Ambient on/off

Join the new world

 

Немир и текма

Day 1,955, 14:46 Published in Serbia Austria by Dzon Dragon


Већ дужи период се са друштвом организујемо око гледања текме против драгих нам комшија кад оно један наш зема најавио да отвара пивницу “Немир” у Нишу дан раније. Одлична увертира и загревање пред окршај са Хрватима, два догађаја која не смемо да пропустимо.
Дан први
21.03.2013.
операција-Освајање “Немира”
тактика- само офанзивно!
Поподне, неко небитно време, у друштву ораховаче и пива крећемо из Књажевца за Ниш. Пре одласка до пивнице свраћамо до ортака на још по које пиво тек толико да бисмо постигли радну температуру. Стижемо до локала који је у близини Правног факултета, унутра све већ пуно а за шанком препознајемо наше људе где је један од њих током целог дана водио битку са пивом, то бар може да се закључи на основу његовог изобличеног лица. Када смо се ушанчили вршимо блицкриг на зајечарско пиво па када је оно нестало водимо рововски рат са пилсом, туборгом и “црногорцем”. Тријумфујемо у овом рату али остварујемо Пирову победу. Неколицина нас обилази журку на правном факултету чисто да осмотри ситуацију( и попије које пиво, наравно ). Након тога следи докусуривање у стану. Било је ту и лепих женских примерака људске врсте али с’ обзиром на мој достигнут ниво пијанства било би тактички крајње погрешно да се одлучим за напад ка голу и улазак у шеснаестерац. У тактичком надмудривању са женком решавам се за дриблање на центру уз умерену бојазан да не дриблам самог себе. Напаћену душу натопљену алкохолом спашава право благо нађено у фрижидеру- шушеница и пинђур! Што се мене тиче ту негде следи крај, гомила детаља из те вечери је отишла у заборав због мог гадно оштећеног хард диска а богами и Рам меморије.
Крајњи исход- “Немир” освојен уз велике губитке.

Дан други
22.03.2013.
операција- Одбрана Саставачког Дома
тактика- не постоји већ само храбро, на муда!
Пар нас је устало ујутру, неко небитно време, шетајући се у неглижеу уз кафу и сок покушавамо да се вратимо у нормалу. Док чекамо остале да се пробуде и “среде” па да кренемо за Саставак ( Књажевачко село ) , тамо ћемо пратити текму, у сталном сам контакту са Богом Правде који је био задужен за технику ( пројектор, комп, антена, итд. ) и једним не-ерепубликанцем ( задужен за иће и пиће ) како би наше организовање успело. У повратку за Књ стара прича- ораховача и пиво. Након пар сати стижемо испред Дома, Првоје( мало сам изменио назив дат јагњету да то неко не би схватио као провокацију) се окреће у круг а богами и ракија. Бог Правде и даље сређује технику. Првоје је печен, стигло је и вино мада се појединци и даље не одвајају од шљиве, ближи се текма, Бог Правде и даље сређује технику. Почиње текма, Бог Правде постаје Бог ракије, вина и непримереног понашања, јебеш технику! Иако је слика на пројектору крајње жалосна а ни резултат нам не иде на руку весеље тек почиње. На полувремену громогласно навијање уз слагалицу, учествује књажевчанин ( могу да ти п*ше Бобане и слично ). Друго полувреме- Првоје преполовљен, вину задат озбиљан ударац, ракије више нема. По завршетку утакмице сви доживљавамо тоталну трансформациј(или деформацију, потпуно свеједно). Допремамо нове залихе у вину како би нам опстанак у Дому био известан и како би сви услови за настанак анархије били испуњени. А онда...петарда бачена на технику, топовски удар бачен на леђа једног друга, два обарања на под у ММА стилу и полуга на руци, једно обарање на под у рагби стилу, падање са клупе, играње уз музику за децу, певање у двоглас, харлем шејк и још многе ствари које је немогуће описати речима су обележиле то вече. Иначе, добар део је снимљен камером али није за шири аудиторијум.
Крајњи исход- Дом је одбрањен, ми смо поражени.
ПС: Овако нешто морамо да поновимо, дефинитивно!!!
 

Comments

Dzon Dragon
Dzon Dragon Day 1,955, 15:10

Za shout:
Немир и текма
http://www.erepublik.com/en/article/-1-2236373/1/20

Tripkovic
Tripkovic Day 1,955, 18:32

kazite lepo UTAKMICA da vas ceo svet razume 😉

Dzon Dragon
Dzon Dragon Day 1,956, 02:41

Ма нека људи мало прошире свој вокабулар, ваља се 🙂

SeRbIaN.EAgLE
SeRbIaN.EAgLE Day 1,955, 15:21

vote i sub

A gde se nalazi ta pivnica da je posetim kad budem dolazio???

