Ambient on/off

Join the new world

 

Нови Видовдан - Нови народни договор!!!

Day 2,046, 16:23 Published in Serbia Serbia by Optimum capacitatem
НОВИ НАРОДНИ ДОГОВОР - ИМАШ ЗА КОГА!Добар дан даме и господо, другови и другарице, браћо и сестре.... добар дан Срби!
Сабор ДВЕРИ, одлучио је да се обрати народу поводом ''новог народног договора'' који управо износимо пред еСвет и на крају - поводм уласка, једног од нашег саборца у конгрес еСрбије, па самим тим и поводом поделе коју правимо за све наше чланове, као и све остале еБебе и које нису члан нашег покрета, од свих 5 златника које смо добили од медаље.Као што знате, већ смо се раније огласили уочи реорганизације сабора и повратка у борбу за живот еСрбије, пре десетак дана. Направили смо том приликом поделу и одлучили смо да то урадимо опет, са циљем да нам се што више сабораца придружи у тој борби, коју без вас нећемо добити!
На политичку сцену еСрбије наступамо са новим народним договором, који подразумева 4 кључна става сабора еДВЕРИ према националној политици еСрбије, која инхерентно срља у пропаст.
ДЕПОЛИТИЗАЦИЈА ВОЈСКЕ

Нови народни договор, подразумева деполитизацију војске - у циљу да не могу појединци да буду уједно на челу владајућих партија, паралелно и на челу великих војних јединица - под изговором како ето ‘’играју два модула''. Оваква ИГРА је нерационална за ЖИВОТ еСрбије, из простог разлога што је злоупотребљен положај ВОЈНОГ АУТОРИТЕТА, ради остваривања политичких а још горе и личних интереса, тих истих, двомодалних појединаца.

ОРГ ''ТИТАНИ'' - ТИТАНИМА

Друга тачка, уједно и најсветлија, новог народног договора, јесте везана за титане еСрбије и поклапа се и са економском и социјалном политиком наше земље, а то је враћане такозваног ОРГА ''Титани'' у руке којима то и припада - Титанима еСрбије!

Суверенитет овог договора, јесте што смо у свакој тачки синтетизирали најважније проблеме многих играча који се у њој и помињу. Народни договор не подразумева једнострану одлуку старешинства еДВЕРИ, већ непрестану интеракцију коју развијамо како и са еБебама, тако и са еТитанима.


ПОНАШАЊЕ И ПОЛОЖАЈ У САВЕЗУ

Што се тиче спољне политике, еДВЕРИ одају признање великом доприносу, претходних политичких креатора наглашавамо САМО у смислу ефективног одабира савеза, али нажалост, иза кога се опет крије латентни смрад личне политичке користи, који планирају да остварују кроз разне реформе у савезу и доношења нових ''ВЕТА''.


НЕЕФИКАСНА ДРЖАВНА ПОТРОШЊА

еДвери и нови народни договор указују на неефикасну експанзију новца алоцирану ка неефикасној потрошњи као што су тренинг удари и нестратешки ратови (разлоге овакве војне политике не бих наводили, јер је то нова и шира тема, коме и зашто то одговара?).

УТИЦАЈ НА ТРЖИШТЕ НОВЦА И МАКРОЕКОНОМСКИ МОДЕЛ ''САВРШЕНЕ КУПОВНЕ ДИСКРИМИНАЦИЈЕ''

еДвери износе модел ''савршене куповне дискриминације'' које показују, за разлику од водећих чланова МеС-а, да се ипак добром организацијом може утицати и на ПОНУДУ, а и на ТРАЖЊУ новца на маркету као и на увећање мултипликације, која подразумева бржи обрт средстава на орговима, односно мањи број дана потребних да се увећа (мултипликује) вредност коју тренутно оргови поседују.

УВОЂЕЊЕ И УЛОГА ДРЖАВНОГ еРЕВИЗОРА

еДвери и нови народни договор показју значај на улогу државног еРевизора, који треба да буде након сваког избора заједнички одређен тим састављен како из владајуће коалиције тако и из опозиционих странака, тако да не би дошло до злоупотребе положаја, са једне, и саботирања рада владе, са друге стране. Улога еРевизора била би тачно праћење новчаних токова на тржишту новца, на нашим државним орговима, која НЕ ЗАХТЕВА уједно и приступ оргу, већ само прати да ли је дошло до сумњивог одлива новца. За оне који не знају то се тачно може одредити преко 4 вредности: тренутног стања на рачунима, крајног стања на рачунима, број обрта на тржишту новца, и купопродајним девизним курссом, који је на срећу увек стабилан.


