Ambient on/off

Join the new world

 

КРАЈ НА ЕРЕПАБЛИК???

Day 1,981, 13:42 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) by Starfool

Исплатливоста од оваа игра според админите е под задоволителното ниво за подолг временски период Во споредба со трошоцитЕ, затоа на 15-ти Мај ќе се решава по Две точки:
-Дали да се започне наново со сите игРачи од Апсолутна нула или
-еРеПаблик ќе продолжи во вселенАта, т.е. да се обедини светот против наезда на вонзеМјаните

Незнам... оваа игра изгуби шарм... може ќе е добро да се почне некако поинаку...

Засега знам дека 0д 5-тидо 10-ти Мај админите ќе направат анкета и кај играчите, па ај да видиме шо ќе биди...[img]http://joeblow.files.wordpress.com/2010/08/theend.gif?w=300&h=271[/img]
 

Comments

Bojan Koloren
Bojan Koloren Day 1,981, 13:44

wow

El Che G
El Che G Day 1,981, 13:44

и?

Aspadora
Aspadora Day 1,981, 13:59

Anketa . A oni glupi se pa ne znaat so da napraat ?
Sramota.

doktor dominator
doktor dominator Day 1,981, 14:03

Celta na igrata e da zarabotat sto poveke pari !!!

Bobi The Macedonian
Bobi The Macedonian Day 1,981, 14:04

da vidis da ne veruvas deka ke ja zatvorat izgrata
pa od nasava siromasna drzavicka pa dosta igraci kupuvaat gold a ovie pobogative gi peglaat kartickite na angro 🙂

V U L G A R I A N
V U L G A R I A N Day 1,981, 14:36

Ке пиеме ракия,рипа ми гъзо 😃

CMPT HA HEBEPHA MOMA
CMPT HA HEBEPHA MOMA Day 1,983, 11:38

LISTEN eREPUBLIK RADIO TMORO-FM™ myradiostream.com/tmorofm ®
сега за сега само музика, а понатаму (ко че научам како) и емисии че прајме во живо 🙂

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.