Ambient on/off

Join the new world

 

Македонија се врати скоро во своите почетни граници :/

Day 1,885, 05:41 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) by F.A.Oprosti II

Непоминати 7 дена откако Македонија беше скоро главна на Балканот, сега е скоро на своите почетни граници. Тоа е заради неорганизираноста на нашите е-Македонски играчи и неподготливоста за војна. Се надевам дека ќе се вратиме како што си бевме но сега тоа е тешко да се каже предвреме. Добро е што денеска немаме војна, малку да закрепнеме и да пробаме да си ги вратиме териториите одземени од јужниот сосед. Исто така и да си ги вратиме териториите одземени од нашиот западен сосед. Скоро го немаше, сега си ја врати територијата..жалосно..

 

Comments

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.