Ambient on/off

Join the new world

 

Можем всичко - заедно! Кандидатура : )

Day 1,909, 06:56 Published in Bulgaria Bulgaria by Okara_iwko


Здравейте приятели!

Преди почти един месец публикувах статия, чрез която обявих създаването на нова политическа формация - Либерал-Демократическата Паритя.

Тогава обещахме, че ще поставим началото на една партия, в която има ИСТИСКА демокрация - е, не го ли направихме?!

Ще продължа с кратко резюме на това, което постигнахме за по-малко от месец.Още от създаването на партията всеки работи за това да бъдем една наистина различна партия, в която можем да се изслушваме взаимно. Точно поради тази причина ние се превърнахме в най-бързо проспериращата партия. За по-малко от месец се изкачихме до почетното 11то място. /към момента/ По-важното за мен е, че успяхме да положим основите на бъдещата лоялна политика в еБългария! Изкюличелно се радвам, че в партийния ни чат всеки се разбира с останалите и атмосферата е наистина приятелска и позитивна!
Като заслуга, която бих могъл да препиша на партията, са раздаванията, в които безусловно раздадохме над 40 000 енергия, стартирахме проект, в който всеки НЕЗАВИСИМО ОТ ПАРТИЙНАТА СИ ПРИНАДЛЕЖНОСТ получава знания, с които да стане отличен политик! През третата седмица на мандата също така създадохме и партиен резерв, но най-важното според мен е, че доказахме, че НЕ Е задължително да даряваш, също така че дарявайки НЕ получаваш повече права от останалите, а задоволяваш собствените си потребности да помогнеш на партията, която мисли и работи за теб! Смело мога да твърдя, че партийте, в които това е така, се броят на пръсти!
Не мога да подмина и факта, че партията не остана неутрална относно президентските избори дори и в първия месец от съществуването си!

Също така партийните ни членове помогнаха на една изключително добра кампания
и станаха "малки благородници" 😛

Със сигурност ще пропусна някое събитие неволно, защото смело мога да твърдя, че първият месец от съществуването на партията беше почти блестящ (както винаги меря думите си и имам нещо в предвид, но ще се наложи да четете м/у редовете 😛 )Бих искал да благодаря изключително много на BGLunatic, iliqnktz и Beary за чудесната работа, която свършиха през мандата!

Невероятно съм благодарен и на всеки, който реши да подкрепи инициативата Либерал-Демократическа Партия! Без вас Либерал-Демократическата Партия нямаше да е това, което е!ЗА МЕН БЕШЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ЧЕСТ ДА СЛУЖА НА ПАРТИЯТА КАТО НЕИН ЛИДЕР!Вярвам, също че можем да покажем дори повече, затова и реших Okara_iwko да се кандидатира за втори мандат като Лидер (ПП) на Либерал-Демократическата Партия!

Приятели нека продължим това, което започнахме! Нашата задача тепърва започва, но вярвам, че заедно ще постигнем най-доброто! Нека продължим да отстояваме позициите си, нека продължим да бъдем горди еБългари!

За мен ще бъде изключителна чест да застана на чело на Либерал-Демократическата Партия отново и да продължа да браня интересите ни!Благодаря за отделеното време!

С уважение

Партиен Президент на Либерал-Демократическата Партия
 

Comments

B.Capone
B.Capone Day 1,909, 07:03

Една наистина добра партия. За един месец 11 място... какво друго да кажа освен ЕВАЛАТА !

Okara_iwko
Okara_iwko Day 1,909, 07:04

Мерси!!!

Beary
Beary Day 1,909, 07:10

Прогресът, които до сега направихме е забележителен! Браво!

DontPanicPls
DontPanicPls Day 1,909, 07:12

ОКАРА ИВКО GO FOR EAT

Okara_iwko
Okara_iwko Day 1,909, 07:13

Благоваря ви 🙂

prostokreten
prostokreten Day 1,909, 09:06

o7

Bardokva
Bardokva Day 1,909, 09:24

Продължавайте,само напред!Важно е кои представляват партията!Търсете положителни личности с идеи!Броя на членовете не е толкова важен (11-то място) ,те повечето българи и без това са безпартийни,важни са идеите на които държите и посланията които излъчвате! Успех ви желая!

Okara_iwko
Okara_iwko Day 1,909, 09:28

Не знам какво да кажа - освен едно просто и недостатъчно БЛАГОДРАЯ!

NKFV
NKFV Day 1,909, 10:47

Ивко психопат але, але!

Mr. Jester
Mr. Jester Day 1,909, 14:38

Само така, Ивко! Не знам как все още ти се занимава, но който се присъедини към партията няма начин да сбърка.

Okara_iwko
Okara_iwko Day 1,909, 22:49

Благодаря ви!

dia761
dia761 Day 1,910, 23:45

Успех и само нагоре!!!!

Adhavan
Adhavan Day 1,912, 20:35

Good luck

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.