Ambient on/off

Join the new world

 

[МВнР] Новини от еСвета

Day 1,938, 08:39 Published in Bulgaria Bulgaria by Ministry of Foreign Affairs BG


Здравейте, време е да ви кажем какво интересно става по еСвета.


Нека започнем с най-важното ЕВ между Русия и Полша. Както всички знаем Полша обяви ЕВ на Русия и искаше да премине през регионите и за да достигне до Китай, но руснаците не приеха радушно идеята и така започна конфликта. Вчера завърши и първата битка в полза на Полша. Веднага след битката Германия изрезна със статия в подкрепа на Русия http://www.erepublik.com/en/article/-cp-mother-russia-the-danish-money-2225477/1/20. В статията е обяснено как въпреки загубата Русия и всички страни, които са се били за нея, ще продължат битката и се надяват на положителни резултати.

Малко предистория:). След като стана ясно, че война така или иначе ще има, последва този закон от страна на САЩ http://www.erepublik.com/en/main/law/USA/124428(закон за ЕВ срещу Полша) , който беше отхвърлен от парламента.Преди около 24 часа и Беларус пусна закон за ЕВ срещу Русия http://www.erepublik.com/en/main/law/Belarus/124446 , който също не беше приет.

Неутралитета остава като вариант за България и ние продължаваме да работим в полза на бързото разрешаване на конфликта. България е против тази война и се надяваме всичко да мине колкото може по-бързо.Новини от СоТ
Преди 2 дена Индонезия прие с пълно единодушие на парламента ЕВ с Австралия. И успешно успяха да си поделят териториите и с Чили. Това показва още един път колко добре работи СоТ към момента.
Япония може да се похвали с факта, че към момента има цели 8 региона, което не се бе случвало от доста време. Страната има възможността да ферми и да помага в битките на СоТ вече доста по ефективно.
Тъжна новина :С . Швейцария вече не е член на СоТ. Това стана поради факта, че на 5 Март страната беше ПТО-ната. Което доведе до нейното излизане от съюза ни. Силно се надяваме другия месец положението в Швейцария да се нормализира и те отново да се върнат, като страна членка на СоТ.Тренировачна война
Ирландия обяви ЕВ http://www.erepublik.com/en/main/law/Ireland/124478 на Великобритания. Тази война ще е само тренировачна и ще има за цел младите играчи да направят щета за странта си и да вземат ТП медали. Не би трябвало да има размяна на региони и след края на войната регионите ще бъдат върнати(ако има взети) по същия начин както са преди започването на войната.
Н.Б. От ирландска страна има цял ден шаутове против приемането на войната. Шаутовете в превод на български гласят “Ще ни изтрият- не искаме война”.

От екипа на МВнР

 

Comments

epssia
epssia Day 1,938, 08:40

o7

BladeGT
BladeGT Day 1,938, 08:46

"Неутралитета остава като вариант за България и ние продължаваме да работим в полза на бързото разрешаване на конфликта. "

Много ми е интересно как точно продължавате да работите? Като стоите в ъгъла и се страхувате Полша да не ви смъмри нещо ?!

deepz00ne
deepz00ne Day 1,938, 09:03

"Неутралитета остава като вариант за България и ние продължаваме да работим в полза на бързото разрешаване на конфликта. "

това ли е всичко което имате да кажете по темата ????

Quellor
Quellor Day 1,938, 12:02

Че ти какво искаш да тикажат - дали Полша ни е питала какво мислим по въпроса? Ами ако ни е питала? Тогава вероятно ще искаш и да ти кажат какво сме отговорили? Е, много искаш - днес да не е петък, че да има парламентарен контрол : )))

TheManiacBG
TheManiacBG Day 1,938, 09:31

"Неутралитета остава като вариант за България и ние продължаваме да работим в полза на бързото разрешаване на конфликта. "

Швейцария ряпа да яде пред нас!!! Жалко, че едни страхливци и подлеци управляват виртуална Българи..както и в РЖ..

