Ambient on/off

Join the new world

 

Минало, настояще и бъдеще?

Day 2,040, 16:15 Published in Bulgaria USA by Phoenix Style

В миналото остана ето този семпла статия . Хубаво е да си припомним, че тя не е отрупана богато, но в нея личат ясно 3-те стълба стабилност, взаимопомощ и прогрес. И по трите показателя според мен имаме безспорен крах. Не съм най-големия експерт по държавно дело, но някак си президента го провали неговата зависимост от партията. Партията несъмнено му е дала много, но има една граница, която трябва да се сложи още първия ден от мандата и тя, че президента е президент на всички български граждани. И още една граница от ръководството на партията, която го издигнала, но не трябва да го задушава. Това от моята гледна точка не се състоя и се получи, че управлява партия, а не личност. Според мен решението на този модел е само водачи на партии или силно изразени независими кандидати да се борят за президентския стол. За да няма игра на развален телефон.
Сега военната, икономическата и политическата кризи са факт. Освен да благодарим на хората, които използват лицето и името на сегашния президент, че доведоха държавата от световна сила в приведена мома. Истерията около - "лято е сега" - ала бала е несъстоятелна. Гърците, те са на друг континент и явно нямат лято? Забелязах тази крайна според мен статия , но какъв по-добър начин от нея да се обобщи и оцени това, което се случва. Не съм съгласен напълно с нея, но ще се присъединения към "Срамен момент в нашата история на път да ни затрият,". Този коментар показа, кой е президент. От казаното разбирам, че са гледали да отбият номера и ги е яд, че не спечелил друг, защото те били сигурни, в деградацията на държавното управление. Вместо да признаят, че са съсипали всичко в държава се оправдават, като мерят пи*ки и вадят стара слава. Това ако е нормално поведение на водач на политическа партия, то тогава си заслужава президента на пълно.
Какво ни чака за в бъдеще е ясно, избори, надявам се нови лица и градивен трол.

Успех съграждани! 🙂

 

Comments

Yankul9
Yankul9 Day 2,040, 17:00

То провалът беше неизбежен, като се вижда съотношението на силите. Не троли по президента, защото той знаеше какво го чака и не всеки би се навил да застане на тоя пост, когато трябва да става боксова круша. Мен лично друго ме притеснява. Ясно е, че ще ни затрият и изтикат от колониите, обаче тая щета, която вадят гърците и това бесно танкиране вече доста ме съмняват. Не говоря за сегашните ни битки, където почти не оказваме съпротива, а примерно когато ги изритвахме ние от Азия, или битките им с македонците, или сегашните битки на македонците с турците, където цял съюз наливахме на практика почти само срещу Гърция и Турция. А знае какви фанатици са и макетата и как могат да танкират. За мен доскоро гърците бяха едни зомбирани типове, хвърлящи яко реални пари, обаче после дочух от някъде, че един от собствениците на играта станал грък и нещата придобиват други отенъци. Няма да ме кефи особено доскорошните, ромски номера, да са подхванати и от данайците. Още докато уж бяхме 70 на 30 щета срещу ЕДЕН, ние на гърците не можеше да им вземем рунд в 4-та. Аз лично не, че много пари съм хвърлял за тая игра, обаче при дори и леки съмнения, че ни правят на глупаци и манипулират играта, от мен цент няма да видят. Почвам да си фермя, докато се пренаредят съюзите и номерата станат по трудни за въртене.

Phoenix Style
Phoenix Style Day 2,040, 22:45

Аз не писах, против президента, а за това, че го ползваха като маша. Реално президента за мен е друг и гледам да не засягам външната политика на еБългария, че може да стана груб като Емануел, защото не виждам някой друг да ни е виновен освен ние.
Радвам се, че изразявате различно мнение от моето 🙂

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.