Ambient on/off

Join the new world

 

Как да вземем съплай [инструкции]

Day 1,864, 15:52 Published in Bulgaria Bulgaria by Bulgarian Army SOПонеже напоследък стават много аномалии покрай съплая, с тази статия ще ви запознаем с начина на работа на съплая.
Стъпка едно. Виждате шаут че съплая е отворен.

Стъпка две. Попълвате формата КОРЕКТНО.

Стъпка три. Получавате танкове.

Стъпка четири. Биете се!
Други разяснения:

Има бот, който следи дали удряте. Ако сте ударили вече, не попълвайте формат за да вземете танкове, понеже бот ще ви счете за лъжец (понеже след като сте получили танковете не сте се били) и съответно отивате в SKAM листата. Спазвайте стъпките стриктно и проблем няма да има. С новата форма сипля става за минути (2 до 5 максимум). Съплай не се дава защото държавата иска да раздаде на всички по 13 танка така да си имат, а за да се привлече допълнителна щета, която да реши рунда. Ако има нещо неясно по-добре питайте, отколкото да пишете глупости.
Приоритет номер едно Пловдив
Членове на министерството на войната:

★ Министър на войната - Ko3aTa
★ Зам. министър на войната - Avit0hol
★ Зам. министър на войната - Despot Tiranov
★ Зам. министър на войната - Valeri Nanchev
★ Зам. министър на войната - Recalde
★ Зам. министър на войната - amstoyanov

★ Стажант - Iliyan Zlatev
★ Стажант - TRexBG
★ Съветник - saks77


Лека и спокойна вечер
 

Comments

anThhraX
anThhraX Day 1,864, 15:55

Нарисувай го!П.С:с пейнт естествено

eradev
eradev Day 1,864, 15:57

Няма повече да се пуска проверката за скамери!!! Това е лъжа, измама, конспирация против хората. Карайте си по наклонената плоскост и си ползвайте гугъл формата - очевидно е по-изгодна на всички.

Have No Fear The End Is Near
Have No Fear The End Is Near Day 1,864, 15:58

Съплай се дава за даден рунд . Не се дава за следващия или предишния рунд !

far4oplan
far4oplan Day 1,864, 16:01

Добре , примерно аз бях ударил и попълних формата за да взема танкове ,да си попълня резервата.Но после пък си викам ебал съм го и ги върнах. Сега като скамер ли съм отчетен ???

eradev
eradev Day 1,864, 16:06

След като я станало ясно какво точно се е случило - не си отчетен като скамер.

Bukso
Bukso Day 1,864, 16:15

"Съплай се пуска за хората които нямат танкове"

По принцип съплай се дава както за тези които нямат танкове, така и за тези които искат да си пазят танковете, така и за тези които се чудят къде да ударят и поради други причини за да бъдат привлечени играчи в битката.(особено чужденците)

Ако има някакви специални условия за съплай, то те трябва да бъдат споменавани изрично! Пример - много често се получава да пускаш форма за съплай и да не дойде нищо, в такъв случай биеш със собствени танкове пък ако дойде нещо - дойде. Ако държавата иска изрично да дава танкове само на тези които нямат средства, тогава да се казва изрично например "съплай за тези които нямат възможност"...

Wildrunner
Wildrunner Day 1,864, 16:19

koito ne se bie po pravilata OUT i bez mnogo filosovstvania. Dava ti se supply, vkarvash si shtetata v runda i si OK, tolkova e prosto, nema nuzhda da razsazhdavash i da se opravdavash s edin milion gluposti.

Taka kato vleznat povecheto tarikati v black listata nakraja shte ostanat samo tezi, koito si bijat po pravilata i taka vmesto 2k tanka, ot koito polovinata ( naj-malko) sa fira shte se razdadat samo 1k tanka s pochti 100% kpd

Raymond Aubrac
Raymond Aubrac Day 1,864, 16:20

Прав си Bukso ще се редактира

Wildrunner
Wildrunner Day 1,864, 16:22

toest realno pak shte se vkarva sushtata shteta na rund, no s mnogo po-malko razhishtenie na tankove, taka shte ima poveche tankove za drugi vazhni rundove.

Wildrunner
Wildrunner Day 1,864, 16:25

Bukso normalno e sled meseci tezhki voini povecheto hora da njamat tankove, s koito da udarjat, az dosega bieh samo na moi sredstva, no sum ostanal veche bez nishto i za tova vzemam supply.

BGSon
BGSon Day 1,864, 16:35

Да направим едно гласуване да видим колко сме за бота и колко против. Аз съм твърдо за. Само, ако е възможно на скамерите да им се дава възможност да докажат невиността си, все пак стават и грешки.