SmileBG
SmileBG Day 1,938, 09:32

айдеееееей уйде Ко3аТа курбан

SmileBG
SmileBG Day 1,938, 16:10

http://www.erepublik.com/en/article/-1-2226909/1/20

предопредих ви!
хДДД

Quellor
Quellor Day 1,938, 09:41

Е, айде сега кусури намирате - все пак постигаме и успехи, непостигнати от никой друг - например единствената страна, подписала МПП с Белорусия : )))

NO CARRIER
NO CARRIER Day 1,938, 10:25

о7

Wildrunner
Wildrunner Day 1,938, 10:54

Неутралитета остава като вариант за България и ние продължаваме да работим в полза на бързото разрешаване на конфликта.
______

ЛОЛ, смешници. Виждам, че много работите. Единствения начин да спрете войната е като обявите пълна подкрепа за нападнатата страна - Русия и принудите Полша да прекрати веднага тая война.

"България е против тази война и се надяваме всичко да мине колкото може по-бързо."
––––––

хахахахах С "надежди" само не става.

То е ясно, че пак ще ходите да лижете полски гъзове, ама тоя път вече от много по-лоша позиция, щото сега вече загубихте и Русия и САЩ и Бразилия и уважението на целия свят. Направо ни е.м....

Wildrunner
Wildrunner Day 1,938, 10:57

Новини от СоТ

бла бла бла... Това показва още един път колко добре работи СоТ към момента.....бла бла бла

е заклевам се, нема такъв смях!

BladeGT Day 1,938, 10:57

Comment deleted

Quellor
Quellor Day 1,938, 11:02

"Преди около 24 часа и Беларус пусна закон за ЕВ срещу Русия http://www.erepublik.com/en/main/law/Belarus/124446 , който също не беше приет."
Всъщност, като се замисля, това би трябвало да е грандиозен успех на нашата дипломация - подлъгала ги е с това МПП и белорусите, пред перспективата да загубят де що имат МПП-та така са се уплашили, че са отказали закона. Направо сме спасили руснаците.

invaluable
invaluable Day 1,938, 11:05

СТАЧКА. ВЪРНЕТЕ КОМУНИЗМА. ДА ЖИВЕЯТ 80 ГОДИШНИТЕ! ОЩЕ ПОНЕ 80 ГОДИНИ КОМУНИЗЪМ!

SS 23
SS 23 Day 1,938, 11:34

Това беше най-жалката статия на външно...

panzer I
panzer I Day 1,938, 11:53

http://www.erepublik.com/en/article/bulgarian-silence-is-deafening-russian-ears--2226151/1/20

който не е видял тази статия да я види,1000+ вота ,еБг заливана с помия отвсякъде поради незащитимата си жалка позорна позиция на неутралитет
Това е щета която няма да видите или измерите ,щета която ще ни вреди и много напред в бъдещето ,когато отдавна ще сте забравили коя битка сме спечелили или загубили днес

Wildrunner
Wildrunner Day 1,938, 12:29

БГ е форевър алоун вече

Pelgarian
Pelgarian Day 1,938, 12:17

Неутралитета беше правилната политика. Сега е ред на дипломацията да си свърши работата.

TIE-Fighter
TIE-Fighter Day 1,938, 12:48

"Неутралитета остава като вариант за България и ние продължаваме да работим в полза на бързото разрешаване на конфликта. България е против тази война и се надяваме всичко да мине колкото може по-бързо."

Как си представя министерството "бързото разрешаване на конфликта" ?

А. Прекратяване на войната от стана на Полша
Б. Русия дава път към Китай
В. Трети вариант на който не му е дошло времето да се обсъжда в пресата
Моля това да не се схваща като заяждане Просто питам защото не ми е ясно.

Wildrunner
Wildrunner Day 1,938, 14:16

надупване и лизане на подметки, това за тях е разрешаване на конфликта лол

lioshi
lioshi Day 1,938, 14:50

ебати смеха

Quellor
Quellor Day 1,938, 15:23

Хахааха - бях пропуснал това, статия на същото министрество от преди 5 дена :
"...Трябва да разберете, че при първи наченки на разваляне на всякакви отношения между двете страни или възникване на прекомерно напрежение, кабинетът ще излезе с мигновено становище по въпроса..."
Явно или нашето министерство все още смята, че отношенията между Полша и Русия са приятелски или "мигновено" значи за тях минимум 5 дни или ...
Още нещо от същата статия :
"Нека се опитаме да направим всичко по мирен път и ако това не сполучи- вадете танковете от дрешника, ние ще пуснем първата бомба!" - това просто няма нужда от коментар

LoganBG
LoganBG Day 1,939, 00:23

V60 sub old
ще върнеш ли услугата?
http://www.erepublik.com/en/article/-1-938-1-2--2226472/1/20

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.