ЗАБРАНА ПРОДАВАЊА ДРЖАВЉАНСТВА

еДвери и нови народни договор, дају велики значај овој политици у циљу подруштвљавања наших еГрађана као и забрану прилива страних држављана, који само нарушавају државни просперитет - просперитет који смо САМИ без њих градили, да би сада, због неколицине који имају право да им одобре приступ (опет из личних интереса) уживали мањи удео у нашим крваво стеченим богатствима.

''МЕДИА МОГУЛ'' ПРОЈЕКАТ

еДвери су такође покренуле иницијативу ''Медиа Могул'' пројекта у циљу зближавања и напретка наших нових еНовинара. Чак и у оваквоме добронамерноме пројекту, нашли су се појединци којима то није одговарало (не залазимо у то да ли због политичких интереса или личних итереса, којима овакви народни пројекти представљају ''конкуренцију'' њиховом вотерс куповном клубу...), који су се сами поставили као препрека на путу журналистичког развоја еСрбије под изговором како ''врбујемо'' остале играче и како ''кршимо'' њихов страначки кодекс, који су подсећам, сами донели - и иза чијег се манифеста слоге, опет крије онај латентни смрадић доласка и опстанка на власти. Нећу именовати ове (не)људе, сами ће се верујем пронаћи, а имаћемо прилике да их видимо како се масовно оглашавају у коментарима.ХВАЛА ВАМ! НА НАС ЈЕ РЕД!

еДвери одају велику захвалност ''Српској Народној Одрбани'' што нам је једина, несебично без икаквог ''ултиматума'' изашла у сусрет и пристала да преко њих, пошаљемо нашег саборца Жмита у конгрес, чије злато (од медаље) одлучисмо НЕСЕБИЧНО преточити у опште народну поделу тенкића квалитета 7 и хлеба у вредности од 500 здравља - као поруку, да нисмо сви исти и да не занима све само лична добит (а највећа иронија свега, јесте што је ово само игрица).
Такође хвала, играчу Stealth Line и војној јединици MU Vendetta. На донацији од 5 златника, који су такође преточени у тенкиће, ради помоћи еБебама.

Свако ко буде оставио коментар у коме пише број гласа, предплате и скриншот разгласа добија поделу! Под условом да је српски држављанин!
СМАТРАМО ДА СМО КРОЗ ИЗЛОЖЕНЕ ТАЧКЕ ПОГОДИЛИ САМ ЦЕНТАР НЕГАТИВНИХ ЗБИВАЊА KOJИ ПРЕТЕ НАШОЈ ЗАЈЕДНИЦИ, ПА ПОЗИВАМО СВЕ еСТАРИЈЕ ИГРАЧЕ ДА ПРЕГАЗЕ ПРЕКО СВОГ ''еПОНОСА ИСКУСНИХ ИГРАЧА'' И ДА ПРУЖЕ ПОДРШКУ НАШЕМ МЛАДОМ ПОКРЕТУ, КАО ШТО СУ ЊИХОВИ САБОРЦИ ТО ВЕЋ УЧИНИЛИ!
АКО ВАМ СМЕТА - ЗНАЈТЕ, ИМАТЕ ЗА КОГА - ЗА НОВИ НАРОДНИ ДОГОВОР И ТАЧКА. 

Comments

Optimum capacitatem
Optimum capacitatem Day 2,046, 16:29

Нови Видовдан - Нови народни договор!!!
http://www.erepublik.com/en/article/-1-2283010/1/20
ИМАШ ЗА КОГА - ЗА ДВЕРИ И ТАЧКА.

Optimum capacitatem
Optimum capacitatem Day 2,046, 16:30

Нови Видовдан - Нови народни договор!!!
http://www.erepublik.com/en/article/-1-2283010/1/20
ИМАШ ЗА КОГА - ЗА ДВЕРИ И ТАЧКА.