BGSon
BGSon Day 1,864, 16:42

Само не ми стана много ясно кой са "хората, които нямат танкове"!?! и как "ажиба" ще се проверява това. Ако например имам 200 злато и 30000сс ама нямам в склада пукнат танк, пак ли съм от хората в нужда. Просто го махнете това, нека всеки сам да си преценява има ли нужда от съплай или не.

v talibanko
v talibanko Day 1,865, 00:14

Щракам си аз на лаптопа, гледам съплай, веднага се включва, но получаването се забавя. Отваря ми се ангажимент в РЖ и трябва да ставам на момента. Превръщам се в скамер, заради РЖ. Смърт за РЖ!

LitoII
LitoII Day 1,865, 01:32

А ако бия първо и след това попълня формата?

Raymond Aubrac
Raymond Aubrac Day 1,865, 01:42

отиваш в скам листа Лито

Bukso
Bukso Day 1,865, 01:43

@Литол - аз така направих и не ми отчете бота убииствата : )
Като идея бота е много добре, щото има хора които обикалят само по съплаите и не бият никъде, но това му е недостатъка на бота, че не отчита къде си бил преди това например докато си чакал съплая. За да е всичко точно трябва може би да се раздава съплая 1 рунд предварително, или ако раздавача е сигурен, че ще стане бързо работата да се пише да не се бие преди да се получат танковете или нещо такова : )

BeJIuKaH Day 1,865, 05:41

Comment deleted

The pacoX
The pacoX Day 1,865, 05:50

аз също се видях в черния списък вчера. само защото не съм ударил точно в определна минута в рунд, който така или иначе спечелихме. така остана щета и за следващия, когато много хора ударихме. и какво излиза - скамери сме. супер пичове, благодаря ви! много е тъпо това, което правите! сега пак ще разделите хората и ще ги настроите едни срещу други.
какъв е смисълът да се излива излишна щета в даден рунд само, за да не те пишат скамер, а следващия да го изгубим, защото виждаш ли, не останали танкове. много интелигентно на този, дето го е мислил.
сега и аз няма да искам съплай, за да не изляза "лош" и ще си бия където искам. оправяйте се!

Biropiec
Biropiec Day 1,865, 06:35

Може да си господ и на куб, ама цар Калоян е прав. Ще хвърлим много щета в един рунд, после другия ще го загубим. Кел файда от такъв съплай за държавата.

Bobuuu
Bobuuu Day 1,865, 06:58

samo nerazbrah kyde e tazi forma za supply tursq q veche kolko dena ama neshto ne mi stana qsno 🙂 Q daite napravo nqkoi direkten link da si q imam 🙂

arayiptaulasamadiginnumero
arayiptaulasamadiginnumero Day 1,865, 07:01

v+s

send please : (

Raymond Aubrac
Raymond Aubrac Day 1,865, 07:02

Прав е да, точно затова съплая се спира като преценят от МВ и се пуска пак другия рунд, но това няма как да стане когато всеки си бие когато иска

Raymond Aubrac
Raymond Aubrac Day 1,865, 07:09

Съгласете се че ако има дисциплина, МВ ще е много по адекватно в действията си, а това е само в + за нас. Хората следят битките постоянно, имат някакъв план и поглед над нещата. Малко ако се подобри дисциплината на играчите ще имаме много по-лесни победи, а така ще остава излишък от щета с който ще помагаме на съюза което пак е + за нас.

The pacoX
The pacoX Day 1,865, 07:47

МВ може да контролира армия или друго подобно образувание. съплаят е за народа. това са цивилни граждани, които удрят когато преценят, че е необходимо. когато стената е очевидно в наша полза, кой нормален и трезвомислещ човек ще удари а няма да изчака 5 мин да вкара щета в следващия рунд? разликата между армия и цивилни е, че първите нямат право да мислят! стига сте се изживявали като василевси, никой няма да забогатее от 10 танка, нито ще гони медал. просто ще си удари когато му е удобно в битка на БГ, която не е предрешена!

Raymond Aubrac
Raymond Aubrac Day 1,865, 07:53

Като ще си удря когато му е удобно да не иска съплай. След като е очевидно решен рунда съплая ще е спрян както казах и в предния коментар.

Silistra
Silistra Day 1,865, 08:00

SKAM листата не е ли Scam листата?

emipire
emipire Day 1,865, 08:56

146

VENCISLAV PETROV
VENCISLAV PETROV Day 1,865, 09:39

абе къде е тая форма и от къде да видим че е отворена??????????

Sharemylove
Sharemylove Day 1,865, 10:51

добре де махнахте безразборния съплай, поне дайте предложение как да тарашим държавата в тая статия

Lili Chobanova
Lili Chobanova Day 1,865, 11:53

Къде е тоя скам лист?

hanibalbg
hanibalbg Day 1,865, 12:10

Какво е това "съплай"?

