Ambient on/off

Join the new world

 

[Посланик в САЩ] еБебета, Интервю + Изявление на президента

Day 1,977, 14:11 Published in Bulgaria Singapore by Bulgarian Diplomatic Corps


Здравейте, уважаеми читатели.

Тазседмичната задача на посланиците бе да разпитаме за всичко свързано с ебебета на държавата, в която сме посланици. Доста време умувах към кого от еСАЩ по-точно да се обърна за тази информация, но накрая реших да се спра на техният невероятен Министър на младежта, който първоначално (не знам защо) го мислих за мъж, но след като реших да взема и едно интерво в 5-тия въпрос някак си все да ми навява мисълта, че е жена и разбира се след като попитах се оказах прав. Явно до сега съм живял в дълбока заблуда, а най-интересното е, че с нея си комуникираме от доста време, но все по "работа" и може би заради това не се е наложило да я попитам дори за истинското и име хахаха.

Освен самата задача и интервюто което взех от Министър им на младежта в статията ще напиша накратко (преразказано) последното изявление на президента на САЩ. Статията може да придобие доста дълъг вид, но по-добре да е така отколкото да затрупам пресата с 2 мои статии...

Та след краткия увод нека преминем към повода за написването на статията:1.Как помагате на еБебетата във вашата държава да се развиват?

Ние предлагаме разнообразие от програми на национално, заедно с програми на партийно ниво. Снъбдяваме нашите еБебе с танкове и храна, ние също така им предлагаме и опцията да си пречислят ментор, който да им помага да учат за играта.

2.Имате ли някакви младежки програми в еСАЩ?

Разбира се, че имаме, а това е Менторската програма. Целта на менторите е да насърчават своите еБебета да бъдат активни в играта, да ги научат на основните неща, както и да им помогнат да си намерят Отряд и партия в която да членуват.

3.Имате ли бейби-бумове в миналото и планирате ли такива?

Никога сме нямали бейби-бум в миналото, а и не планираме да имаме такъв за вбъщете. Хубавото на еСАЩ е, че има един постояннен приток на играчи всеки ден и може би заради това не е налагало да се занимаваме и да организираме бейби-бум.

4.Как насърчавате ебебетата да останат в играта?

Това е една от работата на всеки един ментор на ебебетата. Опитваме се да ги задоволяваме максимално като им пращаме оръжия и храна, за да не хабят и без това малкото валута която могат да изкарат..Следва интервюто с Министъра на младежта на еСАЩ.

conlosteroristas: Здравей, Какво те накара да станеш част от МнМ?

Mazzy Cat: Здравей и на теб, винаги съм се оповавал на това, че еБебетата са жизнонважни, защото всяка една страна, за да се развива има нужда от новодошли играчи.

conlosteroristas: Какво е публичното мнение за програмите на МнМ?

Mazzy Cat: Всички американци напълно подкрепят Министерството на младежта.

conlosteroristas: Получавате ли обществената подкрепа за своите програми?

Mazzy Cat: Министерството на младежта много често получава подкрепа под формата на донейти на оръжия, храна, валута, или злато, които в последствие използваме, за да отглеждаме еБебетата.

conlosteroristas: Какво мислиш за бъдещето на играта?

Mazzy Cat: Това е един много трудено въпрос. Много неща може да се оформят бъдещето на играта. Нека вземем адмните, играчите, взаймодействието на играчите. Има много неща, които могат да се променят, или случат. Не мога да направя прост отчет.

conlosteroristas: Какво предпочиташ Цици, или Дупета?

Mazzy Cat: Може би първо трябваше да започнеш с въпрос дали имам цици 😛

conlosteroristas: Ако Бамби се бие с Годзила, дали извънземната публика носи лилави шапки?

Mazzy Cat: Не... Те ще бъдат лилави 😃

conlosteroristas: За финал, какво би желал да кажеш на българските читатели

Mazzy Cat: Рeace of course!V for Victory: Peace, Mexico, and Indonesia

В последното си изявление президента на САЩ обявява, че официално тренировъчната война между САЩ и Мексико може да се счита за приключила и успешна ( No Natural Enemy )

Въпреки края на войната с Мексико върховният командващ на САЩ решава бързо да успокои жителите на САЩ като съобщава, че много скоро отново САЩ ще участва в тренировъчна война срещу Индонезия, след като е била помолена лично от СоТ и Индонезия. Веднага след подписването на няколко МПП-та Индонезия ще атакува САЩ. Като изрично Vanek26 обявява, че ще се бият само и единствено за ТП медала. Самите битки ще се състоят в Хавай и Папуа с единствената идея защита-загуба на всяка битка. Веднага след като отново се предложи закон за NO Natural Enemy, от САЩ съобщават, че отново ще си потърсят страна с която да направят една тренировъчна война

В изявлението си още Vanek26 благодари на всички, които успешно успяха да защитят партиите си и да осоетят намеренията за ПТО.

като за финал президента на САЩ разяснява за вече изминалта война между Аржентина и Англия. Както знаете Аржентина нападна с въздушен удар Англия като успя да я изтрие, но не можа дълго време да я държи под окупация, защото Полша се притече на помощ както и Испания с въздушен удар нападна оригиналните региони на Аржентина. В крайна сметка Англия успя да изгони Аржентина от Европа, а Аржентина успя да освоби регионите си в Южна Америка от Испания.

За финал Vanek26 коментира и нападението на Индия от Босна и Херцаговина с възудешн удар както и състоянието на Албания

Заповядайте и по-важните канали в mIRC на еСАЩ:
#usa-chat
#us-state
#AMP #uswpchat #fedpartychat #wtpИскрено ваш,
conlosteroristas

Посланик в еСАЩ


 

Comments

bancho22
bancho22 Day 1,977, 14:54

Браво! Браво! Наистина много активен посланик (: (:

Yankul9
Yankul9 Day 1,977, 16:00

Добра работа. А колкото до Аржентина, с тях ситуацията е 50/50. Полша ги изгони от Англия, обаче те успяха да се отърват от Испания в оригиналните си, плюс това си докараха малко нови играчи. Даже за малко застрашиха златната мина на Бразилия. В крайна сметка много скоро пак ще почне кютека с Чили, но без присъствието на Испания пак само СоТ ще се занимава с Аржентина.

invaluable
invaluable Day 1,977, 16:13

Mazzy е жена, хаха, иначе, добра статия и интервю.

conlosteroristas
conlosteroristas Day 1,978, 00:39

Да, аз това го разбрах след като я попитах за цици и дупета ... 😃

Krum III
Krum III Day 1,977, 16:38

Само не разбирам, като искат да им е интересно и да правят патриотични медали, защо не скочиха на някоя еденска страна, ами ще се дрейнват помежду си?!

Imoenbg1
Imoenbg1 Day 1,978, 02:17

Добро интервю, ама си оправи правописа .... 🙂

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.