoje dva potpuno razlicita koncepta, deo opozicije se opredeljuje za 'crne liste', za 'liste nepodobnih', za 'obracun sa povlascenima' i sl - i ja bih poverovao u sve to kada bi ti isti koji se za to zalazu, te arsine primenjivali na svojim redovima.
Ali, to je nemoguce, jer su samo oni ispravni, samo oni normalni, svi ostali su nenormalni i losi 🙂

Nagrade! A, ne kazne!
Spiskovi za pomoc, a ne psikovi za odstrel!
Sargarepa! A, ne stap! 🙂
Srbija! A, ne sujeta! 😛

treba pohvaliti kad se ok radi.
Treba prihvatiti dobar sistem... npr, eto, igajunior i crni lovac su napravili neki sistem u MeS-u, svako ko ih nasledi, pokaze mu se sistem, i on preuzme isti, bez komplikacija...

Tako i u ostalim ministarstvima treba da se prihvati sistem koji ce da funkcionise bez obrzira ko je CP, i da li je prisutan 20h dnevno.
Onda ce i da splasnu ove pljuvacine.
A, ne, jalova reforma kod svake promene vlasti...

p.s.
http://prntscr.com/1fmd0h

šta na kraju reći... osim, veliki državnik i vizionar... 😁)

http://www.erepublik.com/en/article/-1-2043099/1/20

Sever Vetrovnik
Sever Vetrovnik Day 2,065, 13:26

Откуд УеС, ни крив, ни дужан, испаде одговоран сад за ово? Нисмо само ми у опозицији, па да кажемо да је од сад опозиција сложна, да се иде с једним кандидатом, и сви да слушају. Или обрнуто, да кажемо свима да опозиција мора има 3 кандидата, и онда буду три. : ) А ево и примера да није све црно-бело: http://prntscr.com/1flniu : )

MilosVojinovic
MilosVojinovic Day 2,065, 13:58

@Sever Vetrovnik Сматрао сам пре свега УеС у тренутку док сам писао овај коментар. Из следећег разлога. НСС је моментално пристао на импич Ханибала. Само Србија (ПП) ми је одговорила да они у принципу не подржавају било чији импич. Тада сам то гледао као покушај очувања коалиционог капацитета. Тада сам и ПП-у УеС-а и Lord.Omega-и послао поруку инг молећи их да УеС буде она сила која ће ујединити опозицију, да буде перјаница уједињења. Сматрао сам да ако се НСС и УеС сложе- неће бити проблем мало "погурати" трећег коалиционог партнера у правом смеру (Само Србија) и да ће посао уједињења опозиције бити финализован. И сам знаш колико сте на протеклим ЦП изборима, при подршци ЦП кандидатима, као опозиција били јединствени? Ту нема говора о јединству. Међутим, на чету ми Омега јасно стави до знања да су лични анимозитети између УеС-а и СПЛ-а непремостива препрека. Спремни су и даље толерисати Ханибала, зато што уз Мукса долази и кадар СПЛ-а на власт. Последице видимо... Међутим, сада повлачим реч -"пре свега УеС"!!! Сада ми је јасно да Само Србија не би подржала импич ни у том случају. Читајући лог који је Ханибал објавио, његов разговор са desert hamster- ом, све је постало кристално јасно. "Људи који имају потенцијал" (СС), кандидатура човека из редова СС, обећано враћање државног новца уколико нови ЦП буде из редова "људи од потенцијала" итд... Ханибал је у првим данима власти показао да је човек којим је могуће манипулисати. Да је од старта имао ово у плану, неке његове реакције у погледу спољно-политичких односа не би биле толико емотивне. Затим му прилазе "људи од потенцијала", убацују му одређене идеје "у главу", одбијају импич јер је позив за њега био преран, пре свега овога, надајући се да ће на новим изборима управо они однети победу након свега овога- Ханибал им по договору вратити новац (један део, верујем да је део требао бити- и јесте- дат Ципелићима)- и власт преузета и срушен СЗР без неких већих турбуленција. Е сад, што се Ханибал мало "заукао"....

MilosVojinovic
MilosVojinovic Day 2,065, 14:02

Мени је можда налог стар 8-9 дана, али ми политика у РЛ није страна, и можда сам у заблуди али ћу ипак остати при њој, јер је моје скромно мишљење- и то потписујем- тренутно стање= Само Србија + Hanibal LA....