Optimum capacitatem
Optimum capacitatem Day 2,046, 16:30

За разглас 🙂

Stealth Line
Stealth Line Day 2,046, 17:54

v23 / s21

Bumbalo
Bumbalo Day 2,047, 13:41

Molim za RT, u pitanju je nagradna igra! https://twitter.com/_Zxenox/status/350709502854696961

Kralj Vladislav
Kralj Vladislav Day 2,046, 16:39

в4/суб9 + шут о7 не треба подела !

Nerazuman Lavirint
Nerazuman Lavirint Day 2,046, 16:42

Срећно о/

Armando Maradona
Armando Maradona Day 2,047, 13:37

tužiću te straletu 😛

Nerazuman Lavirint
Nerazuman Lavirint Day 2,047, 13:40

Можда ниси обавештен, ја сам нови врховни вођа СПЛ-а.

Чланови ме обожавају, остаћу забележен као Лавиринт Величанствени, а мој мандат ће бити упамћен као период опште среће и благостања.

Страхињић је прошлост.

Armando Maradona
Armando Maradona Day 2,047, 13:42

brt, danje je lestra!

deki91
deki91 Day 2,047, 18:04

фараон величанствени \o/

MarkovicCZ
MarkovicCZ Day 2,046, 16:44

v6 sub11 ne treba podela 🙂

Knez resavski vojvoda
Knez resavski vojvoda Day 2,046, 16:49

v10 sub 13

o7

Petar Kovacevic 96
Petar Kovacevic 96 Day 2,046, 16:58

13/14

bernoldi_salieri
bernoldi_salieri Day 2,046, 17:01

Ратници еСрбије регрутују играче до 30. левела.

✯ Дневно следовање за играче до 30. левела је 10 тенкова квалитета 6
✯ Додатни тенкови квалитета 7 на организованим ударима
✯ Награде за војника недеље
✯ Рад у фирмама јединице - плата 8 динара
✯ Савети за бржи напредак

✯✯✯ Оно што тражимо јесте АКТИВНОСТ пре свега. ✯✯✯
Активност подразумева РЕДОВНО ПРИСУСТВОВАЊЕ УДАРИМА на чет каналу јединице.

Ко мисли да може да задовољи ове услове нека се јави команданту јединице, за више информација, путем овог линка: http://www.erepublik.com/en/main/messages-compose/2099341

nenaddnd
nenaddnd Day 2,047, 05:42

Ako cemo realno, najbolje uslove imaju beretke, aako neverujete vi procitajte 🙂
http://www.erepublik.com/sr/article/-regrutacija-crvenih-beretki-1-2277373/1/20

Stealth Line
Stealth Line Day 2,053, 06:55

Vendetta = Crvene Beretke

movie75
movie75 Day 2,046, 17:31

v17+s17 🙂
o7

Serbian Fridom Fighter
Serbian Fridom Fighter Day 2,046, 17:40

v21 s18

CobraaAn
CobraaAn Day 2,046, 17:46

o7

H0RU5
H0RU5 Day 2,046, 17:50

v+s+shout!

o7

Miro Vasiljevic
Miro Vasiljevic Day 2,046, 17:53

....

Vlahe
Vlahe Day 2,046, 17:54

V22 s 21

Sumnjivo_Lice
Sumnjivo_Lice Day 2,046, 17:55

Paaa... mogle bi RL Dveri da se malo ugledaju na vas, vi se bar borite za prave stvari

Poslednji Hiperborejac
Poslednji Hiperborejac Day 2,047, 00:27

сумњиви не тролај и не лупај глупости

Sumnjivo_Lice
Sumnjivo_Lice Day 2,047, 03:19

Ima li negde da te nema??? I što gluposti? Ovi imaju dobar program, znaju gde škripe stvari dok RL Dveri lutaju ko guske u magli

Poslednji Hiperborejac
Poslednji Hiperborejac Day 2,047, 03:46

Оптимум друже није проблем, само ја не трпим просеравања. Лепо сам му написао да не тролује текст. Иначе имате моју подршку само ми с ене свиђа што сте се упустили у политичке коалиције. Данас је то СНО а сутра???

mMilutin
mMilutin Day 2,047, 15:06

Pogresio si slovo , hteo si da kazes " ne TROPAJ ", 😁

Poslednji Hiperborejac
Poslednji Hiperborejac Day 2,047, 03:28

Програм је добар и има моју потпуну подршку. Ово ѕа тролање сам рекао јер си ти окорели тип који срља у еуРОПСТВО те да и мало погледаш електронску страницу Двери знао би да им је програм одличан и да не срљају нигде али да су под медијском блокадом.
Наведи ми и један пример где то Двери греше.