Dzon Dragon
Dzon Dragon Day 1,955, 15:26

На минут-два од Правног факултета, пар локала од Шојке(у питању је свећара која је опште позната тако да кога год да питаш знаће да те упути на праву страну).

SeRbIaN.EAgLE
SeRbIaN.EAgLE Day 1,955, 15:30

Ne brini znam gde je, studirao sam u Nisu i dolazim cesto, imam ortaka na Paliluli kod hotela Aleksandar. 🙂 Poseticu je kada dodjem za nedelju, dve.

Markozlol
Markozlol Day 1,955, 19:09

Сви би за БГ, е па не може!!! И овако нас је много!! : )))))

SeRbIaN.EAgLE
SeRbIaN.EAgLE Day 1,955, 19:49

А брт грешиш, бар за мене, мени је лепше у овом нашем јужном крају, веруј ми, да дођеш да видиш и осетиш живот и провод од Ниша до Врања, знао би о чему причам. 😁)))

Markozlol
Markozlol Day 1,956, 05:58

Брате радо бих се иселио из БГ-а, овде сада најмање Београђана има : ))) А и смара град до јаја, треба ми нешто мирно, зеленило неко, лудило да се одморим ..... : )

SeRbIaN.EAgLE
SeRbIaN.EAgLE Day 1,956, 06:03

Смара брт, кад вам долазе са свих страна, ево ти нпр и мој ћале, ја знам да само у Миријеву има можда преко 50/ дошљака. :Д

Anthony Tony Soprano
Anthony Tony Soprano Day 1,955, 15:25

v 6 s 16
uzvrati sub na moje novine
http://www.erepublik.com/sr/newspaper/voice-of-mafiaa-289673/1

Dzon Dragon
Dzon Dragon Day 1,955, 15:26

s 8

God Of Justice
God Of Justice Day 1,955, 15:34

Xaxaxaxa Првоје!!!
Јел си овде користио гласовну промену преласка Х у П? Реторичко питање 😛


А што се технике тиче, нисам ја крив што сте ме одвукли у вукојебину да јурим сигнал. 🙂

billypineda
billypineda Day 1,955, 16:37

vote 112

A. Yupanqui
A. Yupanqui Day 1,955, 16:48

v152

Sega Pro Bot
Sega Pro Bot Day 1,956, 04:19

vote 329 sub 23

Dejan Nislija
Dejan Nislija Day 1,956, 05:05

sub 24 i vote, lepo zemo, samo pisi i okreci Prvoje.... 🙂

U n K n O w N
U n K n O w N Day 1,956, 05:40

Lepo pisanije, kao da sam bio prisutan xD

Dzon Dragon
Dzon Dragon Day 1,956, 05:51

Хвала брате, трудио сам се да све веродостојно напишем у чланку, најбоље ствари је и немогуће описати а и онда би све било некако нереално 🙂

Dzon Dragon Day 1,956, 05:53

Comment deleted

sgt. Srdjan Markovic
sgt. Srdjan Markovic Day 1,956, 07:59

to je to (Y) Knjazevcani u napadu ,nema povlacenja dok ne nestane sav alkohol xD to se ceni
PS voleo bi da vidim ti snimci-bilo bi dobro da se uplouduje na youtube xD

Nikola Njagojevic-njaga
Nikola Njagojevic-njaga Day 1,956, 09:44

Након тога следи докусуривање у стану. Било је ту и лепих женских примерака људске врсте али с’ обзиром на мој достигнут ниво пијанства било би тактички крајње погрешно да се одлучим за напад ка голу и улазак у шеснаестерац. Molim te.....

Dzon Dragon Day 1,956, 10:26

Comment deleted

Nikola Njagojevic-njaga
Nikola Njagojevic-njaga Day 1,956, 10:30

sad vec mozemo da razgovaramo 😃

Zlock0
Zlock0 Day 1,956, 17:35

Diskonindza - Postao drvoseca
http://www.erepublik.com/en/article/diskonindza-postao-drvoseca-2236956/1/20

~siriiiii~

N3mesis
N3mesis Day 1,956, 22:53

vote + sub

o/

Dzon Dragon
Dzon Dragon Day 1,957, 03:42

o/

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.