Hanibal LA
Hanibal LA Day 2,064, 19:45

"Иначе има овде и нешто добро, може да вам маже очи колико жели али покрашће све паре, а шта је ту добро, добро је што нама и не требају те резерве, што кад кренемо сви као један кад нас поробе, а поробиће нас нам не требају плаћеници, а понајмање СРПСКИ плаћеници, ми одавно немамо војску већ плаћенике."

sve si rekao.

a sto se para tice, Hanibal niti je kad kome ukrao, niti imam u planu. Moj obraz je mnogo skupa stvar. Sve sto sam imao, dao sam drugima is ve sto radim, radim za druge, one koji ostaju ovdje.

Pare nece biti bracene na drzavne racune kako bi lesinari otkidali dio po dio.

Ja sam dao prijeflog, izglasajte postenog covjeka, bez mrlje i vraticu drzavi pare, ako ne, ja ih podijelih bebama. CP sam, mogu da raspolazem tim parama kako god hocu, imam legitimitet za to.

Kheshig
Kheshig Day 2,064, 19:51

A ko si ti da odlucujes ko ima govnjivu mrlju na svojoj cipeli?

Hanibal LA
Hanibal LA Day 2,064, 19:55

to cete vi odluciti, akda prestanete pljuvati onog ko vas vodi i kada ga zdusno podrzite u naumima...

Kheshig
Kheshig Day 2,064, 20:00

Ja cu prvi da pljujem onog za kog smatram da imam osnovanog razloga za tako nesto. Tvoja vlada koju SI TI LICNO SASTAVLJAO je napravila sranje u savezu, a zatim ste se proslavili sa onih cuvenih 500.000 dinara koji su zavrsili ko zna gde... Ti si se kandidovao ispred SZR sa namerom da sprecis prodaju CS-a. Niko tebe nije sabotirao do tvoje vlade licno, za koju imas odgovornost. Postujem sto si potopio SZR, ali si uradio gomilu stvari koje nisu uopste za pohvalu. Sad ces da glumis imperatora do kraja mandata i da se igras drzavnika... ne znam koliko je to dobro za "gradjane Srbije".

MilosVojinovic
MilosVojinovic Day 2,064, 20:10

@Hanibal LA Колико год ово био виртуелан свет- ипак не можеш очекивати сценарио из романа неког, или приповетке. Када кажеш "онога ко нас води" мене одмах асоцираш на Домановићеву приповетку "Вођа"- која прича о слепцу који је водио колону људи за собом и одвео их право у провалију. И ти још увек не капираш да не водиш никог, у ствари- верујем да имаш неколицину пратиоца у свему овоме, али не водиш народ. Нису ти еСрби баш попут оних пратиоца из приповетке....тренутно си вођа pro forme, ето још увек си званично на челу еСрбије до прве прилике за сменом, али те нико више као таквог не доживљава. То је само још једна заблуда у твојој глави, још једна- поред ове да ћеш на овај начин учинити нешто боље. Промене ћеш свакако донети и донео си... али ништа на боље не иде...живи били па видели...

MilosVojinovic
MilosVojinovic Day 2,064, 19:52

Ма узми те паре и носи их куд 'оћеш! Него немој се спрдати са Србијом... Покрећеш закон о МПП са Шпанијом, па закон о МПП са Португалом, па НЕ на Шпанију. И сада само реци како је то за "добро грађана еСрбије". Узми све и голд, све и динар, не требаш царе никада ништа вратити- само путуј игумане. Свој траг си оставио. Шта се само око новца вртите? Новац је овде најмањи проблем.

Hanibal LA
Hanibal LA Day 2,064, 19:57

Procitaj zadnji predjsednicki clanak is ve ce ti biti jasno. Eno ga, Top1 u Srbiji. Dok Srbiju ne svedemo na orriginalne regije i dok je ne srozamo na dno, necemo je ni moci uzdici, jos jacu i bolju i necemo nikad otjerati gamad koja se nakupila, zajahala i nece da sjase...

MilosVojinovic
MilosVojinovic Day 2,064, 20:02

Као што рекох- српски Нерон. Qute: " i necemo nikad otjerati gamad koja se nakupila, zajahala i nece da sjase... " - подсећа те то на неког? Само "гамад, зајахала" уместо pluralis претвори у singularis.

Predsjednik Republike SrBske
Predsjednik Republike SrBske Day 2,064, 22:41

Koju "gamad"?

Onu koju si cimao za podršku?

Koliko si ti.... ma neću, ne zaslužuješ čak ni to.

