Ambient on/off

Join the new world

 

Меѓународен еРепублик собир во Македонија (На мој начин)

Day 1,900, 11:40 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) by eDnopmk

Здраво, драги мои Македонци, чест ми е да ви соопштам дека ќе се организира еРепублик собир во нашата мила Македонија, одлучено е собирот да биде во Солун, бидејќи е лесно достапен и може да се стигне и преку копно, воздух и вода. Сите знаеме дека летата во Солун се многу топли, и затоа сакаме да биде во Јуни/Август оти е многу убаво и има прекрасен поглед кон морето, сето тоа овозможено од нашата ни мила Македонија!


ПС. Македонија вечна!

Ми требаат ФП поени ве молам разгласете 😃
Меѓународен еРепублик собир во Македонија (На мој начин)
http://www.erepublik.com/en/article/-1-2204861/1/20
 

Comments

DiplomatMk
DiplomatMk Day 1,900, 11:44

o7

Quosai
Quosai Day 1,900, 11:46

o7

B a z e
B a z e Day 1,900, 11:55

o7

StiflerFromAerodrom
StiflerFromAerodrom Day 1,900, 12:25

o7

Aexil Kong Junior
Aexil Kong Junior Day 1,900, 13:14

о7

MKD7torm
MKD7torm Day 1,900, 13:20

s+v

marjansp
marjansp Day 1,900, 13:20

hahahah dobar si 🙂

MorpheusMK
MorpheusMK Day 1,900, 13:30

: ) в + с

MKDpedza
MKDpedza Day 1,900, 13:30

o7

Biropiec
Biropiec Day 1,900, 13:31

o7

Mr.Santino
Mr.Santino Day 1,900, 13:33

o7

gogojmk
gogojmk Day 1,900, 13:48

nezam sto znaci ovoj znak ama gledam deka site go koristat valda e podrska
eve i od mene o7
ve podrzavam moi prijateli samo napred,
pozdrav i najdobri ste

Volk No1
Volk No1 Day 1,900, 13:54

o7

pop trajan
pop trajan Day 1,900, 16:53

о7

Mad lynx
Mad lynx Day 1,901, 07:22

hahaha car
o/

Rob3rtMK
Rob3rtMK Day 1,901, 07:43

o7
Ако ти требаат фп поени прати им ПМ на 2-3 гејци

Aspadora
Aspadora Day 1,901, 18:12

o7

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.