Optimum capacitatem
Optimum capacitatem Day 2,047, 03:40

Људи, хвала на подршци, књигорек поготово теби, значи ми твој глас пуно о/ не значи да ми од сумњивог не значи ништа, хвала и теби пуно 😉
Али сматрам, без љутње момци, да овде није ни време ни место да дискутујемо о РЛ политици, ако вам је стало, дајте помозите нам, те дајте неке критике/похвале око ове виртуелне да знамо шта и како за убудуће

Sumnjivo_Lice
Sumnjivo_Lice Day 2,047, 03:44

Ne, ne pada mi na pamet da se sa Knjigorekom sad ubeđujem što su dobre ili nisu dobre RL Dveri. Vama virtuelnima svaka čast i samo tako nastavite.
Kad od levičara desničari dobiju glas to je onda plus : ))))

Stealth Line
Stealth Line Day 2,046, 18:07

U svoje ime i u ime VJ Vendetta 5 golda za pomoc eBebama eSrbije

You have successfully donated 5 Gold. If the user accepts, the amount will appear shortly in the citizen account.

War3hous313
War3hous313 Day 2,046, 18:39

ovo se zove ozbiljna kritika i jasno izrazeni stavovi.
jedino sto mi se ne svidja su zamenice.
ili konkretno ukazujes na ponasanje pojedinaca ili ni ne pominjes.
u svakom slucaju srecno i SvakoDobro u radu o/
o7

Crank DJ
Crank DJ Day 2,046, 20:11

✪✪✪ Ω ρ λ o β и ✪✪✪

✔ 20 q7 за сваког новог Орла
✔ Свакодневни удари
✔ Награде за најактивније
http://skr.rs/Orao

✪✪✪ Ω ρ λ o β и ✪✪✪

Tribalije
Tribalije Day 2,046, 21:23

еДвери одају велику захвалност ''Српској Народној Одрбани'' што нам је једина, несебично без икаквог ''ултиматума'' изашла у сусрет и пристала да преко њих, пошаљемо нашег саборца Жмита у конгрес

jaSNO,glaSNO,čaSNO

Nikola Nikolic I
Nikola Nikolic I Day 2,046, 23:04

V28 Sub26 +shout

Lokalni Kreten
Lokalni Kreten Day 2,046, 23:25

в29

За живот еСрбије!

Crnogorac89
Crnogorac89 Day 2,046, 23:37

30/27 eDveri bre!

Novosadjanka 26
Novosadjanka 26 Day 2,046, 23:56

v32/s29
http://prntscr.com/1cd6f6

Porjecina R srpska
Porjecina R srpska Day 2,047, 00:07

33/30 + shout

O z i r i s
O z i r i s Day 2,047, 00:30

v/s o7

arhetype
arhetype Day 2,047, 00:53

gl.34 pr.37 АКО СТЕ ДВЕРЈАНИ ИЗБАЦИТЕ "СУБ" И "ВОТЕ", А УСВОЈТЕ "ГЛАС" И "ПРЕТПЛАТА" кад већ пише на српском лепо пише ... шта сте ви као неки Енглези, геџе најобичнније као и ја

cornelius75
cornelius75 Day 2,047, 01:15

ZA ZIVOT eSRBIJE!!!!!!!!!
glas i pretplatu imas
ne salji nista
o7

nepoznati agent
nepoznati agent Day 2,047, 02:10

41/34

Ivdza gej
Ivdza gej Day 2,047, 02:13

42/35/shout

Zmith96
Zmith96 Day 2,047, 02:14

Живела еСрбијо! Хвала људи на подршци! о7 (не шаљи ниш)

BamBbino
BamBbino Day 2,047, 02:37

s+v o7

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.