LordGelu
LordGelu Day 1,865, 12:17

Това, че България организира съплай, е лъжа и измама. Искам да видя статистика, колко, кога и къде е раздавано.

tangraman
tangraman Day 1,865, 12:17

Tsar Kaloyan +1

BOLGAR I
BOLGAR I Day 1,865, 12:35

http://www.erepublik.com/en/main/group-show/1496
MU за продажба! 30 gold/ пишете на ЛС

Ulrezaj
Ulrezaj Day 1,865, 12:42

А искате ли разяснителна статия за тва как никой да не бие преди да се отвори съплай?

Bright Sight
Bright Sight Day 1,865, 14:14

Елементарна статия и супер много безмислени коментара 😃

Kpakpa
Kpakpa Day 1,865, 17:19

Предлагам ви направо да издигнете нещата на бюрократично ниво (ако случайно не го знаете - думата има изцяло положителен смисъл) - направете един формуляр и - който иска да получава съплай - да си го попълни, да си прочете оттам какви са изискванията и да си прецени дали го устройва и какво може да се случи. Няма нужда от южняшки емоции, ориенталски изцепки и обвинения в расово несъвършенство, педофилия и плиткоумие, цялата тази мешана скара в статии от по 20 страници; щом всичко може да се случи без нерви.
Някой иска съплай - получава линк, прочита четирите точки, попълва си данните, вкарва се в списъка с хора, имащи право да получат танк, взима оръжието, не бие, получава бан. Няма нерви, няма край на света, няма обвинения в педерастия, няма го и въпросният танк, но все пак нервите на раздавача струват повече от тъпия к7 пиксел, нали?

cekolk1
cekolk1 Day 1,865, 18:27

Кракра както винаги е прав 🙂 да се вкара нещо такова 🙂 и ако човека, който се е писал в списъка не удари в битка на еБългария да му се налага БАН 😉 поне аз имам такова разбиране за съплая във времена на войни 😈

nekrofila
nekrofila Day 1,866, 01:55

Въведете този начин за снабдяване и в армията.

JamesBondBG
JamesBondBG Day 1,866, 03:46

На всеки новобранец който не се е занимавал с това ще си каже следното:

Стъпка едно. Виждате шаут че съплая е отворен.
Въпрос - Къде е този "шаут"?
Въпрос - Какъв е този "съплай"?

Стъпка две. Попълвате формата КОРЕКТНО.
Въпрос - Къде е тази форма?
Въпрос - Какво означава "попълвате КОРЕКТНО"?

Стъпка три. Получавате танкове.
Въпрос - След колко време ги получаваме?
Въпрос - Как разбираме че сме ги получили?

Стъпка четири. Биете се!
Въпрос - Има ли значение къде се бием или само Пловдив винаги?
Въпрос - Всички танкове ли ползваме наведнъж?

Според мен това трябва да се опише по подробно и ясно без място за въпросителни...

Raymond Aubrac
Raymond Aubrac Day 1,866, 05:41

За първа и втора дивизия не се раздават танкове, там се дават оръжия за ракети по други канали и по други системи. А докато стане 3-та дивизия ще е наясно с написаното. Като цяло си прав бонд, но дефакто няма смисъл от повече обяснение.

byzz
byzz Day 1,866, 05:59

Aбе кой измисля тези правила и задължително ли е измислящите ги да са с коефициент на интелигентност под средното?! Как се определя кой има нужда или не? Как бот решава кога трябва да удрям? Къде се отчита това и защо не е публично?
Струва ми се съвсем елементарно да се направи така, че да се отчита щетата след цялата битка, а не след рунд, в който на някой му е хрумнало да ми прати някой танк, при условие, че не е ясно кога ще бъдат получени, а дадена битка може да трае и над 1 денонощие. А и звучи леко унизително аз да си плащам данъците, от които се купуват въпросните танкове, да получавам 1 път на 1-2-3 месеца 10 танка, а някой да решава дали заслужавам и изпълнявам всички "правила", дори и когато определено смятам, че е по-разумно това, което съм направила...Да, наистина е по-лесно да пуцаш на момента, а не да дебнеш стената. Но все ми се струва, че танковете няма да се "изпарят" до края на битката (което не е валидно за бустерите, например, ама плащането им или не се практикува, или е за "свои хора")?
С 2 думи: да разбирам ли, че пак някой се опитва да си върти далаверки, създавайки си свои "правила", без да се пъне да вложи много мисъл?

Raymond Aubrac
Raymond Aubrac Day 1,866, 06:21

byzz пълни глупости!!! прочети пак статията и коментарите и стига плямпа врели не кипели.

bastuna2003
bastuna2003 Day 1,866, 09:22

А тия от Д2, които можем да вкараме 500 000 с 10 танка трябва по незнаен начин да чакаме чарколяци за ракета по 250 000? Хитро!

Raymond Aubrac
Raymond Aubrac Day 1,866, 10:39

форсмажорни обстоятелства са това. Колко такива сте в д2? И в крайна сметка не е ли по-добре за вас да ударите ракета вместо да трупате ХР?

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.