Ambient on/off

Join the new world

 

еКанада - Военен обзор през последната половин година (Посланик)

Day 1,865, 09:51 Published in Bulgaria Bulgaria by Duppise

Здравейте.

Шефовете възложиха третата задача за изпълняване този месец и тя е да направим военен обзор на страната през последните 6 месеца. Аз влязох в ДК, като посланик в еКанада и сега започвам статията, с военният обзор 🙂Юни месец:
На президентският стол сяда Rylde. С предизборната си статия казва, че ще обърне специално внимание на войниците и отрядите. Казва, че след напускането на ЕДЕН, страната ще продължи да се движи в посока ТЕРА. През този месец страната не води активни войни. В средата на месеца Испания обявява война на Канада. Не се стига до превземане на много територии, само Испания превзема една. Във финалната си статия, президентът казва, че тази война е била нежелана и за всичко е виновен той.
Войната с Испания:
Юли месец:
На президентският стол отново сяда Rylde. С предизборната си статията, казва, че ще продължи да се занимава с войниците и отрядите. В началото на месеца Великобритания обявява война на Канада, но до големи последици не се стига. Превзема се една територия, след което се връща:

В средата на месеца САЩ, която вече членува в новосъздаденият съюз CTRL, напада Канада. Водят се няколко битки, като САЩ печели всичките. Няколко територии се освобождават с въстания. В края на месеца, САЩ е превзела 2 територии от Канада.
Началото на войната:

Края на месеца:
Август месец:
Президент става Jacobi. В началото на месеца се подписва мир със САЩ и войната временно приключва. Президентът отново намеква, че ще продължава да работи по отрядите и финансирането им. В средата на месеца Полша напада Канада. В пресата излизат статии от президента и граждани, че Полша иска да остави Канада без конгрес. В крайна сметка, това не се случва и Канада има конгрес. На 31 август, Канада е почти превзета.
Септември месец:
Президент е Wally Cleaver. Той печели изборите с разлика само от 5 гласа. Първата му работа като президент е да подпише мирен договор с Полша. Той постига целта си и войната приключва. Други войни през този месец не се водят.Октомври месец:
Президент става ElPatoDiablo. Още със стъпването си във властта, Полша обявява война на Канада и за ден превземат една територия. Целта на поляците е да оставят Канада без конгрес. Целта им е постигната. На 25 октомври страната е напълно изтрита.
В краят на месеца, страната е освободила две територии.
Ноември месец:
Президент отново е ElPatoDiablo. Страната продължава да води война с Полша. В началото на месеца, Ирландия също се включва и пуска няколко атаки по освободените територии на Канада.

Подписани са мирни договори с двете страни и войните приключват. До края на месеца страната се освобождава напълно и не се водят повече войни.Декември месец:
Президент е Foxfire. В началото на месеца страната води война с Великобритания. Не се стига до някакви огромни последици. Към средата на месеца Ирландия обявява Канада за ЕВ и пуска атака върху Newfoundland and Labrador и го превзема успешно.Това е, надявам се да ви е било интересно и полезно.

Поздрави.

 

Comments

epssia
epssia Day 1,865, 09:53

Хубава статия! Вот 🙂

AquariusSG
AquariusSG Day 1,865, 09:59

Хубави обзори правите. Браво!

NO CARRIER
NO CARRIER Day 1,865, 13:07

о7

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.