Gavra Munja
Gavra Munja Day 2,065, 01:32

Hanibale, odakle tebi pravo da cenis ko je dobar a ko los? Pa prema trenutnom stanju, od tebe nema goreg, opustosio si drzavnu kasu, a to su pare svih gradjana, ne tvoje, iako si predsednik, vec svih, i beba, i starih, i politicara, i vojnika. Najmanje od svega su tvoje i tvojih americkih pajtasa. Da ima i malo pravde, popio bi bananu instant, a sve pare koje si uzeo bile bi vracene tamo gde i pripadaju. Odakle tebi pravo da isterujes svoju verziju pravde? Predsednicka fotelja nije dzelatska. Ti nisi ni sudija ni dzelat, vec vodja, mozda je trebalo tako da se ponasas. Iako se generalno nikad ne slazem sa djenerlom, ovog puta je potpuno u pravu.

Predsjednik Republike SrBske
Predsjednik Republike SrBske Day 2,064, 19:56

Ко си ти да држави даје ултиматум, не ти као ти лично, већ ти као појединац!

Јеси изабрао људе? ЈЕСИ!

Да ли би без њих дошао ва власт? НЕ

Да ли мислиш да си погрешио, тј да ли си у међувремену схватио своју грешку?

Ја лично мислим да је све ово твој јако добро смишљен план, али то је моје лично мишљење, а ако грешим, онда нека ми Бог опрости, ти не мораш нити ми је то потребно, али онда мораш ако си искрен у својој намери да нађеш своје људе којимја верујеш и који су способни, да ти помогну да изгураш свој мандат часно, поштено и у крајњем случају одговорно.

Ако их немаш, онда си у најмању руку неозбиљан и свима овде просипаш празне приче, ајде сад, покажи свој патитизам, искрене намере, одговорност, покажи свима онима који су ти указали поверење а и онима који нису јер си председник свих грађана Србије да си дорастао својој функцији и оповргни ме и моје мишљење да си овде само због жеље за председничком медаљом.

Hanibal LA
Hanibal LA Day 2,064, 20:06

Ti dobro znas da ja nisam neozbiljan. Drugo, ti i ja ovu igricu vidimo druhacije. Ja je gledam onako, kako jeste, kao igricu, ti si malo dublje u svemu tome..al' nebitno.

Ono sto je poenta jeste, da ako ja odradim mandat, 5-og ce sve da se vrati na staro, isti onaj sljam na politickoj sceni Srbije, prepucavanja, pljuvacina, kradje, podmicivanja, prodaje Srbije i sl.

Ja odgovorno tvrdim, ovo sto radim je jako lose i stetno je za Srbiju, al' dok ne razorimo Srbiju, necemo moci ni da je uzdignemo iz pepela, jacu i bolju.

Predsjednik Republike SrBske
Predsjednik Republike SrBske Day 2,064, 20:27

1. ИМАШ ПРАВО НА СВОЈЕ МИШЉЕЊЕ
2. ИМАШ ПРАВО ДА ГУРАШ СВОЈ ЦИЉ
3. БУДИ ЧОВЕК ПА ГА ОБЕЛОДАНИ И ГУРАЈ
4. НИСАМ ВИДЕО РАЗАРАЊЕ СРБИЈЕ У ТВОМ ОБРАЋАЊУ НАРОДУ НИТИ МЕНИ КАДА СИ ТРАЖИО ПОДРШКУ ЗА ПРЕДСЕДНИКА, ИМАМ ПОТРЕБУ ДА ТИ СВАШТА КАЖЕМ, ЈАКО СЕ СУЗДРЖАВАМ, АЛИ СРБИЈА НИЈЕ НИКАДА БИЛА У ВЕЋЕМ ПРОБЛЕМУ, ОВО ЈЕ КЛАСИЧНА ИЗДАЈА И ЈА КАО БИВШИ ПРЕДСНИК МОРАМ ОВАКО ДА ТИ СЕ ОБРАЋАМ, НЕ ЖЕЛИМ ДАЉЕ ДА КОМЕНТАРИШЕМ, ЧАК НИ ПРИВАТНО ЈЕР НЕ ЗАСЛУЖУЈЕШ ЈЕДНО СЛОВО, УЗМИ ЦАРЕ ПАРЕ И ИДИ ШТО ДАЉЕ, УЗЕО СИ МЕДАЉУ, НАСАНКАО СИ НАС СВЕ ИДИ И УЖИВАЈ

Mire tica Feniks
Mire tica Feniks Day 2,065, 00:42

Nemas prava da pare maznes, nisu tvoje!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.